Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
    Е върви го обясни за БМВ на колегата ми където заради смяна на стъкло в Камор Ауто на БМВ 5-ца 530д - 2006 година купувано от тях. Объркали нещо токовете , изгорили някакви неща , сменили ги - пали и след 10 метра колата гасне и сега втора седмица от Камор не могат да му кажат какво и има на колата.
    А за Кия мисля че Сийд е по добре от предните им модели - ама предните не ме очароват (понеже службата ми е купила 30-40 Кия 12 бр Сефия2 и останалите Черато ами дори чисто нова като карам не се държи и не върви като старата ми Алфа - просто нещо за предвижване с което да стигна до някъде, а с алфата ми тръгвам на път и дори съжалявам че пристигам а ми се кара още
    Оле и аз съм същия. Карам си Алфичката, стигам до където трябва, слизам и още ми се кара. Карал съм много коли до сега, но с Алфата преживяването е съвсем различно. Като спра пред някое кафе и я гледам спряна от кафето с нетърпение чакам да станем от масата и да се кача и да карам.

С алфата ми се струва, че и земята да обиколя няма да умалея от пътуването. С друго коли на 200-та км вече ме боли кръста, започва да ми писва и ме домързява.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Проблем за горивото и парите за тези 200 км. няма до Солун Гърция. По-скоро колегата е прав, че проблема е с и във времето ей това е проблема и направо с него полудявам като знам само колко години сега ще чакам тука с тая Киа докато е хвърля и дойде това време да си купя чисто новичка Алфичка червеничка металик!!!
      Last edited by Gran_Turismo; d.m.y г., 01:29.
      Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

СЕРЕС, АЗ ГОВОРЯ ЗА СЕРЕС...стига с този Солун

Колега, най-добре почакай да излезнат МиТо и заместника на 147...тамън и Киа-та ще одъртее
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение

Колега, най-добре почакай да излезнат МиТо и заместника на 147...тамън и Киа-та ще одъртее
          дотогава вече може да са излезли новите алфи със задно
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Оле и аз съм същия. Карам си Алфичката, стигам до където трябва, слизам и още ми се кара. Карал съм много коли до сега, но с Алфата преживяването е съвсем различно. Като спра пред някое кафе и я гледам спряна от кафето с нетърпение чакам да станем от масата и да се кача и да карам.

С алфата ми се струва, че и земята да обиколя няма да умалея от пътуването. С друго коли на 200-та км вече ме боли кръста, започва да ми писва и ме домързява.
            абсолютно същото е и при мен.и не съжелявам дори и грам за многото пари дето давам за бензин-сипвам качвам се и си карам с кеф.ами да споделя че днеска съвсем случайно карах SPIDER 3.0 V6 24V мале е тва върви доста да знаете като му дадох 6000оборота на място те хваща страх да го подкараш то се тресе от мощност.а как ускорява и какъв звук егати кефа искам я.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ми то МиТо вече излезе 17000 евра е базата за къде да чакам по напред? И 147-цата доколкото разбирам ще излезе до година значи нищо няма да стане за сега. Защото до тогава Киата няма да остарее!
              Last edited by Gran_Turismo; d.m.y г., 01:30.

Comment

Аз вече имам втора чисто нова Алфа купена от БГрия....колите си заслужават изцяло парите.

159ката няма аналог в класа си...имам доста приятели и познати с нови А4, нови 3ки и т.н. както и се познавам с доста хора от официалните им сервизи.

Аудито е пълна подигравка....БМВ е добра кола, но като дизайн и т.н. отсъпва на Алфата.

Като седене на пътя Алфата си е в самостоятелни лига.

Като Сервизи, ако този в БГрия не ти харесва, имаме договореност с сервизи в Гърция за гаранционното обслужване на колите, като цените са или същите или по-ниски.

Може много още неща да ти напиша в подрепа на покупката на нова Алфа.

Относно новите Фиатове....ми честно казано те вече са светлинни години пред повече производители като качество, там нещата се промениха изключително много.

Може да погледнеш и новата Делта.

Като за начало, може да спомениш в коя ценова група и клас се целиш.

Бързам и изчевам сега, ако имаш въпроси питай
                Тази новата Делта къде да е погледна знаеш ли? Нещо снимки?

Comment

Ако имаш сериозни намерения...отиваш в Магазина, гледаш, питаш, пробваш...
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Аз вече имам втора чисто нова Алфа купена от БГрия....колите си заслужават изцяло парите.

159ката няма аналог в класа си...имам доста приятели и познати с нови А4, нови 3ки и т.н. както и се познавам с доста хора от официалните им сервизи.

Аудито е пълна подигравка....БМВ е добра кола, но като дизайн и т.н. отсъпва на Алфата.

Като седене на пътя Алфата си е в самостоятелни лига.

Като Сервизи, ако този в БГрия не ти харесва, имаме договореност с сервизи в Гърция за гаранционното обслужване на колите, като цените са или същите или по-ниски.

Може много още неща да ти напиша в подрепа на покупката на нова Алфа.

Относно новите Фиатове....ми честно казано те вече са светлинни години пред повече производители като качество, там нещата се промениха изключително много.

Може да погледнеш и новата Делта.

Като за начало, може да спомениш в коя ценова група и клас се целиш.

Бързам и изчевам сега, ако имаш въпроси питай
                    Колега извинявай ама пак съм аз! Тази работа при мен е невъзможна да стане. Ланчата ще бъде доста скъпа. МиТо е 17 000 евра базата новата 147-ца ще е по-скъпа от МиТо, а новата Ланча Делта като е видях за какво става на въпрос и направо ми изстинаха мъртинките! Колата ще е много по-скъпа от новата 147-ца, която излиза догодина, а за МиТо тук няма какво да говорим.
                    Last edited by Gran_Turismo; d.m.y г., 01:31.

