If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вики как мое да си толкова груба Не налита на бурсуци , а на неприятни за гледани , малки сладки лоени топки , покрити с глазура от косми Найстина ли е толкова трудно да му намерите нещо ?
Модел : Мъж
Тип двигател : Захранва се с джин и бира
Пробег : 47 броя
Скоростна кутия : Ръчна , дясна ръка
Цвят : тъмно кафяв
Състояние :Употребяван но доста запазен
Категория : перо
Екстри : Всички , пера , готва , чиста и прически правя Търси и за мене нещо , та като доида да имам уредено
Модел : Мъж
Тип двигател : Захранва се с джин и бира
Пробег : 47 броя
Скоростна кутия : Ръчна , дясна ръка
Цвят : тъмно кафяв
Състояние :Употребяван но доста запазен
Категория : перо
Екстри : Всички , пера , готва , чиста и прически правя Търси и за мене нещо , та като доида да имам уредено
Аве барто,ти си купи дизел,и взе май и ти да пиеш нафта
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
;301267
Хи-хихи ама ... е верно,че мъжете до 35 сте още в пубертета
Да,само че тогава влизат във втора фаза на пубертета.А някои даже съзряват по бавно, та към 35 едва навлизат.Ама то на мъжете нали тва им е работата -да влизат и да излизат , простено им е
Помагайте!Спешно трябва да намерим нещо поне за ъ-ъ-ъ- кълване
Много е буен Насо,мнооого е буенДнес съм бягала в морето от него на целата газ,ама ме хвана....Колко премятания през глава,суплеси и подФъргания отнесох не е истина, едва не се удавих от смях хи-хи-хихи
Търсете жена,че може да не оцелея до края на седмицата п.п.
утре мислим да му сложим едно гюленце на глезена и да го вържем за чадъра...ега не го отскубне
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment