Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изневерите

На някои случаино да са му изневерявали? Бях чувал, че се случва тука там то взе, че и при мене доиде. За незнаещите да споделя голям кеф е като стане ясна работата, направо маиката си е *****. Пратих жената като главен виновник да си ходи у тях да си мисли по случая ама то като, че ли аз останах по-замислен, абе.... като се замисля явно живота е такъв, а аз за толкова години не съм се осъзнал, поне келеша да беше наблизо та да му извия врата а то.... чак в Софето пък и не го знам каде е. Така ще си остана с пръс в устата. Това жената с пари и свобода не трябва да се оставя щото после се реве. Мисля си аз, че убавицата при братовчедката си ходи пък тя е**** си намерила и аз даже и не подозирам спонсорирам пътешествията мисля си девойката да си се радва, е сега вече сме щастливи всички заедно като едно голямо семейство, само да хване диването та освен боя и една пишка да му тегля и да си ги прибирам и двете пилета в харема. Мдааа.... отивам да си допия и след това да се беся някаде... пфу.

Сърцата са по-капризни от умовете.

ПОгледни философски на нещата, колега
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Съжалявам колега,предполагаме гадно.
      Обаче колкото и грубо да звучи не е виновен третият човек.Проблема са първите двама.
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

тъкмо преди час си говорехме с един приятел.Хванал си гадже човека и нещо започнал на се привързва към нея ама ми вика "Ама само като си представя , че може да ми изневери и откачам".И наистина само при мисълта побесняваше.И аз му викам "Абе колко си ял кура и кой знае колко още ще го.Така че и да се ядосваш и да не се , то ако ще става - ще стане".Та така колега.Както казва баща ми - "Жени.Със тях зле , без тях още по-зле".
        Last edited by sen7; d.m.y г., 16:55.
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Всеки е минал по тоя път - рано или късно се случва на всеки!
          Да, при някои в по-лека форма, при други в по-тежка, при някои отминава по-бързо, други го преживяват по-тежко, но в крайна сметка всеки минава от там!
          Погледни филосовски на нещата, не го приемай като нещо лошо, а извлечи поуката от тази случка, приеми го като тренинг, проумей, че си се отървал от човек, който не те заслужава - след време ще ти е смешно, като се сетиш, колко си бил наивен
          sigpic

Comment

Колега , всички жени са змий ! Когато си избираме жена , ние бъркаме в един голям кош с змий . Повечето са усоиници , но тук-там има по някой смок . Ако успеем да хванем смок , той няма да ни убие , следователно ще може да живеем с него . Явно ти си хванал усойница , така че режи и главата , и бъркай пак в коша с змийте !
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Аз съм много съгласен с Лъки... ни най-малко, онзи пич е виновен.
              Ако не е той... ще е някой друг, след като тя е била способна на това.
              А причината? Само ти можеш да я откриеш ако се замислиш и дали всъщност е била... основателна.
              Тази тема сега е толкова философска наистина, че нищо чудно и да стане 20-30стр.
              Само гледай какво става, като я зърнат жените от този форум.
              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                Ако не е той... ще е някой друг

Derry ти трябва да си много спокоен човек, щом просто си я изпратил при мама и тати.
                166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от sohm Покажи съобщение
                  ... щом просто си я изпратил при мама и тати.
                  Не наливай масло в огъня. Човека и без това казва ..... , абе виж му последното изречение в първия пост.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Пич,
                    Кофти ситуация... ама за жалост, не е станало нищо необичайно..
                    Има го на зара...
                    В такъв момент съвети не се търсят и несе дават, според мен...
                    ... За мен въпросите са два..
                    Ти слагал ли си и рога ?
                    Имате ли деца... ?
                    Мисля, че отговорите на тия два въпроса ще ти разкажат бъдещето...

Другото няма значение... Най-малко пък оня от софето...
                    Успех
                    AR 155 2.0 16V Never Forget You
                    AR 166 2.4 JTD

Comment

сигурна съм, че те боли. при това - много. но също така съм сигурна, че ще мине известно време и отново ще вдигнеш глава.
                      не можем да променяме случващите ни се факти (или можем, но по-отранко), но със сигурност можем да влияем на собственото си отношение към тях.
                      хубаво - напил си се снощи.
                      може би ще се напиеш и довечера.
                      само че.. дали си струва да го превръщаш в система?

