Известие

Collapse
No announcement yet.

Евала на наш'та полюция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

има начин
    комшийчето под нас сме го научили и сега като иска да му дъни чалгата, ни звъни и казва - днес ще имам купон, съответно на нас като не ни отърва се изнасяме и като се приберем към 23 е тихо, всички са доволни, той е имал купон, на нас ни е тихо, когато му е времето
    съответно и ние не събаряме стени от 22 до 9 и от 14 до 16
    за сега работещи нощни смени нямаме, но предполагам и с тях щяхме да се разберем
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

мдааам ,така е . Не трябва нито едното,нито другото. Въпреки че примера е малко неуместен с изпражненията,защото това е подсъдно и за едно лайно пред нечия врата ,можеш да отнесеш една готина условна присъдка... мисълта ти е правилна. Трябва да има уважение и разбирателство ,но в рамките на нормалното . Не ти да се качиш на съседа на главата ,или той на твоята. Трябва да се правят компромиси ,за да е мирно поне там където живееш.
      та нали "Моят дом е моята Крепост"
      Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 17:34.

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
        мдааам ,така е . Не трябва нито едното,нито другото. Въпреки че примера е малко неуместен с изпражненията,защото това е подсъдно и за едно лайно пред нечия врата ,можеш да отнесеш една готина условна присъдка... мисълта ти е правилна. Трябва да има уважение и разбирателство ,но в рамките на нормалното . Не ти да се качиш на съседа на главата ,или той на твоята. Трябва да се провят компромиси .
        Баш тва ми беше мисълта, примера е за фън.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
          Баш тва ми беше мисълта, примера е за фън.
          всички сме се правили на герои,когато ни е тресъл пуберитета... това е въпроса - да ни е готина и спокойно на всички

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            Въпреки че примера е малко неуместен с изпражненията,защото това е подсъдно и за едно лайно пред нечия врата ,можеш да отнесеш една готина условна присъдка...
            По кой член от НК, че ми е интересно? И ако да, що пък точно условна?
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              По кой член от НК, че ми е интересно? И ако да, що пък точно условна?
              начи подсъдно е по член 325 от НК ,в зависимост от това дали деянието ще се определи в съда като маловажно или не ,могат да се цитират законите за дребно хулиганство и едро хулиганство. Условна присъда казах ,защото този член няма долна граница на наказание за изтърпяване(мисля ,че беше до две години затвор) ,ако лицето извършило престъплението не е в изпитателен срок ,или не е имало предишни ефективни присъди,няма да му се наложи ефективна присъда.Дори може да мине с глоба - споразумение по член 78а,а именно парична санкция ,или пробация. Обаче ,ако лицето има предишо изтърпяване на условна присъда( деянието се извърши в изпитателен срок) ,в този случай ще излежава и условната си присъда,както и последвалата за хулиганство. Последното важи и ,когато лицето е излежавало ефективна присъда един или повече пъти и не е реалибитирано.
              Мисля ,че бях достатъчно изчерпателен.

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ей този гуугъл
                sigpic
                Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                  Ей този гуугъл
                  гугъл в този случай не ми беше нужен . по един ,или друг начин съм изучил наказателно право ,и що годе се справям с него

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

А в Гърция например са ми казвали, че когато извикат полиция, първия път те предупреждава, а вторият яка глоба и прекарваш ноща в участък, трети път обикновено няма, просто ред, това е, нищо сложно, ама у нас явно е доста сложно
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Е тука обаче верно си е за евалата. Най-накрая некво действие.
                      http://focus-news.net/?id=n1032948
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Working...
                      X