Аз лично това съм го изпитвал с колелото особено, ако вървя посока Кат, след светофара на Интерпред и се закатеря по естекадата, върти се все едно по нанадолнище, хъм
Известие
Collapse
No announcement yet.
На какво се дължи това?!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз лично това съм го изпитвал с колелото особено, ако вървя посока Кат, след светофара на Интерпред и се закатеря по естекадата, върти се все едно по нанадолнище, хъм
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Значи, в Япония има един такъв път на който от силния постоянен вятър дърветата растат на криво и ти си мислиш че пътуваш на долу а всъшност катериш баир. Предполагам за нещо подобно става дума .
А за това че паркирана кола на ръчна тръгва да се катери по ебати наклона има и за това обяснение . Всмисъл аз знам за един парк в Тбилиси , казва се фуникульор , намира се в планината, та там има едно място кадето от време - на време ставаше това . Не се знаеше от какво е и се разбра след распада на съюза.... Оказа се че там под асфалта минаваха някакви високоволтни кабели на един военен завод ( не знам за какво точно ) но като пускаха ток по тях , създаваше магнитно поле и дърпаше колите нагоре .... Но мисля че при тебе не се е случило товаОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Милсиш, че и тук са магнитни полета, така ли? Аз лично малко се съмнявам.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщениеМоже и халюцинация да е бе, зависи какво си взелОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Comment