Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
    Ми май всички така се пречупваме, след някое голямо разочарование. И после жените се оплакват на приятелките си "Къде са истинските мъже?" Еми вие ги унщожавате бе, къде са? Кой ми сра у гащите?
    сори бат ма аз съм очарован от жените, а не разочарован. убави са, мили, па как се еб...
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

• ако искаш вярност - земи си куче деа. ма е сигур с секса ще е гадно, въпреки че сигурно има хора дет ги кефи...
      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

• Темата е "Изневерите" вие да не четете "Извращенията" е
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• То нали в средновековието са се справяли с изневярата идеално. Рицарите като тръгвали на поход и заключвали на жените онова.... с метални гащи с катинар.
          Ма ся не върви... Китайски флексове от по 30лв. на всяка крачка
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
            ако искаш вярност - земи си куче деа. ма е сигур с секса ще е гадно, въпреки че сигурно има хора дет ги кефи...
            Абе и там нещата не са изрядни, не случайно се казва "Храни куче, да те лае"
            Май няма оправия, малко повечко здрави нерви и силна психика, няма да са излишни ..според мен

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
            Втора национална среща на 155

Comment

• Ето това е решението срещу изневярата ама е голяма рядкост да се сдобиеш с него
              AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

• а бе изневери ... ако я питаш нея кой знае как ги вижда нещата нали ...
                и жените са хора и могат да си избират с кой да си полегнат - евалата им за това право.

Comment

• много яко дистанционно, де да беше толкова лесно с едно копче, може би след много много години ако напредъка в роботите е достигнал това ниво ще е реалност, но засега е една много добра фантазия

Comment

• Викаш , че те боли чурката с кого си ляга жената с която си ...........абе ако ти лепне нещо недай си боже верно може да те заболи.Айде малко да разведря и аз темата
                    Attached Files
                    мене ме нема, в целата схема........

Comment

а бе изневери ... ако я питаш нея кой знае как ги вижда нещата нали ...
                      и жените са хора и могат да си избират с кой да си полегнат - евалата им за това право.
                      Никак не ги вижда и ако я питат защо сигурно ще мълчи и ако каже нещо ще е незнам. Пълна мъгла са. Преди да се обвържа трайно така да се каже и аз така се радвах на момите и виках демокрацията е хубаво нещо, сега като ми се поодъвка хич не ми е до права и свободи.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• бат - просто отеби.
                        нито си станал за резил, нито си заслужава да се занимаваш. иди пиийни две малки, отдели 60-100 за елементарни плътски удоволствия и си спомни, че живота е прекрасен.

Comment

бат - просто отеби.
                          нито си станал за резил, нито си заслужава да се занимаваш. иди пиийни две малки, отдели 60-100 за елементарни плътски удоволствия и си спомни, че живота е прекрасен.
                          Какво по точно казоно от тава!
                          Живота продължава
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• добра темичка стана ...

Comment

• Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
                              Тая тема е омагьосана. И АЗ искам да се присъединя като потърпевш. За щастие моята имаше милостта да ме разкара преди да се хване с другия.
                              Най-много ме боли, защото виждам, че оня в сравнение с мен е много класи надолу. Интелектуално, физически, по всякакъв начин. Защо тя го е "избрала" може сама да ви отговори - все пак е регистрирана тук. Сигурен съм, че скоро ще разбере как оня (познавам го, колеги от форума също) не може да ми стъпи на кутрето. Само да я питам
                              "ЛУДА ЛИ СИ? Да ме замениш с тоя?" И да и добавя "Да беше намерила някой по-добър, поне нямаше да ме обидиш."
                              И освен това, пак към нея:
                              1) Можеше още преди месец, като ме разкара, да ми кажеш причината!
                              2) Можеше поне оня мазник да дойде и да си каже като мъж (какъвто никога няма да е) за какво става въпрос.
                              3) Може да не се ядосваш и да не ми викаш, защото съм прав. Поеми си три пъти дъх и помисли пак!
                              И
                              4) Не съм те "изложил" пред форума, защото ти сама излагаш себе си. Мен също - като си подменила ферари с ГОЛФ (2-ка). Стефан и Орхито не можаха да се начудят какво повече има оня гном от мен. И аз не мога.

Към колегите - както казва Bob Marley - "No woman, no cry!"
                              Аз отдавна се отказах от 2 неща: да търся логика в женското мислене и да се опитвам да обясня на жена какво е засада. За всеки влак си има пътници. Огледай се, в БГ е пълно с изгнили голфове. Може просто да не и трябва расова бегачка, а непретенциозна кола, която никой няма да и свие и няма как да стане по-грозна отколкото е в момента. "Въпрос на вкус - казало зайчето и си облизало задника"
                              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

бат - просто отеби.
                                По принцип си прав, но въпрос на характер е да не се впряга човек.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                                X