Известие

Collapse
No announcement yet.

Евала на наш'та полюция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

това, че са чобани не означава, че бригадата им е по-слаба
    даже бих казал, че е по-скоро обратното

аз го казвам , защото просто така може да се набута много яко и после да се чуди какво да прави
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

ОК,да не цапаме темата
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
        Ти пък 'де са обаждаш сега ?Точно пък на 'некви турбо чобани ,както ги описва колежката ,мога си представя 'ква им е бригадата
        п.п.
        По принцип не участвам в инициативите ,не ме интересува 'кво ще правят !Искам на мен да ми е добре
        '

Абе ние сме културни хора...аз съвсем културно подадох сигнал в Полицията и те съвсем културно си свършиха работата!
        Ако ония не се осъзнаят ще ми се налага все по-често да бъда културна

Едни други съседи вече кихнаха 300 левчета за неспазване на други едни закончета

Тъй че да живее културата
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

Хи-хи-хи,на мен една бабичка ми беше пратила един дооооста симпатичен полЮсай в 5 сутринта,понеже ми пищяла алармата на колата
          аз не сърдя де,да го прати пак
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
            Хи-хи-хи,на мен една бабичка ми беше пратила един дооооста симпатичен полЮсай в 5 сутринта,понеже ми пищяла алармата на колата
            аз не сърдя де,да го прати пак
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

Здрасти искам да опиша моята история.Живея в блок и съседите са същите тъпи селски пръчки.Всичко започна една неделя 12-30 през ноща с яко блъскане и тропане,аз излезнах на терасата и го викнах гомнара ,като му направих забележка ,а той взе да ми разправя как трябвала да закове един шкав и взе да ме убеждава ,че така трябва,предупредих го ,че ако продължава ще му ковна главата.Няколко седмици затишие и после пак викам чичко полицал пок няколко дни затишие и така на татъка.Сега съм се запасил с пиратки от най големите купих си и газеник ,който стреля автометично по 15 патрона ,специално за тях ,и вечер кат правят купона им пращам Чичко полицай а сутрин когата са изморени от купонясването и пиенето почвам да си гърмя пиратки на терасата и да си пробвам пистолета с халостни и така.Всеки път купона е по средата на седмицата или неделя задължително ,30-40 пъти съм ги предупреждавал ,че имаме малко дете ,и че ходим на работа ма на тъпака си е тъпак ,сега съм твърдо решен аз да ги тормазя сутрин когато им се спи на тях.Излизам на кафе в махалата ,след като ми свършат потроните ,но уредбата ми свири до дупка ,от тия новите сонита с баскасата дето са от по големичките,заради нея слагах и лаисни на секцията ,че чашите и квото е по секцията пада
              Та на простака само по интелигентния начин го цакаш а когато можеш го обръщаш и на простащина да сърба две попари не една.
              Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Имах едни такива съседи - музиката до дупка, пиратки и ревове щото ги било яд на някъв от нашта улица . . След като псуването на майка не помогна разходих полицаите два пъти и на третия спаха в районното
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

И да не е на 3-тия , на петият или шестият или на десетият- на полицията ще и писне да се зразкарва и да се занимава с глупости и ще ги прибере да са и под ръка.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

хи хи хи, аз к`во да кажа .... наистина и моите съседи преди се оплакваха от мен ,защото честичко вдигах шум вкъщи. Дори от районното са идвали да ми казват да намаля шума ,щото и при тях се чувало(живея залепен с пето районно-къща до къща) обаче ,когато са ми пращали съседи полиция в 12-01-02 през нощта ,имах лек и за тях ,а именно... музиката се намалява и след като ми кажат ,че била много силна музиката и ще ми съставят акт, учтивичко ги питах всеки път ,на какво основание ще ми съставят акт,отговора е бил винаги ,щото е много силна. Ето това е разковничето в закона ни ... Как те ще определят колко е силна музиката? Да не би да имат Децибеломер ??? Знам със сигурност ,че по районните нямат ,имат само в пожарната и мисля в СДВР. Та така ,идваха 4-5 пъти ,отшвохо си ,на съседите им стана ясно ,че няма как да ме озаптят и им мирнаха главите. От друга страна ,аз също мирнах ,защото няма смисъл да се създават комшииски конфликти. Но ,когато някой ми каже в 8 или 9 сутринта да намаля музиката ,направо му тегля майната и затварям вратата. След 06:00 ам до 14:00пм ако искам и на челна стойка ще застана .Между два и четири е тишина и след това до десет ,ако ми е кеф ще надуя и двете двд та . Това е ,трябва да се съобразяваме за часовете за почивка ,през другото време ,кой квот си иска да прави .
                    Е това ми е мнението по въпроса. АААА да допълня ,че над мен на третия етаж живеят две сестрички на по 20-25 години и още е в седмицата поне по един път у тях лудница. Свикнал съм им . АА и да , Софиянски ми е съсед ,но човекът един път не се е оплакал ,даже май май му е гот и покрай нас се връща 10тина години назад

