Известие

Collapse
No announcement yet.

Война и Олимпиада !!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    А искаш ли да ти намеря хиляди статии дето противоречат на тази ? Тя самата си противоречи !!! Обяснявам - Има два варианта - Или грузинците са най тъпия народ и за да се защитят от нападащата злата руска армия почват да обстрелват собствените си градое и села . А не обстрелват нападащия враг . Или тази история е пълна измислица на някой продажник.
    Аз да съм казал, че това е истината. Показвам ви го, пък всеки да си изгражда сам мнение.

А текста в червеното нали се сещаш, че и той не се знае така ли е, не е ли така. Истината е някъде там, но бъди сигурен, че руснаците в случая не са добрите батковци защитници. Мога да се обзаложа, че всяка от страните има вина.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Аз да съм казал, че това е истината. Показвам ви го, пък всеки да си изгражда сам мнение.

А текста в червеното нали се сещаш, че и той не се знае така ли е, не е ли така. Истината е някъде там, но бъди сигурен, че руснаците в случая не са добрите батковци защитници. Мога да се обзаложа, че всяка от страните има вина.
      Ако имаш впредвид че не са го направили от чисто сърце и не са имали никакви изгоди съм абсолютно съгласен. Те почнаха от всички страни да обграждат Руссия с войски , сега и Кавказ ...... естествено че няма да дадат Кавказ по никакъв начин
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
      X