Колеги, мога ли да попитам следното. Някой от вас ходил ли е на рали с лаптоп и как е получавал Интернет. Възможно ли е да свържа телефона си с лаптопа, и да получавам интернет през GPRS мрежата на някой оператор. Има ли обхват във планинските части на рали Сливен (конкретно за него питам).....и колко трафик ще натрупам за 2та дни, ако следя времената на всичките 16 отсечки онлайн...тва значи, че ще зареждам един и същи сайт минимум 16 пъти.....
Идеята ми е следната:
Замъквам компютъра в планината и чрез своя телефон го свързвам към интернет. Предварително в телефона имам поставена карта на МТЕЛ с включени 25 МБ трафик.....Ако има и други начини за свързване на Интернет, споделете...
Въпроса ми е има ли обхват GPRS мрежата на МТЕЛ нагоре в планината (или на друг оператор е по добра) и тези 25МБ ще стигнат ли...Нека да споделят хора с опит...
Идеята ми е следната:
Замъквам компютъра в планината и чрез своя телефон го свързвам към интернет. Предварително в телефона имам поставена карта на МТЕЛ с включени 25 МБ трафик.....Ако има и други начини за свързване на Интернет, споделете...
Въпроса ми е има ли обхват GPRS мрежата на МТЕЛ нагоре в планината (или на друг оператор е по добра) и тези 25МБ ще стигнат ли...Нека да споделят хора с опит...
Comment