If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И още нещо един Ф117 струва мноооооого по скъпо от всеки руски военен самолет . И това се отнася почти за всички оръжия . Нали се сещаш на какво намеквам ?!?!?
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
И още един въпрос към тебе - След распада на СССР какво лошо е направила Руссия лично на тебе или на България ????
Достатъчно ми е, че ние ебаха майката преди това и сме поне 40 години назад, дори от сърбите, а скоро няма и да ги настигнем. Най-голямата грешка на България е, че се освободи от турско робство на цената да се води по "братска" Русия. По-добре да си бяхма поседяли още 20-тина година. За Америка не ме заяждай, тях не ги харесвам също.
Достатъчно ми е, че ние ебаха майката преди това и сме поне 40 години назад, дори от сърбите, а скоро няма и да ги настигнем. Най-голямата грешка на България е, че се освободи от турско робство на цената да се води по "братска" Русия. По-добре да си бяхма поседяли още 20-тина година. За Америка не ме заяждай, тях не ги харесвам също.
Историята не се променя, но настоящето и бъдещето ДА, просто сърбите са националисти и дори преживяха война и пак са по-добре, а ние тука само чакаме нещо да стане от вън. Не ни пречат Турци, руснаци, американци, пречим си сами. Никой не мисле за общото блага, всеки гледа себе си. Погледни политиците, че там няма един беден, а честните са по-малко от 10 човека сигурно. Просто проблема си е в нас. Почти 20 години сме "демокрация" и ефекта какъв е, мутри, скъпи коли, корупция и далавери. Затова сме си виновни НИЕ. Не може Ставински да убие човек, като е пил и това е УСЛОВНА ПРИСЪДА. Не коментирам всекидневните новини, колко наркопласиори са задържани и че няма един осъден. В нормална държава делата не се точат по 3,4,5-10 години. Има дежурни съдилища, хващат го и до 24 часа е осъден и си излежава присъдата.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Историята не се променя, но настоящето и бъдещето ДА, просто сърбите са националисти и дори преживяха война и пак са по-добре, а ние тука само чакаме нещо да стане от вън. Не ни пречат Турци, руснаци, американци, пречим си сами. Никой не мисле за общото блага, всеки гледа себе си. Погледни политиците, че там няма един беден, а честните са по-малко от 10 човека сигурно. Просто проблема си е в нас. Почти 20 години сме "демокрация" и ефекта какъв е, мутри, скъпи коли, корупция и далавери. Затова сме си виновни НИЕ. Не може Ставински да убие човек, като е пил и това е УСЛОВНА ПРИСЪДА. Не коментирам всекидневните новини, колко наркопласиори са задържани и че няма един осъден. В нормална държава делата не се точат по 3,4,5-10 години. Има дежурни съдилища, хващат го и до 24 часа е осъден и си излежава присъдата.
100% Истина !!!!
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Към колегата DerMeister,
Не знам как така симпатизираш на турците и си мислиш че са по-добри от руснаците, ама ние от тях нищо хубаво не сме видели и според мен те са една от главните причини България да е назад от Европа през съвременната ни история. А САщ освен че са в криза имат и огромен вътрешен дълг една от причините за който е и големият военен бюджет.
Към колегата DerMeister,
Не знам как така симпатизираш на турците и си мислиш че са по-добри от руснаците, ама ние от тях нищо хубаво не сме видели и според мен те са една от главните причини България да е назад от Европа през съвременната ни история. А САщ освен че са в криза имат и огромен вътрешен дълг една от причините за който е и големият военен бюджет.
Значи, затова че сме назад е виновна точно Русия / СССР по точно/, защото през 1939 сме били в първата десятка на ЕВропа като жизнено равнище, а след 50 години комунизъм, /а наследството му още го носим/ сега е ясно къде сме.
Това за бюджета и дълга въобще не е е така, всъщност огромен дълг нищо не значи, защото дълга се обръзва с много други показатели, а не това дали е голям или не.Не съм макро икономист да правя сега анализи, но дадох по горе един много важен показател-среден доход на домакинство.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Към колегата DerMeister,
Много елементарно ги поставяш нещата. Определено не симпатизирам на турците. Просто, ако бяхме успели да се освободим сами или по-точно без помоща на братушките, нещата щяха да стоят по съвсем различен начин според мен.
