психолозите репички да ядат
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изневерите
Collapse
X
-
Темата стана мн дълга, хората не я четат цялата и пишат общи неща. Тук не става дума за пари, щото оня е охранител, а нашият колега изкарва добри кинти. Така, че случаят е изключение от правилото. За мен цялата работа е мн шум за нищо. Голяма работа, че е изневерила. Някакъв си секс. Кой на кого го е сложил няма никакво значение. Важното е, когато сте заедно как си прекарвате времето. Ако ти липсва, а не само егото ти е наранено, значи ще искаш да си я върнеш. Явно на нея й е липсвало нещо, но щом сте заедно от сто години, значи тя знае, че можеш да й го дадеш това нещо. За мен - дай й един урок и бегай за убавицата, докато още не ти е избягала. А може и една снимка да качиш, да видим дали си струват всичките тия хиляда страници. Цял латиносериал стана.
Comment
-
май забравихме за какво става въпрос
човека търсеше помощ,а ние му навряхме един куп философски умозаключения,за това какво са жените и какво са мъжете.Колко от вас не са спали половин година изобщо ?!Аз съм минал по тоя път и съм благодарен на бога,че оцелях.Сега няма да го разбереш,но след време -да.Първо тя не те е обичала никога.Второ е "тъпа овца".Има начин как да прекъснеш една връзка,без да нараниш така един човек.Трето няма смисъл да търсиш вина.Тя е и твоя.Най малкото не си си избрал правилния човек.Ако оцелееш,след тази история,ще станеш много по силен.Не си мисли как да я върнеш!Гърне,което е държало лайна,мед не може да държи.Придържай се към здравата народопсихология.Понякога и боя помага.Но не винаги.При мене не помогна.Наложи се и да я острижа.Сега се промени,стана отговорна и нищо,че нищо не излезе от повторното ни събиране,след две години раздяла,сега е примерна съпруга и майка.Като се събрахме на ново разбрах,че я презирам и сина ми беше първия,който ми каза да се спасявам с друга жена.Послушах го и сега си имам жена ,която ми подхожда и интелектуално и всякак.За това забрави я и си търси жена,която е коренно противоположно на това което е била тя.И като визия и като характер.Иначе ще си повториш грешката.А сега му цапни едно,но не прекалявай.Лично аз се лекувах с работа.Работих,като луд,за да се спася от кошмара.
Както е казал цар Соломон: "и това ще мине"На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениечовека търсеше помощ,а ние му навряхме един куп философски умозаключения,за това какво са жените и какво са мъжете.Колко от вас не са спали половин година изобщо ?!Аз съм минал по тоя път и съм благодарен на бога,че оцелях.Сега няма да го разбереш,но след време -да.Първо тя не те е обичала никога.Второ е "тъпа овца".Има начин как да прекъснеш една връзка,без да нараниш така един човек.Трето няма смисъл да търсиш вина.Тя е и твоя.Най малкото не си си избрал правилния човек.Ако оцелееш,след тази история,ще станеш много по силен.Не си мисли как да я върнеш!Гърне,което е държало лайна,мед не може да държи.Придържай се към здравата народопсихология.Понякога и боя помага.Но не винаги.При мене не помогна.Наложи се и да я острижа.Сега се промени,стана отговорна и нищо,че нищо не излезе от повторното ни събиране,след две години раздяла,сега е примерна съпруга и майка.Като се събрахме на ново разбрах,че я презирам и сина ми беше първия,който ми каза да се спасявам с друга жена.Послушах го и сега си имам жена ,която ми подхожда и интелектуално и всякак.За това забрави я и си търси жена,която е коренно противоположно на това което е била тя.И като визия и като характер.Иначе ще си повториш грешката.А сега му цапни едно,но не прекалявай.Лично аз се лекувах с работа.Работих,като луд,за да се спася от кошмара.
Както е казал цар Соломон: "и това ще мине"))
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение............
Но само колегата Дери си знае какво му е на душата, кой крив ,кой прав, но чувствата са си чувства .Онова, което се вкоренява в сърцето за 6 години, не знам как би могло да бъде изтръгнато от раз и то по такъв шоков начин.И според мен е най -добре да се ориентира към обект, който да е на неговото ниво, да се вгледа по задълбочено.Но сигурно и Дери си знае кое е най-добро за него.Въпроса е как и дали ще успее да преодолее болката и да "преживее" момента(както казваш колега mordohy),защото наистина ако я обича истински(както предpолагам ), ще е адски болезнено и почти непреодолимо.Дано да успее все пак, в името на благополучието в един бъдещ план.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Имате нещо против прогреса на темата ли? Аз лично очаквах да нарастне доста. Нищо, че първо е за конкретен случай. В крайна сметка никой не е имунизиран срещу "изневяра". Нека се дискутира. Имам единомислие с няколко мнения и точно със широкото разгръщане на тази тема се убедих в правотата на моята позиция по този въпрос.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Не,не нямам против да се развива темата.Напротив-истински се забавлявамНа някои крайни изказвания се смея с глас
После се чудят защо жените не им връзвали или бягали при други мъже..
