Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз по-скоро съм на мнение, че за да тръгне една жена да изневерява, не и се отдела достатъчно внимание, не се чувства желана. Парите не са решаващия фактор. Не мисля, че бой или оргии са решението. А какво ще стане от тук нататък, всеки решава сам.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD
    http://bendidas.hit.bg/

Comment

• тва е оправданието на жените .... ами боже мой , какво по голямо внимание от това да и подаряваш цветя ,да я водиш на кино ,да я питаш 4С какво да ти помогна мила" ....
      и(ма си отгговор , " Не ме задоволяваш сексуално и/или психически" "напарвих грешка,прости ми " , "ооо днес не съм на кеф" , " ах какме боли главата ,мило ,ще идеш ли до аптеката ...Докато аз се езчукам" хи хи их примери много ,затова ка една жена изневерява

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
        тва е оправданието на жените .... ами боже мой , какво по голямо внимание от това да и подаряваш цветя ,да я водиш на кино ,да я питаш 4С какво да ти помогна мила" ....
        и(ма си отгговор , " Не ме задоволяваш сексуално и/или психически" "напарвих грешка,прости ми " , "ооо днес не съм на кеф" , " ах какме боли главата ,мило ,ще идеш ли до аптеката ...Докато аз се езчукам" хи хи их примери много ,затова ка една жена изневерява
        Ако: "одаряваш цветя ,да я водиш на кино ,да я питаш 4С какво да ти помогна мила" .... " едва ли жената ще тругне да ти изневерява. А ако си зле в леглото, това е друго. Не мисля, че би била дълго време с теб.
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
          Ако: "одаряваш цветя ,да я водиш на кино ,да я питаш 4С какво да ти помогна мила" .... " едва ли жената ще тругне да ти изневерява. А ако си зле в леглото, това е друго. Не мисля, че би била дълго време с теб.
          аз пък не мисля,че за жените това е най -важното ......секса... Щото ВИНАГИ ИМА ПО-ДОБЪР ОТ ТЕБ И МЕН
          доказано е ,че жените са си керви и това е ... както мъжете ,но при тях е по - ясно изразено

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            аз пък не мисля,че за жените това е най -важното ......секса... Щото ВИНАГИ ИМА ПО-ДОБЪР ОТ ТЕБ И МЕН
            доказано е ,че жените са си керви и това е ... както мъжете ,но при тях е по - ясно изразено
            Не говорим кой колко е добър, а КАК. Какво значи керви?
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• май курви значи, ако не съм се объркал

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• добре де ,май фолт . "Е" и "У" са една до друга, бърка се понякога .

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

• ...никой на този свят не е останал само с един/а партньор/ка... въпроса е, че всичко трябва да се прави с мисъл!
                  к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Аз по-скоро съм на мнение, че за да тръгне една жена да изневерява, не и се отдела достатъчно внимание, не се чувства желана. Парите не са решаващия фактор. Не мисля, че бой или оргии са решението. А какво ще стане от тук нататък, всеки решава сам.
                    Абе всички допускат 2 ФУНДАМЕНТАЛНИ решки .....

Грешка 1 - не си доволен от нещо - недостатъчно внимание, промяна, лош секс.. к'вот да е - кат ти е зле - продават се куфари и на българския пазар - хващаш си дърмите и край - мувинг он ...тогава си пръй квот си щеш всички са щастливи... Трябва или да си много комплексиран....зависим финансово или изобщо да не ти пука за другия за да му изневериш....

Грешка 2 - подсъзнателно на 99% от жените им е залегнало да са зависими от някой - основно финансово ... грешката е в това, че те търсят по-добър живот и сигурност и други простотии В ЛИЧНИТЕ СИ ОТНОШЕНИЯ .... какво прави един мъж като му трябват повече пари - търси си по-добре платена работа... какво прави една жена? Търси си по-богат мъж при всички е така, просто някой са по-умерени с по-скромни цели някой не са ... и тва си е утвърдено като стереотип ...някой дори не го осъзнават за себе си - мислят си - с един съм, ама той не е богат (но богат е относително - задоволява всичките и нужди) значи не съм с него заради парите... (не само заради това) абе като цяло жените са мн интересни
                    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                    Fiat Bravo - 1,6
                    Hyundai i20 - 1,2

Comment

• Първоначално публикувано от blank_jack Покажи съобщение
                      Абе всички допускат 2 ФУНДАМЕНТАЛНИ решки .....

Грешка 1 - не си доволен от нещо - недостатъчно внимание, промяна, лош секс.. к'вот да е - кат ти е зле - продават се куфари и на българския пазар - хващаш си дърмите и край - мувинг он ...тогава си пръй квот си щеш всички са щастливи... Трябва или да си много комплексиран....зависим финансово или изобщо да не ти пука за другия за да му изневериш....