всеки човек е сам по себе си ценен, а не заради някого, връзката си с него и чуждата оценка. не ти трябва нейната или чиято и да била друга гледна точка, за да съзнаеш колко струваш и да си дадеш сметка, че тежиш на мястото си.

проблемът на житейските трънчета, които ни се случват, е че след убождането не падат.
                      остават по кожите ни.
                      трайно.
                      и ни превръщат в броненосци - по-малко чувствителни (на топло, студено, на болка и радост).
                      или пък просто ставаме по-силни и избистряме поглед.

стискам палци скоро да вдигнеш глава - с нея или без, сам по себе си си достатъчно стойностен, не забрявяй
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                        Това жената с пари и свобода не трябва да се оставя щото после се реве.
                        Ъпсолютно.....
                        Значи гледай сега - една от максимите в който непоклатимо вярвам е че всичко на тоя свят се случва за наше добро.......аз преди време имах същото изживяване с една мръхла дето мислех да прекарам живота си с нея, ден и половина бях бесен, после ми мина, и на другия ден бях като репичка - не съм я виждал оттогава, но се каня ако я видя да и купя подарък - заради нея срещнах нещо по добро, и ако не ми беше сложила рога тогава, може би щеше да е по късно - откъдето и да я погледнеш тая гадост, после се оказва че съм на далавера.....
                        Естественно е лесно да кажа това от моята камбанария, без да ти знам семейния статус, децапродължителност и прочее, но нещата никога не са толкова лоши колкото изглеждат - винаги може да са и по лоши......и да знаеш че винаги са за твое добро - ако не пряко да ти се случи, то поне да те предпази от нещо още по - лошо.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                          На някои случаино да са му изневерявали? Бях чувал, че се случва тука там то взе, че и при мене доиде. За незнаещите да споделя голям кеф е като стане ясна работата, направо маиката си е *****. Пратих жената като главен виновник да си ходи у тях да си мисли по случая ама то като, че ли аз останах по-замислен, абе.... като се замисля явно живота е такъв, а аз за толкова години не съм се осъзнал, поне келеша да беше наблизо та да му извия врата а то.... чак в Софето пък и не го знам каде е. Така ще си остана с пръс в устата. Това жената с пари и свобода не трябва да се оставя щото после се реве. Мисля си аз, че убавицата при братовчедката си ходи пък тя е**** си намерила и аз даже и не подозирам спонсорирам пътешествията мисля си девойката да си се радва, е сега вече сме щастливи всички заедно като едно голямо семейство, само да хване диването та освен боя и една пишка да му тегля и да си ги прибирам и двете пилета в харема. Мдааа.... отивам да си допия и след това да се беся някаде... пфу.

Ако онзи е знаел за теб бих отшъл да го съдера от бой, за да ми мине яда, а после бих теглил една майна на момичето и започвам на чисто (ако имате деца е по- сложно малко, но пак бих и теглил една майна, а на онзи още повече бой)

П.С. който казва, че от боя няма да ти олекне да знаеш, че не е прав изобщо!
                          Lexus IS200

Comment

Добре де. А защо е изневерила? Една семейна жена не би го направила ей така за спорта /поне според мен/. До колкото разбирам от написаното ти, това е било системно. Според мен трябва да седнете и да поговорите, защо се е стигнало до там. Както каза един колега по-горе, проблема е в първите двама. Ако още се обичате, смятам ще го преживеете, ако не...знаеш отговора.
                            ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                            ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Според мен, връщане назад няма!
                              Без да имам кой знае какъв опит в сериозните отношения с жените (освен на търтея със сестра му), с ръка на сърцето мога да кажа, че върнеш ли се назад, става още по-лошо - два пъти съм се връщал и двата пъти съм правил много голяма грешка с това
                              Погледа - само напред!!!
                              sigpic

Comment

Working...
                              X