Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
    лелеле а "приятел" да ви преебе случвало ли ви сее.е на мене се случи и повече няма да позволя да се случи
    Ехх,колега и твоя случай го знам много добре...Ама па какво да кажеме за моят,такъв тежък случай друг незнам дали има...Ама какво да се прави,страдах,напивах се,ама накрая се осъзнах с тея неща нищо няма да промениш ,а то си е казано жена с един мъж и мъж с една жена няма и няма и да има никога,сигурен съм,че това нещо се е случвало на всеки,просто начина е един: слагаш край на драмата вдигаш главата горе и продължаваш напред.....все пак след всеко лошо идва добро!!!
    sigpicAlfa Romeo
    145 2.0 16V T.SPARK(+.....)
    Не е важно как стоиш до колата си,важно е как я караш!!!

Comment

• ми мене ако питаш ако е приятел дори и бой не заслужава - тотално отебаване. и да го бия кво ще се промени? майната му. нея също няма да я бия - безсмислено е да се бие жена, а и е долно като постъпка. ще я срина с думи както само аз си мога - без обиди и крещене. бавно и спокойно ще й докажа какъв отпадък е и дори няма да си правя труда да й казвам нещо повече.

акое е непознат - ми той от къде може да знае че пачата е обвързана?!?! за кво да го бия? ако се направи на мъж тогава да. ама иначе боя като цяло е признак за безсилие да направиш нещо друго.

ако обаче ги хвана на калъп нещата се променят коренно.....тогава няма да мисля много.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• ебалсам го аз пак си живеем и съм си екстра и неми дреме ма просто такива хора трее се замислят малко за тва което правят и какво причиняват на близък човек
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
        X