Грешка 2 - подсъзнателно на 99% от жените им е залегнало да са зависими от някой - основно финансово ... грешката е в това, че те търсят по-добър живот и сигурност и други простотии В ЛИЧНИТЕ СИ ОТНОШЕНИЯ .... какво прави един мъж като му трябват повече пари - търси си по-добре платена работа... какво прави една жена? Търси си по-богат мъж при всички е така, просто някой са по-умерени с по-скромни цели някой не са ... и тва си е утвърдено като стереотип ...някой дори не го осъзнават за себе си - мислят си - с един съм, ама той не е богат (но богат е относително - задоволява всичките и нужди) значи не съм с него заради парите... (не само заради това) абе като цяло жените са мн интересни
                      Не съм съгласна, че жените си търсят по-богати мъже, да има и такива, но по-голяма част не са. И ката заговори, че си търсиш по-добре платена работа, я кажи колко мъже издържат жените си и те не ходят на работа? В последно време доста често се среща жените да издържат мъжете. Май тук е мястото да споменем и за мъжката безотговорност и масовото мъжко мнение, че изневярата подобрява връзката. Да жените са интересни, но явно ти скоро няма ги разбереш.
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• абсолютно съм съгласен с колегата blank_jack относно мисленето на болшинството на повечето жени и,то тези ненавършили още 30 години. ..
                        Съгласен съм и с pipi затова ,че напоследък повече жени издържат мъжете си , а не обратното,но това е така ,стана така ,защото много мъже (богати мъже) пръснаха парите си по жените си ,или всичко са оставили на тях (по една ,или друга причина), в следстие ,на което се получава нещо като "Ще ти подаря ,но с твоите авоари"... и отново в следствие ,на което това се превърна в нещо като мода ,не само тук ,ами главно в северна америка и ,жените както винаги се опитват да са в крак с времето и модата ,започват да го практикуват ... "вижте ,сега е модно ние да издържаме мъжете си ,затова дай да го направим,докато модата не отмине"

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Не съм съгласна, че жените си търсят по-богати мъже, да има и такива, но по-голяма част не са. И ката заговори, че си търсиш по-добре платена работа, я кажи колко мъже издържат жените си и те не ходят на работа? В последно време доста често се среща жените да издържат мъжете. Май тук е мястото да споменем и за мъжката безотговорност и масовото мъжко мнение, че изневярата подобрява връзката. Да жените са интересни, но явно ти скоро няма ги разбереш.
                          хахах не се впрягай толкова, аз малко така си ги приказвам понякога .. както обичам да казвам как да ги разбереш, като те самите не се разбират .. шегувам се .. или не? Ама и ти не ме разбра, не си търся по-добре платена работа ... не мисля и че ще го направя.. идеално си ми е така на въпроса ти колко жени познавам които издържат мъжете си - ако трябва да съм честен не се сещам нито за една ама може просто в такива среди да се движа И не може да се говори за мъжка или женска безотговорност, такива обобщения са безсмислени - човек с човек не си приличат и обобщенията никога не могат да са точни ... мен идеята ми е - не ти изнася с даден човек - няма нужда да принизяваш себе си и него, оставяш го и тогава си щракаш с пръсти
                          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                          Fiat Bravo - 1,6
                          Hyundai i20 - 1,2

Comment

• колеги, когато 1 кучка си вдигне опашката спасение няма,единствено да я срещне кюпек евнух.мой колега октомври миналата година замина за белгия да Работи нали разбирате,той горкия беше изгорял до тогава и преди месец се върна но не да остане а да прибере децата там.има кредит от 15000лв а тя е избачкала около 25000 поне по това което казва 75-80 е на ден,викам му -абе ходила ,ходила,връщайте ги тези кинти и да намира някоя работа за200-300 кинта и ти с 600 в провинцията с 1000лв 4членно семейство се живее гот,а той вика-мама и да-а изобщо не ме отрази като се върна ,ни пари ни пу-ка ,а ония бачка като луд 1 къща и 2 апартамента е нищо че са БЕЙРУТ ама си е нещо за децата.такава не да я биеш или нещо подобно ами незнам....луда работа.затова да пази господ от такива пожарни

Comment

• Blank_jack e абсолютно прав.

П.П. Айде да не ми давате примери за жени издържащи мъжете си....... Така или иначе повечето жени търся сигурността , а в БГ действителността = търсят парите (поне доколкото могат) А при мъжете не съм забелязал да си избират приятелката по това колко изкарва и каква кола има и т.н.т . Сега жените ще ми посочат примери ....ама те ще са изключения потвърждаващи правилото.( и в двете посоки сигурно има и свестни жени , а пък сигурно има и красиви издържащи мъжете си ...това последното ще трябва да го видя) Ако посочвате примери поне ми дайте 10 примера готин мъж на 20-30 години да го издържа 50-60 годишна жена(без родителите де) После помислете за хубави девойки на по 18-25 на издръжка на 50-60 годишни мъже. Натъртвам на хубави момичета - щото грозните квот хванат- макар да има и страшни грозобели ама и те с претенции . Дайте да си говорим истината - жените търсят сигурност. Има и напарили се жени, които разбират че сигурността не винаги е в богатия мъж.А има и много откровенно тъпи парчета, които не знаят кво искат
                              Last edited by BatVas; d.m.y г., 18:18.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Някои изказвания ще си ги запазя хи-хи-хи.Много забавна става темата
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X