Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      абе колко от тия дето давате акъл в таз тема е бил страна на такъв триъгълнк ми е интересно?
      катет или хипотенуза? аз не съм, ама оставете човека на мира, съветите само мътят мозъка - човек е човек защото мисли - той да си реши какво да прави ... предполагам няма 1 със 1 случка да си приличат ...
      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
      Fiat Bravo - 1,6
      Hyundai i20 - 1,2

Comment

Абе някои се изказаха, че не са правилни изявления като зарежи, отпиши и т.н. обаче ..?!
        Едно е да се обърка някъде жена ти случва се. Съвсем друго е системно да те мотае, да ходи в София за един к.р няколко пъти, оттам на море уж с братовчедка си това придружено с по няколко мазни лъжи на ден по телефона (най-вероятно пред другия)!! Ситуацията според мен е неспасяема и абсолютно грешно е да се "спасяват" такива връзки, тука не говорим за 1 изневяра, а за 50 + чувства и т.н.! Всичко хубаво му желая на Derry с ДРУГА!
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от blank_jack Покажи съобщение
          катет или хипотенуза? аз не съм, ама оставете човека на мира, съветите само мътят мозъка - човек е човек защото мисли - той да си реши какво да прави ... предполагам няма 1 със 1 случка да си приличат ...
          Точно!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Времето ще покаже какво ще стане. Да момчето не е виновно. Тя... абе не е лошо момиче. Снощи си говорихме с нея културно при това. Засега ще си стоим разделени, ще се виждаме от време на време, ако си липсваме ще видим какво ще правим. Та както казах времето ще покаже. Пък Сф момчето уж има серозни намерения към нея, ако стане нещо интересно ще пиша
            Last edited by Derry; d.m.y г., 17:57.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Баце, не го мисли толкова - имам близки адвокати и позната прокурор
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Баце, не го мисли толкова - имам близки адвокати и позната прокурор
                Я па тоя

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                Fiat Bravo 1.6 1997
                Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                  Времето ще покаже какво ще стане. Да момчето не е виновно. Тя... абе не е лошо момиче. Снощи си говорихме с нея културно при това. Засега ще си стоим разделени, ще се виждаме от време на време, ако си липсваме ще видим какво ще правим. Та както казах времето ще покаже. Пък Сф момчето уж има серозни намерения към нея, ако стане нещо интересно ще пиша
                  Колега заеби я!!! Тя сама ще си дойде при теб Ама мисля, че вече ще й е доста късничко. Имах аналогичен с твоя случай. В момента, който не й обърнеш внимание и не и й вдигнеш телефона, й светва лампичката и разбира за какво иде реч
                  Fiat Bravo 1.9 101 hp TDSoft 1997 - 12.05.2004 R.I.P.
                  Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)

Comment

На тези, които са за продължаване на връзката мога само да кажа - нищо няма да е същото! Дори и да си внушаваш, че всичко е наред, колега, пак ще има една част от теб, която ще се съмнява и нещо все ще те гложди. Само след много години може би ще си възвърнеш напълно доверието в нея. Така че помисли над това преди да решиш какво ще я правиш. Лично аз при дадените обстоятелства бих я отрязал без да се замислям, има много жени, по-добри от нея.
                    За такива работи няма и защо да се тюхкаш - поне си разбрал. Представи си какво щеше да е ако те мотаеше още 2-3-4... X години? И помисли колко още са като теб, но не го знаят - предпочитам да не съм на тяхно място, а да знам какво става.
                    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                    Alfa Romeo 146 ti

