Известие

Collapse
No announcement yet.

Най разбитият път в България

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най разбитият път в България

Днес имах нещастието да мина по "пътя" от Челопеч до Панагюрище. Е такова чудо нема. Все съм виждал лунен пейзаж,ама това там е като след бомбардировка. Не знам дали има друго място в БГ по-разбито от това. Невероятно как изкарах колата цяла от там. Да се смее ли човек,да плаче ли...
    sigpic33201
    930 Quattroporte

Значи ти е време да се разкараш към Търговишките села, и ако си жив, към Разградските.....
    А и що си учуден - в Челопеч наскоро гърмя - може от това да е.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Re: Най разбитият път в България

Ооо и аз съм минавал от там!!!Приключение си е ,но за съжаление има и още по-разбит и от тоя път!!!
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Re: Най разбитият път в България

Първоначално публикувано от BaiJedi
        Д... ама това там е като след бомбардировка ...
        Направо си е след бомбандировка
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

да

да, наистина и този път е разбит, но от Доспат за Пещера и Пазарджик е НАИСТИНА СТРАШНО! няма нито маркировка нито нищо!

Comment

Re: да

Първоначално публикувано от alra
            ...няма нито маркировка нито нищо!
            Как така няма маркировка?! Да не бъркаш нещо. Аз в БГ път без маркировка не съм виждал.
            2014: Deutschland über alles

Comment

Най-разбития път е Твърдица-Елена Там просто не е останал път - тръгваш си из гората и тва е.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Гърмя в Челопечене до София. Онова е Челопеч ,до Пирдоп. А при мен всичко започна с идеята за приятна разходка до Панагюрище. Подбалканския път и т.н. Ега ти и подбалканския и чудото. От там минавам вече само с пистолет на челото!
                sigpic33201
                930 Quattroporte

Comment

.

за търсачи на силни усещания предлагам от карнобат за варна през айтос,дъскотна пътя се казва "ДЮЛИНСКИ ПРОХОД".аз се върнах и по царския.

Comment

Истината е, че почти всички пътища в БГ са в такова състояние

Comment

Доспат - Сърница също е много забавен
                      10км-90мин
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Re: .

Първоначално публикувано от arieca155
                        за търсачи на силни усещания предлагам от карнобат за варна през айтос,дъскотна пътя се казва "ДЮЛИНСКИ ПРОХОД".аз се върнах и по царския.
                        хахахааа тоя го пробвах... имапе голяма катастрофа на пътя и се отбих оттам...няма такова каране там... има трапове като колата ми големи... и е тесен...

Колкото до подбалкана - оттам си ходя и вече пак не е добре пътя... трябва да се внимава много там...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

от Елин Пелин за София пътя е отвратителен ,дупките са дълбоки поне 30 40 см

Comment

Първоначално публикувано от code
                            Най-разбития път е Твърдица-Елена Там просто не е останал път - тръгваш си из гората и тва е.
                            не слушаш новини, все разправят, че тоя път е затворен

Ако отивате към Трявна, минете по пътя Габрово-Трявна
                            ако Дряново-Трявна ви е по-пряк - пропуснете го, има защо, поне така споделиха колежките, идващи от Варна за женското събиране
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim
                              Първоначално публикувано от code
                              не слушаш новини, все разправят, че тоя път е затворен

Ако отивате към Трявна, минете по пътя Габрово-Трявна
                              ако Дряново-Трявна ви е по-пряк - пропуснете го, има защо, поне така споделиха колежките, идващи от Варна за женското събиране
                              Минават си по него, най-вече с джипове Хората ми разправяха че не става, ама викам айде сега чак пък толкова 40км криво ляво . . . 40км - 3 часа, повечето време по картер тва с Форд, с Алфата не ми се мисли, на първия ров ще си остана там.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X