Известие

Collapse
No announcement yet.

Има предложение за създаването на Дамска част на форума...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от valjo
    Първоначално публикувано от Bobo
    Само да питам че неразбрах - дамската част за нашите жени ли е или за тези дет са у форума - ако е за нашите аз съм ПРОТИВ! Да немоем аз да си влезем после у форума зарад жената ааа беги
    тия дет са "Не-нашите" и са си от форума са точно 2-3
    и нито една не е перманентно пишеща

)))
    аз ви разпраам че ше падне тишина там ))
    ама см ЗА , заради фъна ))

П.С.
    1. МОйта не ше да чуе за алфа
    2. Секи си има ПЦ ))))

Ооо как грешите...мога да ви гарантирам, че 99% от жените ни го четат форума
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      Само да питам че неразбрах - дамската част за нашите жени ли е или за тези дет са у форума - ако е за нашите аз съм ПРОТИВ! Да немоем аз да си влезем после у форума зарад жената ааа беги

Моята възлюбена, като и казах за дамската част от форума изобщо не се заинтригува . Обаче, редовно влиза и наблюдава писанията ми .

В тази връзка.... Здрасти мила, как си? Пак ли няма какво да правиш
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Бе недейте така бре ... главата си залагам поне за една мацка , която пише редовно ...
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
          Бе недейте така бре ... главата си залагам поне за една мацка , която пише редовно ...
          Май има някой тук
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Надявам се да не греша ,че визираш мен(не за друго,ами з-то имаш тоя навик .И така-незнам колко съм редовна,би ми с е искало да съм наистина редовна ...но това си е въпрос на време,възможности,капацитет и още мнооого подобни параметри.Поне се надявам като за жена да съм почти горе долу редовна)Но честно да си кажа и да има такава дамска част във форума това ще е последното място където бих писала(и въобще влизала).Ако искам да си дискутирам за козметики,красота,и сякви такива женски джунджурийки то форума на Алфа Ромео далеч няма да е мястото за тази цел.Иначе изобщо няма лошо тук да присъстват и жени,както като участнички във форума с определени мнения ,така и като лица ,да внасят малко шарениика и разнообразие измежду мъже и коли

Comment

Първоначално публикувано от Anonymous
              Надявам се да не греша ,че визираш мен(не за друго,ами з-то имаш тоя навик .И така-незнам колко съм редовна,би ми с е искало да съм наистина редовна ...но това си е въпрос на време,възможности,капацитет и още мнооого подобни параметри.Поне се надявам като за жена да съм почти горе долу редовна)Но честно да си кажа и да има такава дамска част във форума това ще е последното място където бих писала(и въобще влизала).Ако искам да си дискутирам за козметики,красота,и сякви такива женски джунджурийки то форума на Алфа Ромео далеч няма да е мястото за тази цел.Иначе изобщо няма лошо тук да присъстват и жени,както като участнички във форума с определени мнения ,така и като лица ,да внасят малко шарениика и разнообразие измежду мъже и коли
              Опаа,забравих да се реггна и за това се явявам като гост,иначе ,съм Милена...

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Мдам, Вас именно визирах, колежке ... Но не съм искал да подкрепям идеята за дамски раздел - и за мене е неуместно във фен-клуб на автомобили да се говори за грим и маникюр ... Да ме извиняват дамите, но това си е автомобилен форум, и мненията им за Алфа ще са много по-ценни отколкото тези от рода на "Ма да знаете днеска кат бях на козметик как ме изтормозиха" ...
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Въх божкеее ... )))
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Е то общите ни приказки какво общо имат с колите - поне повечето от тях?
                    Идеята е, че като си пишеш във форума, познаваш се с повечето хора от там и искаш да споделиш, че докато са ти правили кола маска, е минал страшен тип, дето май те е загледал. Що да не го споделиш с тези хора, с които горе-долу се познаваш и разбираш? То за това му се викат общи приказки. Май няма форум без такава част.
                    Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
                    2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Ами то хубаво си приказваме, ама кога ще видим тази дамска част на живо. Нека я направим и да дадем възможност на нашите дами да се изявяват в нея. Пък ако не върви - "мачка ближе контакт -цък мък язък"
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Азе предлагам да бъде "реализирана" тази идея на КГБ. Предлагайте име на форума за алфа-женки:

Тъй като ние с "пакетите" ще имаме право само да четем, без да пишем увнътре - Първото предложение за име на женския форум е:
                        Бай Брадър AR.
                        '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Working...
                        X