Comment

Аз съм по-примитивен и за мене има само един лек ще им разбия главите и на двамата,ако пича някак си ме превъсхожда по сили ще взема някъв винкел желязо или дърво и ще го разбия и двама с месеци няма да могат да се докоснат и да си кажат думичка ,защото ще им счупя всяка костица , а при тая ситуация да я глезя и тн... ще я пребия двойно.После ако ще и цяла детска градина да имама с деца я зарезвам и така живота си ми продължава да тече.Имал съм подобен случай ,но с гадже преди години и беше по-леко.Но имам приятел на който жена му му изневеряваше и тая кучка не се спря до последно докато не се разведе с нея , та за това не вярвам ,че ще спре да изневерява щом вече се е почнало ,цял живот ще ти трови нервите колега.Щом нямате деца по хубаво я заеби и си гледай кефа ,ще го превъзмогнеш.
                      А друга ситуация ако тя сама дойде и ми каже в очите ,че вече не и допадам и тн.. че има друг няма и с перце да я докосна или тя или аз си хващаме пътя и така.
                      Но никога няма да се върна там където съм плюл дето има една дума ,там където въжето е връзвано винаги има опаснос пак да се скъса.
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

ндаа както казва бай Тодър : "шму напраа главата болница!"
                        но ... наистина това е доста крайно
                        междудругото говорим че третата страна няма вина
                        аз не съм особено съгласен
                        щото мъжете като "колеги" моем да си помагаме
                        а не като знаем че таз жина е заета да серем на "колегата" в устата
                        кат имаш сериозни намерения иди при хоста и се разберете
                        нема особено голем толеранс в мъжкия пол
                        докат при жените е друго яче - тфа са си мои наблюдения де
                        всеки прави грешки и винаги ще се правят
                        въпроса е извлича ли се поука и прилага ли се тя
                        в ежедневието ...
                        главата горе момче .. млад си .. живота за теб тепърва започва
                        а нея вече хората ще я знаят каква е ...
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Не е той виновен момци ... Женската е виновна ! Никой от нас , като доиде някоя , или като му върже не я връща ! Дери , нема да се плашиш бате ! Живота продължава !
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

не смятах повече да пиша по темата, но размислих, само заради цитата по-долу.

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                            ...
                            Вина за случилото имам и аз и женицата...
                            едва ли очакваш да прочетеш (тук или другаде) рецепта за най-добър подход след подобна ситуация.
                            пък и да прочетеш такава (гледам - много съвети си получил), никаква гаранция няма, че истината, която всеки е възприел за себе си, е твоята истина.

има няколко много разумни мнения (според мен), в които няма насоки какво да правиш или как да постъпиш, а навеждат на размисли към същината на въпросите, които човек (след като поотшуми остротата на въздействие на подобна случка върху него) си задава или поне би следвало..

струва ми се, че ако подходиш с въпроса "какво направих АЗ, за да се стигне дотук?", може да намалиш риска от бъдещи повторения. дори може да питаш човека до себе си - аз поне бих.

вероятно сте имали други проблеми, за които или сте си затваряли очите, или не сте разговаряли достатъчно (щраусовият принцип обаче не винаги помага).

като цяло, мисълта ми е.. несъгласията трябва да се обсъждат (с нея или следващата, ако решиш да я смениш).

страшно е, когато "тишината" се настани трайно между двама души, които твърдят, че се обичат.
                            не оная, хубавата, споделена тишина, която удовлетворява и двамата, просто защото не изпитват нужда да говорят помежду си и се наслаждават един другиму, независимо от дистанцията/разстоянието помежду им във всеки конкретен момент.
                            а една друга тишина - когато не можеш (или не искаш) да кажеш това, което те измъчва, поради страх от ответната реакция или пък поради ясното съзнание, че няма смисъл.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Стига .... Толкова много трогателни коментари..... Направо ще се разплача
                              Никой ли не е разбрал че любовта е като ТВ реклама за семейния живот !!!!

Размножавайте се безраборно и това е !!!!!
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Стига .... Толкова много трогателни коментари..... Направо ще се разплача
                                Никой ли не е разбрал че любпвта е като ТВ реклама за семейния живот !!!!

Размножавайте се безраборно и това е !!!!!
                                нещо се опитваш да кажеш ли?
                                или пръстите ти се пързалят по мократа от сълзи клавиатура?
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X