Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Малко да се раздвижи темата !!!!
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      нещо се опитваш да кажеш ли?
      или пръстите ти се пързалят по мократа от сълзи клавиатура?
      Хихи дали е от сълзи ?
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аха почва се .....

Аможе да не ми е мокра клавиатурата а пръстите.......
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Гадни спамери.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Comment

Първоначално публикувано от bobi_j_i Покажи съобщение
              Добре де. А защо е изневерила? Една семейна жена не би го направила ей така за спорта /поне според мен/. До колкото разбирам от написаното ти, това е било системно. Според мен трябва да седнете и да поговорите, защо се е стигнало до там. Както каза един колега по-горе, проблема е в първите двама. Ако още се обичате, смятам ще го преживеете, ако не...знаеш отговора.
              "Ако още се обичате, смятам ще го преживеете, ако не...знаеш отговора"

Не си прав... няма значение дали сега се обичат или не. След като е изневерила, значи обичта за нея не е пречка. След като един път го е направила и ако той и прости можеш да си убеден, че тя пак ще го направи. Това е положението - забравяш я - трудно лесно - няма начин... След тази постъпка прошка НЯМА !

П.П. май малко закъснях с отговора
              Last edited by biskvitka; d.m.y г., 14:00.

Comment

Бисквиткееее, имаш ли си приятел?
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Бисквиткееее, имаш ли си приятел?
                  Имам си защо

Comment

Как, защо?! Точно такава, твърда и решителна жена като теб, търся - няма "хък-мък"
                    sigpic

Comment

ебати закостенелия и безвъзвратно обременен с предразсъдъци народ
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Кажи са, неебати, незакостенял и небезвъзвратно необремен, без предразсъдъци, нечовеко

Бааахти лигнята...
                        sigpic

Comment

Според мен най-голямата грешка е да дадеш на една жена абсолютна сигурност в тебе. Да знае, че няма да и кръшнеш, да знае, че е всичко за теб. Тогава се губи тръпката, вече си "хванат", не си предизвикателство. Колкото си по-добър, толкова повече ще се възползват от теб. Аз за себе си съм я доказал тая теза неколкократно. Правил съм си опити - винаги тази, на която и показваш, че не ти дреме особено за нея-тича по теб. мацките дето много ги обичаш и им носиш от 9 кладенеца вода, рано или късно си намират някво по-интересно занимание. Сигурно има и изключения - някоя много красива и точна мацка, която да заслужава да и дадеш всичко. Тя обаче трябва да мине щателна проверка, а ти трябва да си праснал всичко живо наоколо, за да имаш самочувствие и да познаваш всичките им коварни номерца на жените, за да не те сгащат пак по бели гащи. Love'em and leave'em!
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                            Според мен най-голямата грешка е да дадеш на една жена абсолютна сигурност в тебе. Да знае, че няма да и кръшнеш, да знае, че е всичко за теб. Тогава се губи тръпката, вече си "хванат", не си предизвикателство. Колкото си по-добър, толкова повече ще се възползват от теб. Аз за себе си съм я доказал тая теза неколкократно. Правил съм си опити - винаги тази, на която и показваш, че не ти дреме особено за нея-тича по теб. мацките дето много ги обичаш и им носиш от 9 кладенеца вода, рано или късно си намират някво по-интересно занимание. Сигурно има и изключения - някоя много красива и точна мацка, която да заслужава да и дадеш всичко. Тя обаче трябва да мине щателна проверка, а ти трябва да си праснал всичко живо наоколо, за да имаш самочувствие и да познаваш всичките им коварни номерца на жените, за да не те сгащат пак по бели гащи. Love'em and leave'em!
                            Много се радвам че все още има мъже (макар и единици), които не се страхуват да се държат добре, да показват, че "жената" е всичко за тях и т.н.
                            "винаги тази, на която и показваш, че не ти дреме особено за нея-тича по теб" - аз лично (предполагам и много други) няма да тичам след някой такъв... Напротив - ако някой ми показва че ме обича (и всичко, което ти си изредил) ,аз ще му отвръщам със същото !!!

Comment

Първоначално публикувано от biskvitka Покажи съобщение
                              Много се радвам че все още има мъже (макар и единици), които не се страхуват да се държат добре, да показват, че "жената" е всичко за тях и т.н.
                              "винаги тази, на която и показваш, че не ти дреме особено за нея-тича по теб" - аз лично (предполагам и много други) няма да тичам след някой такъв... Напротив - ако някой ми показва че ме обича (и всичко, което ти си изредил) ,аз ще му отвръщам със същото !!!
                              Жена мечта!!!
                              Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                              Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                              "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                              When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Първоначално публикувано от biskvitka Покажи съобщение
                                "Ако още се обичате, смятам ще го преживеете, ако не...знаеш отговора"

Не си прав... няма значение дали сега се обичат или не. След като е изневерила, значи обичта за нея не е пречка. След като един път го е направила и ако той и прости можеш да си убеден, че тя пак ще го направи. Това е положението - забравяш я - трудно лесно - няма начин... След тази постъпка прошка НЯМА !

П.П. май малко закъснях с отговора
                                Най-лесно е да съсипеш едно семейство, а най-трудно да го запазиш, защото изкушенията са много.Както казах/а и както го посъветваха и други дами, и мъже/ по-добре да потърси причината. Аз съм 200% сигурна, че мъжът ми ме обича и след 14г. брак, но не съм 200% сигурна, че няма да ми изневери /и ако все пак разбера, първо ще поговорим/. Не съм съгласна, че ако изневериш веднъж, значи ще го повториш.
                                ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                                ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Working...
                                X