Днес имах нещастието да мина по "пътя" от Челопеч до Панагюрище. Е такова чудо нема. Все съм виждал лунен пейзаж,ама това там е като след бомбардировка. Не знам дали има друго място в БГ по-разбито от това. Невероятно как изкарах колата цяла от там. Да се смее ли човек,да плаче ли...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Най разбитият път в България
Collapse
X
-
Значи ти е време да се разкараш към Търговишките села, и ако си жив, към Разградските.....
А и що си учуден - в Челопеч наскоро гърмя - може от това да е....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Най-разбития път е Твърдица-ЕленаТам просто не е останал път - тръгваш си из гората и тва е.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Гърмя в Челопечене до София. Онова е Челопеч ,до Пирдоп. А при мен всичко започна с идеята за приятна разходка до Панагюрище. Подбалканския път и т.н. Ега ти и подбалканския и чудото. От там минавам вече само с пистолет на челото!sigpic33201
930 Quattroporte
Comment
-
Доспат - Сърница също е много забавен
10км-90мин156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Re: .
Първоначално публикувано от arieca155за търсачи на силни усещания предлагам от карнобат за варна през айтос,дъскотна пътя се казва "ДЮЛИНСКИ ПРОХОД".аз се върнах и по царския.
Колкото до подбалкана - оттам си ходя и вече пак не е добре пътя... трябва да се внимава много там...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от codeНай-разбития път е Твърдица-ЕленаТам просто не е останал път - тръгваш си из гората и тва е.
Ако отивате към Трявна, минете по пътя Габрово-Трявна
ако Дряново-Трявна ви е по-пряк - пропуснете го, има защо, поне така споделиха колежките, идващи от Варна за женското събиранеАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от mimПървоначално публикувано от codeНай-разбития път е Твърдица-ЕленаТам просто не е останал път - тръгваш си из гората и тва е.
Ако отивате към Трявна, минете по пътя Габрово-Трявна
ако Дряново-Трявна ви е по-пряк - пропуснете го, има защо, поне така споделиха колежките, идващи от Варна за женското събиранеХората ми разправяха че не става, ама викам айде сега чак пък толкова 40км криво ляво . . . 40км - 3 часа, повечето време по картер
тва с Форд, с Алфата не ми се мисли, на първия ров ще си остана там.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment