If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има предложение за създаването на Дамска част на форума...
Само да питам че неразбрах - дамската част за нашите жени ли е или за тези дет са у форума - ако е за нашите аз съм ПРОТИВ! Да немоем аз да си влезем после у форума зарад жената ааа беги
тия дет са "Не-нашите" и са си от форума са точно 2-3
и нито една не е перманентно пишеща
)))
аз ви разпраам че ше падне тишина там ))
ама см ЗА , заради фъна ))
П.С.
1. МОйта не ше да чуе за алфа
2. Секи си има ПЦ ))))
Ооо как грешите...мога да ви гарантирам, че 99% от жените ни го четат форума
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Само да питам че неразбрах - дамската част за нашите жени ли е или за тези дет са у форума - ако е за нашите аз съм ПРОТИВ! Да немоем аз да си влезем после у форума зарад жената ааа беги
Моята възлюбена, като и казах за дамската част от форума изобщо не се заинтригува . Обаче, редовно влиза и наблюдава писанията ми .
В тази връзка.... Здрасти мила, как си? Пак ли няма какво да правиш
Бе недейте така бре ... главата си залагам поне за една мацка , която пише редовно ...
Надявам се да не греша ,че визираш мен(не за друго,ами з-то имаш тоя навик .И така-незнам колко съм редовна,би ми с е искало да съм наистина редовна ...но това си е въпрос на време,възможности,капацитет и още мнооого подобни параметри.Поне се надявам като за жена да съм почти горе долу редовна)Но честно да си кажа и да има такава дамска част във форума това ще е последното място където бих писала(и въобще влизала).Ако искам да си дискутирам за козметики,красота,и сякви такива женски джунджурийки то форума на Алфа Ромео далеч няма да е мястото за тази цел.Иначе изобщо няма лошо тук да присъстват и жени,както като участнички във форума с определени мнения ,така и като лица ,да внасят малко шарениика и разнообразие измежду мъже и коли
Бе недейте така бре ... главата си залагам поне за една мацка , която пише редовно ...
Надявам се да не греша ,че визираш мен(не за друго,ами з-то имаш тоя навик .И така-незнам колко съм редовна,би ми с е искало да съм наистина редовна ...но това си е въпрос на време,възможности,капацитет и още мнооого подобни параметри.Поне се надявам като за жена да съм почти горе долу редовна)Но честно да си кажа и да има такава дамска част във форума това ще е последното място където бих писала(и въобще влизала).Ако искам да си дискутирам за козметики,красота,и сякви такива женски джунджурийки то форума на Алфа Ромео далеч няма да е мястото за тази цел.Иначе изобщо няма лошо тук да присъстват и жени,както като участнички във форума с определени мнения ,така и като лица ,да внасят малко шарениика и разнообразие измежду мъже и коли
Опаа,забравих да се реггна и за това се явявам като гост,иначе ,съм Милена...
Мдам, Вас именно визирах, колежке ... Но не съм искал да подкрепям идеята за дамски раздел - и за мене е неуместно във фен-клуб на автомобили да се говори за грим и маникюр ... Да ме извиняват дамите, но това си е автомобилен форум, и мненията им за Алфа ще са много по-ценни отколкото тези от рода на "Ма да знаете днеска кат бях на козметик как ме изтормозиха" ...
Е то общите ни приказки какво общо имат с колите - поне повечето от тях?
Идеята е, че като си пишеш във форума, познаваш се с повечето хора от там и искаш да споделиш, че докато са ти правили кола маска, е минал страшен тип, дето май те е загледал. Що да не го споделиш с тези хора, с които горе-долу се познаваш и разбираш? То за това му се викат общи приказки. Май няма форум без такава част.
Ами то хубаво си приказваме, ама кога ще видим тази дамска част на живо. Нека я направим и да дадем възможност на нашите дами да се изявяват в нея. Пък ако не върви - "мачка ближе контакт -цък мък язък"
Comment