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                      хи хи хи, аз к`во да кажа .... наистина и моите съседи преди се оплакваха от мен ,защото честичко вдигах шум вкъщи. Дори от районното са идвали да ми казват да намаля шума ,щото и при тях се чувало(живея залепен с пето районно-къща до къща) обаче ,когато са ми пращали съседи полиция в 12-01-02 през нощта ,имах лек и за тях ,а именно... музиката се намалява и след като ми кажат ,че била много силна музиката и ще ми съставят акт, учтивичко ги питах всеки път ,на какво основание ще ми съставят акт,отговора е бил винаги ,щото е много силна. Ето това е разковничето в закона ни ... Как те ще определят колко е силна музиката? Да не би да имат Децибеломер ??? Знам със сигурност ,че по районните нямат ,имат само в пожарната и мисля в СДВР. Та така ,идваха 4-5 пъти ,отшвохо си ,на съседите им стана ясно ,че няма как да ме озаптят и им мирнаха главите. От друга страна ,аз също мирнах ,защото няма смисъл да се създават комшииски конфликти. Но ,когато някой ми каже в 8 или 9 сутринта да намаля музиката ,направо му тегля майната и затварям вратата. След 06:00 ам до 14:00пм ако искам и на челна стойка ще застана .Между два и четири е тишина и след това до десет ,ако ми е кеф ще надуя и двете двд та . Това е ,трябва да се съобразяваме за часовете за почивка ,през другото време ,кой квот си иска да прави .
                      Е това ми е мнението по въпроса. АААА да допълня ,че над мен на третия етаж живеят две сестрички на по 20-25 години и още е в седмицата поне по един път у тях лудница. Свикнал съм им . АА и да , Софиянски ми е съсед ,но човекът един път не се е оплакал ,даже май май му е гот и покрай нас се връща 10тина години назад

Сложи си шумоизолация на къщата и нека музиката дъни денонощно ако искаш..
                      Lexus IS200

Comment

вече ми мина възрастта за дънене:) а и доста солено ще излезе ,гипсокартон вътре и вън да си сложа за купон един път у годината

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

я си представи, съседът ти работи в болница нощна смяна, прибира се в 7 сутринта и е умрял за сън, ти му дъниш музика до откат, в 11 му звънят по спешност и той отива полумъртъв и вместо да отреже десния, отрязва левия крак на нещастния човечец, който няма никаква вина
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                            я си представи, съседът ти работи в болница нощна смяна, прибира се в 7 сутринта и е умрял за сън, ти му дъниш музика до откат, в 11 му звънят по спешност и той отива полумъртъв и вместо да отреже десния, отрязва левия крак на нещастния човечец, който няма никаква вина
                            веднага се съгласявам с теб ,че не е приятно,но в крайна сметка аз съм станал в 8 за работа и обичам докато се къпя да слушам музика. Аз каква вина имам ?
                            И в крайна сметка ,ако всеки се съобразяваше със ближния си ,нямаше да има толкова убииства,скандали,битови престъпления,изневери и кражби....щяхме да живеем в пълния рай... а това никъде го няма .

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Евалата колега, по време на възрастта ти за дънене си бил истински герой. Вярно, че можеш да си правиш каквото си искаш, но винаги си има мярка и ниво на разума. И аз или съседа ти имаме права да дойдем и да ти се изсерем пред вратата, ако ни е кеф, но не го правим, нали? Общо взето разсъждението "шси права квот си искам, щото имам право и никой не мож ма спре" е в основата на цялата тъпанарщина в БГ.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                                Общо взето разсъждението "шси права квот си искам, щото имам право и никой не мож ма спре" е в основата на цялата тъпанарщина в БГ.
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X