Известие

Collapse
No announcement yet.

ндааа софето запада - урааааааааа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ндааа софето запада - урааааааааа

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1215688

животът в тези градове (Враца, Видин и Монтана) остава най-евтин, като покупателната способност на 1 лев там е с близо 40% по-голяма отколкото в София.

такаа
    айде обратно
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Бе тои по евтин ама и зимаш по малко кой в Монтана зима 2 бона заплата

Comment

Re: ндааа софето запада - урааааааааа

Първоначално публикувано от търтей
      ...такаа
      айде обратно
      Назад към корените
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

георгие

както пише за 1 лв там купуваш 40% повече

демек с по-ниска заплата купуваш пак толко неща
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

животът в тези градове (Враца, Видин и Монтана) остава най-евтин, като покупателната способност на 1 лев там е с близо 40% по-голяма отколкото в София.

такаа
          айде обратно
          начи аз съм в далаверата, си изкарвам парите в сф и си ги харча у роднио град, дет си плащам и данъците... ох кеф
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Изхендрена раута е това, не се радвайте. Много чудно какво ли са включили в потребителската кошница та в Монтана да е с 40% по евтино.
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

2 леба и одно куло думачи
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

такаа
                айде обратно
                язе па си мислим, че кореняци софЯнци, наместо да мрънкат срещу пришълците, просто доказват, че са по-кадърни от тях, вследствие на което се установява, че заслужават по-големи заплати и са доволни от живота

Първоначално публикувано от valjo
                начи аз съм в далаверата, си изкарвам парите в сф и си ги харча у роднио град, дет си плащам и данъците... ох кеф
                шъ тъ черпъ
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

В БГ комуналните услуги без това ти взимат голяма част от заплатата, а те са почти еднакви в цяла България. Келепира, че хляба и сиренето ще са ми с 30% по-ниски, не е толкова голям.

Comment

Пък то и те не са по еФтини.
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

По-тъпо твърдение не съм чувал, айде да спретнем една потребителска кошница и да сравним цените тук и в Сф. и ще се убедите че твърдението е или идиотско или целенасочено ...
                      BTW последното не е изключено, като се има в предвид как медиите лижат г$#за на правителството...просто се плаща на поредния продажен социолог, който ще Ви докаже с цифри каквото си поискате...
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                        По-тъпо твърдение не съм чувал, айде да спретнем една потребителска кошница и да сравним цените тук и в Сф. и ще се убедите че твърдението е или идиотско или целенасочено ...
                        BTW последното не е изключено, като се има в предвид как медиите лижат г$#за на правителството...просто се плаща на поредния продажен социолог, който ще Ви докаже с цифри каквото си поискате...
                        на медиите това им е работата, да обслужват интереси - те не са благотворителни институции

а социологията си е бизнес
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от valjo

такаа
                          айде обратно
                          еи врачанец )..
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp
                          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Наемите в провинцията са по-евтини, ама стоките не. Жилищата навсякъде са на отвратителни цени, така че тях няма какво да ги коментираме. Едно такси в Ямбол ми взима 3лв за 3-4км. Обаче храната, дрехите и стоките от подобен тип са на по-високи цени в провинцията! Родителите ми идваха наскоро в София и се хванаха за главата колко по-евтини неща има тук, а и още по-якото е, че разнообразието е в пъти по-голямо. Навсякъде е един и същи чеп, освен на село. :P

Comment

Миналата година ходих на море във Варна и ми се стори много евтино. Досега навсякъде в БГ, където съм ходил ми се струва чувствително по-евтино в сравнение със София (освен курортите). А иначе, ако отидеш във Франкфурт примерно ще ти се стори, че има 10 пъти по-голямо разнообразие, в сравнение със София и, че цените са по-ниски (особено на храните и дрехите). Например тениска Tom Taylor струва 10 евро, без да е на промоция, а тук почват от 40 лева. Храните и Бирата са малко по-евтини, но като цяло животът е мнооооооооооого много по-скъп.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                              X