If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дам....изневярата е много лошо нещо...
но издънки правят и двата пола...
аз знам какво е да ти изневерят и знам какво е да изневеряваш, но от известно време да чукна на дърво нямам такива проблеми....
просто тярба да срещнещ правилния човек и нещата си идват на мястото, поне според мен....
а и другото което е...то си е до човек вече....
има една приказка че човек винаги оценява това което има когато го е загубил.....
Боли колеги много боли.Да те изостави лубимия ти 4овек в така труден момент това е предателство.Ве4е не знам да се напивам ли глупости ли да вър6а кво да правя.Иде ми да изкопая една дупка и сам да се зарина в нея да не виждам ни6то и никого.Не го пожелавам на никого.Това е долна работа.
4ета си глупостите по темата от преди неколко месеца и се 4уда наистина ли сам такъв тъпанар за какъвто се мисля в момента.Така е.Когато на 4овек му е 6ироко около врата не мисли.Са 6 се опитам да поспя малко 4е се отрових от водка и цигари тука.Може и за добро да е знае ли 4овек.
Братле-е-е, не се тормози! Всяко зло за добро - повярвай ми! А сега ти е време да се разцепиш от е?ане, разпусни с некой масаж и ту-ту-ру-ту и да видиш че живота е прекрасен!!! Няма смисъл да си хабиш нервите за хора които не те заслужават!!!
Чудя се,да се включвам ли по тая тема или не?!а другото което се ядосвам е,защо подяволите не бях регнат в клуба преди година и 9 месеца,когато адски се нуждаех от помощ а вие колеги се справяте виждам.прочетох всичко от начало до край.за колегата дери,мога да кажа само дано е щастлив и повече да не вкуси горчивината на живота.при мен не се получи така.след 4 години връзка,ми изневери въпросната кокошка,но аз явно съм мислил,че я обичам прекалено много,за да я пусна да си отиде и бях така глупав да и простя.да ама не както са казали хората.след още година и половина живот случката се повтори,но беше още по болезнена за мен и исках да умра тогава.след кратък размисъл и пиански изпълнения от около месец,когато си мислех дали да не зема се гръмна пък,взех 4е се замислих.тя ли е най-хубавата,не разбира се.аз ли съм най-малоумния,естествено 4е не.защо да давам радост на мразещите ме,като ме гледат да се измъчвам се запитах тогава?защо аджеба да тормозя и приятелите и близките си с избухвания,напивания и безотговорно държане?няма нищо по силно на света,от наранен и обезверен мъж,когато реши да се изправи ,отърси и да вземе нещата в свои ръце за да продължи напред.вече съм на 30,но все още търся своята половинка пък колкото и да отнеме това,но не се връщам там където има предателство никога вече.и както са казали хорицата,там по възрастни от нас във времето"парен,каша духа".на никой не пожелавам на колегите и моите страдания никога и дано заживеем в един наистина по добър свят някога.айде със здраве и късмет на всички.
Момци не се самонаказвайте това мога да ви кажа.Знам какво ви е , но алкохола и всичко останало не лекува нищо.Той само помага по-лесно да заспиш вечер.Единствено времето лекува , но недейте да си съсипвате живота през това време.Просто гледайте да си запълвате времето на макс, а и не може да нямате я някоя готина и печена колежка , я бившо гадже дето да ви дигне малко акциите.
Една любов се забравя с друга любов.Само това мога да ви препоръчам като сигурно и изпитано лекарство.Та почвайте да я търсите, че живота си тече !
Момци не се самонаказвайте това мога да ви кажа.Знам какво ви е , но алкохола и всичко останало не лекува нищо.Той само помага по-лесно да заспиш вечер.Единствено времето лекува , но недейте да си съсипвате живота през това време.Просто гледайте да си запълвате времето на макс, а и не може да нямате я някоя готина и печена колежка , я бившо гадже дето да ви дигне малко акциите.
Една любов се забравя с друга любов.Само това мога да ви препоръчам като сигурно и изпитано лекарство.Та почвайте да я търсите, че живота си тече !
И, може би, по-конкретно за Дери, "ако нещо се случи веднъж, не е задължително то да се повтори. Повтори ли се, обаче, със сигурност ще има трети път"
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment