седя си на балкона и си пуша следобедната цигара, и гледам един бетоновоз започва да серее бетон по улицата (тя е под наклон)! И си пускаше така бетон поне 50 метра
На същия тротоар целия блок си паркира колите, представете си само някой сляп идиот да мине от полузасъхналия бетон кво става с целата екосистема наоколо. Та като го видех това не издържах, хванах лопатата и 7-8 кофи с вода г/д оправиха положението 
случката се развикъм 16:00 днес, идеше ми да видя от 7мия етаж номера на тъпия бетоновоз, даже мислех да го гоня с колелото ( камиона едва креташе по баира, а аз съм пушач само от 2 години хах)
ПИСНА МИ ОТ СЕРЯЩИ СЪЩЕСТВА като хората, които наемат амортизирани Камази за строежа на мултимилионно струващите им апартаменти !!!
Случката е в София, кв. Люлин, бул Добринова Скала
ето и снимка

случката се развикъм 16:00 днес, идеше ми да видя от 7мия етаж номера на тъпия бетоновоз, даже мислех да го гоня с колелото ( камиона едва креташе по баира, а аз съм пушач само от 2 години хах)
ПИСНА МИ ОТ СЕРЯЩИ СЪЩЕСТВА като хората, които наемат амортизирани Камази за строежа на мултимилионно струващите им апартаменти !!!
Случката е в София, кв. Люлин, бул Добринова Скала
ето и снимка
Comment