Известие

Collapse
No announcement yet.

Скапани Бетоновози!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скапани Бетоновози!!!

седя си на балкона и си пуша следобедната цигара, и гледам един бетоновоз започва да серее бетон по улицата (тя е под наклон)! И си пускаше така бетон поне 50 метра На същия тротоар целия блок си паркира колите, представете си само някой сляп идиот да мине от полузасъхналия бетон кво става с целата екосистема наоколо. Та като го видех това не издържах, хванах лопатата и 7-8 кофи с вода г/д оправиха положението

случката се развикъм 16:00 днес, идеше ми да видя от 7мия етаж номера на тъпия бетоновоз, даже мислех да го гоня с колелото ( камиона едва креташе по баира, а аз съм пушач само от 2 години хах)

ПИСНА МИ ОТ СЕРЯЩИ СЪЩЕСТВА като хората, които наемат амортизирани Камази за строежа на мултимилионно струващите им апартаменти !!!

Случката е в София, кв. Люлин, бул Добринова Скала

ето и снимка
    Attached Files
    по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

ндаа
    амат от хора дето не се съобразяват с околните
    обществонополезен труд за такива е оправията
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
      седя си на балкона и си пуша следобедната цигара, и гледам един бетоновоз започва да серее бетон по улицата (тя е под наклон)! И си пускаше така бетон поне 50 метра На същия тротоар целия блок си паркира колите, представете си само някой сляп идиот да мине от полузасъхналия бетон кво става с целата екосистема наоколо. Та като го видех това не издържах, хванах лопатата и 7-8 кофи с вода г/д оправиха положението

случката се развикъм 16:00 днес, идеше ми да видя от 7мия етаж номера на тъпия бетоновоз, даже мислех да го гоня с колелото ( камиона едва креташе по баира, а аз съм пушач само от 2 години хах)

ПИСНА МИ ОТ СЕРЯЩИ СЪЩЕСТВА като хората, които наемат амортизирани Камази за строежа на мултимилионно струващите им апартаменти !!!

Случката е в София, кв. Люлин, бул Добринова Скала

ето и снимка
      Браво!

Comment

това наистина е ужасно, но е често явление защото ги препълват, за да пестят..... Много е тъпо. Алея Яворов в посока към ТВ кула точно я бяха ремонтирали и 2 едмици по-късно при светофара има наръсен бетон и неравна настилка, все още е така..... Като няма контрол на строителните фирми така ще е.............
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Аз вчера се скарах с едни сторители на поредната кооперация до нас.Извозват боклуци от съборената къща и половината платно заринато!Нестига,че всеки ден ми подсвикват като минавам (да ги *#***),вдигат прах ужасен ,че и пътя ми ще отцепват. Айде нема нужда Обясних им културно..,че до вечерта тези боклуци нетрябва да ги има.Нямаше ги верно,ама днес един мангал от строежа ми вика"Кака много си лошава ма!"
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

на мен със служебната кола ми се случи камион пълен с пръст да излиза от кръговото и да ръси яко настрани буци, ама БУЦИ, един младеж с един мотор щеше да се пребие!!!
            незнам обществено полезен труд или направо в АЛКАТРАЗ!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

мани мани, аз като излязох да чистя беше пиков час. Шофьорите си ме заобикаляха, само от камиони и автобусите се пазех. Мале, съседите са ме помислили за луд, аз си бях на средата на лентата с неква лопатка и лея неква вода хаха

само един с мерцедес ме ядоса като наду клаксон, но за съжаление не спря да му обясня какво правя и да му придам малко от възмущението си

така или иначе аз съм доволен, щото от инцидента останаха само някви следи цимент и тук таме някое камъче. Даже част от изпопадалия бетон го сложих на едно скапано място на бордюра, така че да се паркира без толкова друсане.

@viki добре си направила в тоя случай и така трябва как ми се искаше да го настигна тоя с бетоновоза леле...
              по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

ндааааа
                и аз мнооооооооого се дразня от нанесена кал и 'говна' по платното - пречукваш се като нищо
                ВИНАГИ става така с мърлячи строители/инвеститори/изпълнители/камионджии....
                дано намалеят изпълненията като това, че колегата няма да може да пуши на спокойствие
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

Само бой ги оправя тия
                  Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

днес бордюрче, утре стена, можеш да събереш за 1 къща бетон

няма контрол и всеки си прави каквото иска, после на наш гръб
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                    X