Ами постави ги достатъчно сложно нещата тогава и обясни как би станало това за което говориш. От друга страна когато има "ако" нещата минават в сферата на фантазията. Ами представи си какво би станало ако турците въобще не бяха стъпвали на Балканския полуостров и Америка не беше открита от Христофор Колумб ами от дядото на Ганьо Балкански.
Едно е да извоюваш правото си на независимост и свобода сам и да имаш думата, друго е да те окупира друг под предлог, че те освобождава, да си назначи свои хора в управлението и да изгради държавата и всичко по свое усмотрение. В последствие да се съобразяваш с тъпизмите му, защото е брата освободител и т.н. и т.н.
Едно е да извоюваш правото си на независимост и свобода сам и да имаш думата, друго е да те окупира друг под предлог, че те освобождава, да си назначи свои хора в управлението и да изгради държавата и всичко по свое усмотрение. В последствие да се съобразяваш с тъпизмите му, защото е брата освободител и т.н. и т.н.
хуу де, ама какво е било мнението на тъпите европейци и тъпите американци когато ние сме искали свобода? И за обединението.. никой от тях не е искал голяма и силна държава на балканите като нашата. Казахте че преди 2та световна сме били в 10-ката на Европа, а точно това е постигнато в резултат освобождението ни, не ги намесвайте комунистите в този случай. Сегашна русия може да се разглежда като наследник на Имперска Русия, а не на комунистическата.
А сега САЩ какво правят, те тръгват с идеята че еди-кви си народи са подтиснати дайте да "помагаме" От войната със Сърбия, до Афганистан и Ирак, и сега пак признаването на Косово. Мислите че "ако" русия не ни беше освободила тогава, сега САЩ щяха да го направят? Категорично не, защото тогава е бил кулминационният период от подтисничеството и ако той не е протекъл по познатия ни начи, българите щяхме да сме завинаги народ без държава. Или по точно щяхме да заемаме социалната ниша на циганите в България.
по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Добре ...... я сега да помислим колко пъти , българия е избирала на пръв поглед силния .... но в края на краищата този силния се е оказвал слаб????? Същото става и сега според мене. Какво е било и какво щеше да е "ако" тези неща нямат значение сега . От този случай с Осетия на татък всички вече ще се съобразяват с Руссия. Какво направиха великите САЩ и ЕС ?!?!? Нищо освен гръмките заявления , защо - защото няма какво да направят. Не може по малкия да изолира по големия ( това е логично )
Да не са луди да правят нещо, особено пък ЕС, нали ще останат на тъмно. Просто симулират възмущение и дипломация, а не им дреме. Какво направи Русия като САЩ бомбардираха Сърбия, после Ирак, после признаха Косово, нищо. Никой нищо не прави, ако не опре ножа до кокала. Всеки си гледа изгодата. Да не мислиш, че ако се случи обратното нещо, Русия ще предприеме мерки срещу ЕС или САЩ? Забрави тая работа. В световен мащаб политиката и конфликтите се изместват в друга посока, забравете вече противопостяване Русия, Европа, САЩ, велики сили, империи, колонии. Вече сме на вълна, хирситяни, мюсюлмани, а от скоро, Китай - Свят и т.н.
Аз лично тая надежди, че в крайна сметка светът ще достигне, и то не след дълго, до конфронтация, терористи-сепаратисти-анархисти-фанатаци vs. нормалният свят.
Но винаги може да се окачва някой откачен като добрите стари германци да тръгне срещу света.
Сърбите Тито ги пускаше да бачкат в чужбина, там доста време капитали от чужбина влизаха в страната им, докато тука не беше така.....
Викаш капитали няма в България? Много интересно как се карат толкова екзотични коли? Пак пишеше, че на солано във Варна имал продадени коли за 5 млн. лв за 1 ден
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Викаш капитали няма в България? Много интересно как се карат толкова екзотични коли? Пак пишеше, че на солано във Варна имал продадени коли за 5 млн. лв за 1 ден
Това че за един ден са продадени толкоз, не значи че всеки ден се продават.....може да се карат доста екзотични коли, но пък се карат и маса жигулки, ладички, москвета, и прочее......така че.......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment