Известие

Collapse
No announcement yet.

С лаптоп на рали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• С лаптоп на рали

Колеги, мога ли да попитам следното. Някой от вас ходил ли е на рали с лаптоп и как е получавал Интернет. Възможно ли е да свържа телефона си с лаптопа, и да получавам интернет през GPRS мрежата на някой оператор. Има ли обхват във планинските части на рали Сливен (конкретно за него питам).....и колко трафик ще натрупам за 2та дни, ако следя времената на всичките 16 отсечки онлайн...тва значи, че ще зареждам един и същи сайт минимум 16 пъти.....
    Идеята ми е следната:
    Замъквам компютъра в планината и чрез своя телефон го свързвам към интернет. Предварително в телефона имам поставена карта на МТЕЛ с включени 25 МБ трафик.....Ако има и други начини за свързване на Интернет, споделете...
    Въпроса ми е има ли обхват GPRS мрежата на МТЕЛ нагоре в планината (или на друг оператор е по добра) и тези 25МБ ще стигнат ли...Нека да споделят хора с опит...
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Дали няма да пуснат някое ВиФи

Comment

Първоначално публикувано от coolboby Покажи съобщение
      Дали няма да пуснат някое ВиФи
      Едва ли.....ако има ще е хубаво....
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Връзката лаптоп-телефон трябва да я изградиш и проиграеш предварително, защото понякога е доста тегаво, особено, ако ще ги вързваш през bluetooth, както предполагам и ще направиш. 25 МВ би трябвало да са ти предостатъчно за зареждане 16 пъти на коя да е страница, ако ще и от най-тежките да е
        Друг е въпросът с ГПРС/ЕДГЕ в тоя район и въобще скоростта на връзката, но стига да има обхват, все ще успееш да заредиш страницата. Важното е да се въоръжиш с търпение
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
        X