Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо е това отношение към всичко от Италия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо е това отношение към всичко от Италия

Здравеийте! Почвам вече да се дразня от тези изказвания "италианско ли е не става дори и за тоалетна". Писна ми от селски рзсъйдения при които щом комшията е с Голф или Кадет значи по-добро няма.

hi4 da ne ti puka pi4. men vaob6te ne me interesuva koi kakvo misli i kakvo govori za moqta kola. na men mi haresva i tova e.. za6to li?
    tova samo az si go znam

Comment

Не ми пука

Аз моята също я харесвам, а и всички знаем каква красота и темперамент може да има една "италиянка". Това май не важи само за колите

Comment

Хората са като стадо овце...един като каже нещо и всички го следват независимо дали това е така или не...и не му противоречат, защото ги е страх да се различават от стадото. Много ме радват хора който нищо не разбират от коли и казват коя е боклук и коя не...

Нито една друга кола не ме е радвала така както моята алфа, е все още не съм карал ферари и масарати но те са от една малко по друга класа и пак са италиански.

Тебе кефи ли те колата ти. ДА ами тогава други да си гледат техните коли а не само да плют защото ти завиждат всеки път като ти видят усмивката когато си видиш колата.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Не е важно кой какво мисли за колата ти ... важното е като седнеш в нея да се усмихнеш и да ти стане хубаво... важното е като те видят хората с нея и те да се усмихнат и да им стане хубаво. Селяните с нашарените голфове с избити гърнета (защото нямат пари да си сложат истинско спортно... ) могат само да ни завиждат за това усещане
          Затова бъди горд че си собственик на колата си и не обръщай внимание на завистниците
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

V Bulgaria ima njakakuv nasaden germanizum, ne znam ot kude e doshul chestno da si kaja... Istina e, che germancite sa Nomer 1 v mashinostroeneto v Evropa, no specialno v avtomobilostroeneto neshtata veche sa mnogo izravneni. Vsichko ostava na subektivnijat izbor.
            sigpic
            === 75 1.8 T '86 ===
            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Германизъм

Проблема е, че въпросния германист не иска да си сложим колите на старта. Мислите ли, че ще е интересен старт между VW Passat GL 1.8i и Fiat Tipo 1.6 DOHC.

Comment

Че как ще иска ... да не е луд ?!?
                Силни са само на приказки и на външен вид... мислят си, че като накичат колата с десетина стикера със съмнително качество тя ще си качи мощността поне с едно конче на лепенка... Забелязали ли сте че повечето "германисти" си карат колите все едно смятат да бъдат погребани с тях ... имам един колега - има Вектра 2.0 GTi - не мога да ви опиша какъв смях ме напуши като той благоволи да ме повози един ден - човечецът включваше 4-та на около 40km/h - според него колата нямало да му гори толкова много и била достатъчно мощна, за да върви при тази скорост на тази предавка... Аз имах чувството, че ще му изпаднат сегментите, но той беше щастлив ... Какво да кажа повече за тези хорица ...
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

да сте видяли бърз голф по магистралата...
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

mm da edno VR6 ne mozah da go dogonja svurshiha mi oborotite
                    no pak s Q4 mai njama da ima shans
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp
                    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                      mm da edno VR6 ne mozah da go dogonja svurshiha mi oborotite
                      no pak s Q4 mai njama da ima shans
                      hmm po dobre e V6 3,0 24V s po dylga sk kutiq e i Q4 po princip ne e dobra za max skorost poradi nad 20% zaguba na mo6tnost ot 4x4...plus
                      tova Q4 si e oka4vane i dvg na delta inegrale koeto za mene ne e istinska alfa

Comment

Има ли 155 - V6-3.0-24v

Това не е ли двигател на 164
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                          Има ли 155 - V6-3.0-24v

Това не е ли двигател на 164
                          ehh izvinqvam se poobyrkah se za6toto edin internet priqtel ima 155 3,0 24v no zabravih 4e e transplantaciq ot 164 QV ama i 2,5 v6 bqga mnogo

Comment

Ostavi gi teiq svabski bokluci.Nqkoi ot vas karal li e golf-2 disel
                            Vednaj mi se naloji da karam golfa na vui4o mi,toi e disel,lelele maiko .Kogato karah c kategoriata na ifata mi beshe po lesno .Nito skorostite vlizat dobre ,volana ujasno tejak kato na kamion.A pak voziqta e mnogo zle.Taka ,4e FORZA ALFA ,i si4ki golfadjii i kadeteri da si gledat rabotata.

Comment

sorry za latinizata niama da se povtori ...
                              ta az se opitah da zagatna neshto po temata v tuning.bg i vijte kakvo stana - pedal4eto-admin mi q zaklu4i ! http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=1592

Comment

Working...
                              X