Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
    Е върви го обясни за БМВ на колегата ми където заради смяна на стъкло в Камор Ауто на БМВ 5-ца 530д - 2006 година купувано от тях. Объркали нещо токовете , изгорили някакви неща , сменили ги - пали и след 10 метра колата гасне и сега втора седмица от Камор не могат да му кажат какво и има на колата.
    А за Кия мисля че Сийд е по добре от предните им модели - ама предните не ме очароват (понеже службата ми е купила 30-40 Кия 12 бр Сефия2 и останалите Черато ами дори чисто нова като карам не се държи и не върви като старата ми Алфа - просто нещо за предвижване с което да стигна до някъде, а с алфата ми тръгвам на път и дори съжалявам че пристигам а ми се кара още
    Е ти напарво ме изплаши бе как така ще му объркат токовете и това в сервиз на БМВ? А какво ще кажеш за начина по-който разсъждава колегата code - Старши Алфист! Той като някой старшина тоз бе ! Я ми кажи ти как мислиш прав ли е или не е прав? И според теб заслужава ли си чисто нова Алфета или не си заслужава?
    Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
      Е ти напарво ме изплаши бе как така ще му объркат токовете и това в сервиз на БМВ? А какво ще кажеш за начина по-който разсъждава колегата code - Старши Алфист! Той като някой старшина тоз бе ! Я ми кажи ти как мислиш прав ли е или не е прав? И според теб заслужава ли си чисто нова Алфета или не си заслужава?

Па ти ко си мислиш,че там са богове ли,всите са абсолютни нещастници .Единственият вариянт,да не си блъскаш главата с официални сервизи,е да прежалиш тъпата гарнция/и без тва не покрива почти нищо/,и да си правиш колата където искаш Аз съшо съм се замислил след време за нова кола/Браво/,но има доста да размишлявам още
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз вече имам втора чисто нова Алфа купена от БГрия....колите си заслужават изцяло парите.

159ката няма аналог в класа си...имам доста приятели и познати с нови А4, нови 3ки и т.н. както и се познавам с доста хора от официалните им сервизи.

Аудито е пълна подигравка....БМВ е добра кола, но като дизайн и т.н. отсъпва на Алфата.

Като седене на пътя Алфата си е в самостоятелни лига.

Като Сервизи, ако този в БГрия не ти харесва, имаме договореност с сервизи в Гърция за гаранционното обслужване на колите, като цените са или същите или по-ниски.

Може много още неща да ти напиша в подрепа на покупката на нова Алфа.

Относно новите Фиатове....ми честно казано те вече са светлинни години пред повече производители като качество, там нещата се промениха изключително много.

Може да погледнеш и новата Делта.

Като за начало, може да спомениш в коя ценова група и клас се целиш.

Бързам и изчевам сега, ако имаш въпроси питай
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
          Аз вече имам втора чисто нова Алфа купена от БГрия....колите си заслужават изцяло парите.

159ката няма аналог в класа си...имам доста приятели и познати с нови А4, нови 3ки и т.н. както и се познавам с доста хора от официалните им сервизи.

Аудито е пълна подигравка....БМВ е добра кола, но като дизайн и т.н. отсъпва на Алфата.

Като седене на пътя Алфата си е в самостоятелни лига.

Като Сервизи, ако този в БГрия не ти харесва, имаме договореност с сервизи в Гърция за гаранционното обслужване на колите, като цените са или същите или по-ниски.

Може много още неща да ти напиша в подрепа на покупката на нова Алфа.

Относно новите Фиатове....ми честно казано те вече са светлинни години пред повече производители като качество, там нещата се промениха изключително много.

Може да погледнеш и новата Делта.

Като за начало, може да спомениш в коя ценова група и клас се целиш.

Бързам и изчевам сега, ако имаш въпроси питай
          А ми незнам значи още какво да кажа! Честно казано още даже не съм се накарал на Киата та даже не съм свикнал с нея, обаче така ме яд сега та не изчаках миналата година мамка му стара и щях да взема една чисто нова 147-ца! Както и да е. При това положение щом 147-ците са вече на изчерпване и за това се продават на супер цена значи ще се задава на хоризонта чисто нов обновен модел, който ясно, че няма да е на тази цена и ще бъде по - скъп. Така, че при това положение като дойде това време да се разделям със Сийда, защото няма как ще купя кола от същия клас компоктния като Сийда, но само, че ще бъде 147-ца, Алфета чисто нова! Колкото струва толкова повече от това не мога да си позволя от по-скъпите и по големите, комфортни модели. Все пак всяко нещо си има граница. А мойте възможности се разпростират до тука!
          Last edited by Gran_Turismo; d.m.y г., 01:24.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Па ти ко си мислиш,че там са богове ли,всите са абсолютни нещастници .Единственият вариянт,да не си блъскаш главата с официални сервизи,е да прежалиш тъпата гарнция/и без тва не покрива почти нищо/,и да си правиш колата където искаш Аз съшо съм се замислил след време за нова кола/Браво/,но има доста да размишлявам още

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              май не го продават вече
              наистна не го продават. иначе за чисто нова- с двете ръце за. надявам се съвсем скоро да го направя това упражнение. дано не те разколебаят да го направиш.
              преди имах чисто нова 155 и кефът е страшно голям
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение

Mъри е прав!!! Имам познат закупил няколко коли в ценовия диапазон 16 хил до 25 хил. Та той гаранционно прави обслужване само след първите 15 хиляди. Така гаранцията важи до следващия сервизен интервал и според него ако до тогава няма някакъв серьозен проблем си ги обслужва сам и не разчита на гаранцията . за обслужване извън офиц сервиз дава по 100 лева вместо исканите от офиц. сервизи 500 лева. - така спестява само от обслужвания 4000 лева на автомобил , а за 10 те му автомобила общо 40 000 лева - дори да се наложи ремонт и то серьозен на няколко автомобила пак няма да му излезе повече от няколко хилки - така, че правете си сметка.
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Точно заради кофти обслужване,високи цени,чакане с месеци на гаранционни резервни части не си обслужвам петте автомобила фиат в оторизираните сервизи. При това сервизната мрежа на Ауто италия е под всякаква критика в цяла България. Ако някой иска да го убедя в това мога да предоставя записани телефонни разговори с няколко от сервизите.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                    Точно заради кофти обслужване,високи цени,чакане с месеци на гаранционни резервни части не си обслужвам петте автомобила фиат в оторизираните сервизи. При това сервизната мрежа на Ауто италия е под всякаква критика в цяла България. Ако някой иска да го убедя в това мога да предоставя записани телефонни разговори с няколко от сервизите.

Не исках да цитирам марката , ама и той със същата марка.

А за алфа гаранционна решението е Солун - по ефтино от БГ и професионално. Разрешават да гледаш точно какво правият и си сигурен какво сменят и какво обслужват и т.н.т както каза и Петко (КГБ)
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Е сега значи с една дума искате да кажете тука всички, че сервиза на Милано Моторс е калпав и не си заслужава! Не работят добре, не ти дават да гледаш какво и как работят, както и какви части подменят и от къде ги вземат, как ги вземат, какви са що са и как ги слагат? Значи да разбирам ли, че слагат части менте или оригинални втора употреба като ги заменят, но не и чисто нови оригинални? Ми то ако е така при това положение значи в оторизирания сервиз на Милано Моторс тя Алфата там се побългарява! Ми те тогава за това другите ще говарят, че Алфите били боклуци и нямало Алфа чисто нова, която да кара повече от 3-тата година! Тоя вариант с Гърция момчета отпада за мен той е нерентабилен как така? Аз да не съм вчерашен! Все пак карам чисто нов Киа Сийд хвърлил съм 30 000 лева как така? Нали се занимавам със същите неща и работи до сега! На мен в никакъв случай няма дя ми е рентабилно на всеки 15 000 км. аз да ходя за техническо обслужване и технически оглед в Гърция. Вие добре ли сте било там по-евтино ми то разходите за горивото отиване и връщане до там ща ми излязат дявол и магаре Вие това смятате ли го? Недай си боже да стане някой по сериозен проблем с Алфата и гледай какво ще става да се налага аз ексклузивно да ходя до Гърция. Да ама не! Няма да стане тая. Така с тея Милано Моторс няма да се разбереме ние още от сега Ви казвам ако така стоят нещата!
                      Last edited by Gran_Turismo; d.m.y г., 01:27.

Comment

от рано с бързите заключения
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          от рано с бързите заключения
                          Не си прав,повярвай ми знам и в юнитрейд какво е обслужването,тъща ми от 1о години кара нови ФВ-та и там са пълни нещастници ,за мен тва е вариянта,първото сервизиране в официалния сервиз и после чао,кой как може се оправя

П.С.Каточели нещата в сервизите на френските марки са малко по-добре/поне имам поглед над Ситроен,брато работи там/,но и там има такива гении,че не е истина-не една позната,3 години неможаха да разберат откъде тече предния джам на нов Ситроен Ц4
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
                            Е сега значи с една дума искате да кажете тука всички, че сервиза на Милано Моторс е калпав и не си заслужава! Не работят добре, не ти дават да гледаш какво и как работят, както и какви части подменят и от къде ги вземат, как ги вземат, какви са що са и как ги слагат? Значи да разбирам ли, че слагат части менте или оригинални втора употреба като ги заменят, но не и чисто нови оригинални? Ми то ако е така при това положение значи в оторизирания сервиз на Милано Моторс тя Алфата там се побългарява! Ми те тогава за това другите ще говарят, че Алфите били боклуци и нямало Алфа чисто нова, която да кара повече от 3-тата година! Тоя вариант с Гърция момчета отпада за мен той е нерентабилен как така? Аз да не съм вчерашен! Все пак карам чисто нов Киа Сийд хвърлил съм 30 000 лева как така? Нали се занимавам със същите неща и работи до сега! На мен в никакъв случай няма дя ми е рентабилно на всеки 15 000 км. аз да ходя за техническо обслужване и технически оглед в Гърция. Вие добре ли сте било там по-евтино ми то разходите за горивото отиване и връщане до там ща ми излязат дявол и магаре Вие това смятате ли го? Недай си боже да стане някой по сериозен проблем с Алфата и гледай какво ще става да се налага аз ексклузивно да ходя до Гърция. Да ама не! Няма да стане тая. Така с тея Милано Моторс няма да се разбереме ние още от сега Ви казвам ако така стоят нещата!

Просто казваме че гаранционното обслужване е скъпо за това което предлага , - нали видя историята с БМВ. Имало е истории и за сервизите на Фау-Ве и за много други гаранционни сервизи. А иначе щом можеш да си позволиш винаги има смисъл от нова кола. А иначе варианта Гърция е просто алтернатива на същата цена като в БГ - понеже е по-ефтино точно с толкова пари колкото горивото София - Солун. Иначе не знаем как стоят нещата с новия сервиз на Аутоюнион - все пак нашите не са гаранционни.Питай хора с гаранционни Алфи

Comment

Щом София-Серес 200км е толкова голям проблем...по-добре с КИАта
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

То проблема може да е във времето не в горивото
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X