п.п.
То и аз едно време вярвах,че за да си легна с някой трябва да има чуФства...Колко загубено ... е това
Комунистите са виновни!“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
някога и аз
някога и аз си мислех,че да си легнеш с някоя,не са необходими чувства.Точно поради тая причина се ожених за една дългокрака руса красавица и след 15 години брак се разведох.Сега си мисля,че за да си легна с някоя,трябва да има и чувства и да минеме през определени неща и чак тогава....Когато постоянно бях готов за секс,а това бесхе до около 37 ми година,някак си ми бягаха свестните жени.Сега,когато минавам през етапите,тоест десерта най накрая,както му е реда,жените ми се лепят като мухи и имам други проблеми.Когато няма хигиена на чувствата душата се изхабява.Знам за какво гововоря.Само който не е преживял такава изневяра,може да се отнесе лекомислено към темата.Не забравяйте и факта,че около 38процента от затворите са пълни с хора извършили престъпление след такива скандали.Не се срамувам да кажа,че само за това,че съм и заявил,че ще и счупя главата ме осъдиха на една година затвор - условно.Ха представете си какво щеше да стане с живота ми,ако не дай боже бях направил една катастрофа през изпитателния срок.От обикновен човек увежаващ закона,щях да се превърна в престъпник с досие и две присъди и тука няма мърдане.Лежиш си в затвора.Помислете нещата и от тая страна.Лесно е да набие всички,но може би те точно това чакат,за да го вкарат в затвора и да не им създава проблеми.Така,че умната.
П,П В краен случай може и с русата@На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
ами вържи се
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеАз лично познавам 2-3 двойки,които наистина не си изневеряват...Всичките са отказали секса от години...Та..тия истории с вечната вярност нещо не ми се връзват
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Само на мен ли ми говори нещо тази реплика за бой над жена?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
@mordohy
Нещо не ме разбра за чуФствата.Не казвам,че трябва да събираш от улицата 'квото падне.Напротив
Не говорим за сексенето като спорт изобщо
Изказвания от рода "Щом си е легнала с друг не те обича.."обаче, са меко казано смешни.За мен ден“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
"Щом си е легнала с друг не те обича.."обаче, са меко казано смешни.За мен ден
Ако жена ми си легне с друг ми е абсолютно все едно дали ме обича
(говорим за Жена ми, не някоя партньорка..........)
Хора оценявайте се малко по-високо, не се принизявайте... живота е много много кратък за компромиси от такъв тип!
Ергенувайте си до късно, живейте си волно, но като правите нещо сериозно после....го правете сериозно.
От половинчати хора с половинчати характери полза няма...а и никой сериозен човек не ги уважава. С годините просто ще разбераш, че са ти дали половината......от едно голямо нищо.....Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеАко жена ми си легне с друг ми е абсолютно все едно дали ме обича
Хора оценявайте се малко по-високо, не се принизявайте... живота е много много кратък за компромиси от такъв тип!
Ергенувайте си до късно, живейте си волно, но като правите нещо сериозно после....го правете сериозно.
От половинчати хора с половинчати характери полза няма...а и никой сериозен човек не ги уважава. С годините просто ще разбераш, че са ти дали половината......от едно голямо нищо.....Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщениеНе разбираш ли, че вече малко или много всички сме циници? Ако много даваш в една връзка винаги ти излиза през носа. Незнам останали ли са хора с неполовинчати характери...
Много лесно се отписа и се прежали в групата на ......средняците.....ех тази самооценка.....
И какво като ти излезе през носа???? ставаш отупваш се и продължаваш!!!
Какво страх ли те е??? Дай сега да се заобиколиме с мижетурки само и само да ни е спокойничко и лекичко..... тенк Ю вери мъчLast edited by proper; d.m.y г., 14:46.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеАко жена ми си легне с друг ми е абсолютно все едно дали ме обича
От половинчати хора с половинчати характери полза няма...а и никой сериозен човек не ги уважава. С годините просто ще разбераш, че са ти дали половината......от едно голямо нищо.....
Или правиш нещо като хората, или нищо не правиш...
Най-важно е човек да не загуби себеуважение!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment