Известие

Collapse
No announcement yet.

Война и Олимпиада !!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми то се пише преди време, че ако САЩ не започнат нова война доларът ще продължи да пада и ето война.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD
    http://bendidas.hit.bg/

Comment

Абе ся на бързо два шамара и.. сополите кьополу.
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Грузинският президент Саакашвили вече призовава за мирно решение на въпроса . Ебати змията е тоя. Дано руснаците ги понатупат още малко та да си знаят мястото тия!!!
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          айде и хамериканците се намесиха: http://www.focus-news.net/?id=n1016267

тия па за какви се мислят точно там?!
          Те са длъжни да помрънкат малко, иначе срещу Русия не могат да скочат.......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Грузинският президент Саакашвили вече призовава за мирно решение на въпроса . Ебати змията е тоя. Дано руснаците ги понатупат още малко та да си знаят мястото тия!!!
            Абе не е баш така,в днешния вестник пише,че Грузия изтегля войските си от Ирак,за да се включат във военните действия в южна Осетия Тия май си просят Руснаците да ги изравнят със земята
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

боже колко мъка има по този свят
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Баси, не мога да повярвам ......... Европа и САЩ изкараха виновни руснаците........... CNN , BBC и всички водещи европейски и американски медии , дават кадри от Цхинвали (Южна осетия) и обясняват че руснаците атакуват мирни грузински градове...... Бил съм и в Цхинвали и в Сухуми ( Абхазия ) и в Тбилиси .... даже познах останки на някои сгради , разрушения град си е Цхинвали.......
                Каква гнусна политика водят САЩ и ЕС ..... Мога от сега да кажа каква ще е наща официална позиция.........
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

И всичко отново е политика баси
                  Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                  FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
                    И всичко отново е политика баси
                    Ноща , когато Грузинските установки "Град" ( които не могат да водят прицелен обстрел , а работят на площи ) изтриха от картата Цхинвал медиите на запад мълчаха , нямаше нито ред написано нито минутка показано. Почнаха да идват новини чак откакто руснаците вкараха подкрепления за миротворците си и заглавията бяха че Руссия нахлува в Грузия

Comment

Войната я почнаха руснаците а не грузинците, няма република/ бивша съветска/, където да не се бърка руския чипик. ГРузия си води действия на СОБСТВЕНА територия, това не знам дали се знае от много съфорумци и не е навлизала в чужди територии, за разлика от Русия, която веднага навлезе официално, е неофициално не е и излизала от там, тия две сепаратистки области и тяхната "независимост" са рожби на "мирните" действия на Русия.
                      АЗ подкрепям независимостта на Грузия и нейния стремеж да се отърве от руското робство.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

http://www.dnes.bg/article.php?id=55490

http://64.233.167.104/search?q=cache...lnk&cd=1&gl=us

Свръх "интелект"-а на американската нация ...
                        Last edited by CBET; d.m.y г., 09:41.
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Войната я почнаха руснаците а не грузинците, няма република/ бивша съветска/, където да не се бърка руския чипик. ГРузия си води действия на СОБСТВЕНА територия, това не знам дали се знае от много съфорумци и не е навлизала в чужди територии, за разлика от Русия, която веднага навлезе официално, е неофициално не е и излизала от там, тия две сепаратистки области и тяхната "независимост" са рожби на "мирните" действия на Русия.
                          АЗ подкрепям независимостта на Грузия и нейния стремеж да се отърве от руското робство.
                          хапсолютно подкрепям
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            И всички на запад мислят така , защото американците го искат . Продължавайте да целувате американските задници .
                            Америка вече концентрира войски в Грузия . Аз отивам да си копам бункерче!

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              И всички на запад мислят така , защото американците го искат . Продължавайте да целувате американските задници .
                              Америка вече концентрира войски в Грузия . Аз отивам да си копам бункерче!
                              По голямата част от хората на Запад не са обременени с комунистическата пропаганда, която проми доста глави.Не въпрос на задници на разум и интереси.

Ето интересна и хубава статия по този въпрос от в-к Днеавник

http://dnevnik.bg/show/?storyid=536630
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

махнете крив прав -

"Аз отивам да си копам бункерче!" ами почвайте и вие защото може да стане много лошо
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X