Comment

Къде го четете тва за 17 000 евро? Ето цените за Германия от сайта алфисти.нет Значи в БГ базовата цена ще е по-ниска - към 26-27к лв. вероятно. МиТо Туризмо с прилично оборудване ще е 30к., колкото е базовата 147-ца. Мисля, че цените са много конкурентни. Както коментира и колегата Пинко колата си е направена. Тва не е Дачия Логан, така че няма как да струва 20к. лева.
                      Alfa Romeo MiTo

1.4 16V
                      manuell, 6-Gang
                      70 kW (95 PS)
                      14.700,- ?

1.4 TB 16V
                      manuell, 6-Gang
                      114 kW (155 PS)
                      17.950,- ?

1.6 JTDM 16V
                      manuell, 6-Gang
                      88 kW (120 PS)
                      17.950,- ?

Alfa Romeo MiTo Turismo

1.4 16V
                      manuell, 6-Gang
                      70 kW (95 PS)
                      16.200,- ?

1.4 TB 16V
                      manuell, 6-Gang
                      114 kW (155 PS)
                      19.450,- ?

1.6 JTDM 16V
                      manuell, 6-Gang
                      88 kW (120 PS)
                      19.450,- ?

Ausstattungsumfänge:

Alfa Romeo MiTo:

• Alfa Romeo DNA-System
                      • Aktive Kopfstützen
                      • 7Airbags
                      • Beifahrerairbag abschaltbar
                      • ISOFIX Befestigungen auf den hinteren Sitzen
                      • VDC mit Electronic Q2, CBC, DST, Hill Holder
                      • Außenspiegel elektrisch verstellbar
                      • Fensterheber elektrisch vorne
                      • Komfort-Display mit Trip Computer
                      • Easy-Entry-Funktion
                      • Fahrersitz mit Lordosenverstellung
                      • Rückbank durchgehend umklappbar
                      • Audioanlage mit CD-/MP3-Player
                      • Stahlräder mit Radvollabdeckung 7Jx16“ 195/55

Alfa Romeo MiTo Turismo:

(Mehrausstattung gegenüber Alfa Romeo MiTo)
                      • Klimaanlage, manuell
                      • Einstiegsleisten mit Edelstahleinsatz
                      • Leder-Lenkrad und Leder-Schaltknauf
                      • Fahrer- und Beifahrer-Sonnenblende mit Spiegel
                      • Multifunktionsdisplay (Matrix)
                      • Abgasendrohr verchromt
                      • Fensterrahmen mit Chrome Line
                      • Scheinwerferrahmen in Chrom poliert
                      • Heckleuchtenrahmen in Chrome poliert
                      • Sitzbezüge in Stoff Carbonio
                      • Armaturenbrett in Carbon-Optik
                      • Leichtmetallräder Sport 7Jx16“ 195/55

Aufpreis Turismo Version: 1.500,- Euro
                      Kundenwert: 2.300,- Euro
                      Kundenvorteil: 800,- Euro = 35%
                      2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
                        Колега извинявай ама пак съм аз! Тази работа при мен е невъзможна да стане. Ланчата ще бъде доста скъпа. МиТо е 17 000 евра базата новата 147-ца ще е по-скъпа от МиТо, а новата Ланча Делта като е видях за какво става на въпрос и направо ми изстинаха мъртинките! Колата ще е много по-скъпа от новата 147-ца, която излиза догодина, а за МиТо тук няма какво да говорим.

Къде видя че Делтата ще е много по-скъпа?Аз доколкото знам базата ще е около 18 000 евра ,което е приемливо за кола в тзои клас,пък и с такива екстри каквито ще е Ланчата
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение

Колега аз само не разбрах към кой точно ценови клас искаш да бъде новата ти Алфа....Ако тези ти се виждат скъпи....не виждам как да си купиш нова Алфа, следователно 2ра ръка...
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Къде видя че Делтата ще е много по-скъпа?Аз доколкото знам базата ще е около 18 000 евра ,което е приемливо за кола в тзои клас,пък и с такива екстри каквито ще е Ланчата
                            Хм ти сега какво искаш да кажеш да взема да се откажа от Алфата и да мина от отбора на Ланча ли? Много почнах да се замислям да ти кажа, защото ако колата изглежда по-добре и има повече екстри, а и ако размерите и са по-големи и е по-удобна и по-широка от 147-цата нищо чудно да се откажа от Алфа и да мина в отбора на Ланча! Особено ако и наистина цената и е такава каквато казваш.
                            Last edited by Gran_Turismo; d.m.y г., 01:32.

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                              Колега аз само не разбрах към кой точно ценови клас искаш да бъде новата ти Алфа....Ако тези ти се виждат скъпи....не виждам как да си купиш нова Алфа, следователно 2ра ръка...
                              До 40 000 лв. колега само за колата! Стига толкова повече не мога да дам!
                              Last edited by Gran_Turismo; d.m.y г., 01:32.

Comment

Колега , извинявай ако те обидя , но имаш ли 18 години ? Така като гледам по колко човечета пращаш във всяко мнение , а и не са свързани с темата
                                А и така като прочетох цялата тема , май и ти не знаеш какво искаш

Инъче по темата , Делтата е доста добро предложение в класа си , както и новото Браво . Като излезе скоро 149 ще видим как стоят нещата и с нея
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                                X