Известие

Collapse
No announcement yet.

Война и Олимпиада !!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Това че за един ден са продадени толкоз, не значи че всеки ден се продават.....може да се карат доста екзотични коли, но пък се карат и маса жигулки, ладички, москвета, и прочее......така че.......
    Аз жигули и москвичи виждам в София колкото и Бентли-та
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

• Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
      Аз жигули и москвичи виждам в София колкото и Бентли-та
      Е да ама София не е българия и това е много, много голям проблем.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

• Айде , днеска ще решават как ще наказват Русия . Накакъв абсурд , ще наказват държава , която спаси хиляди животи........
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          държава , която спаси хиляди животи........
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Продължавай да следиш внимателно Fox news и CNN .
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• не бе, просто мноо ми е интересно кви животи е спасила твоята любима държава, чието име дори не можеш да напишеш правилно на български
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

не бе, просто мноо ми е интересно кви животи е спасила твоята любима държава, чието име дори не можеш да напишеш правилно на български

Айде пак преподавателя в теб се събуди . А "кви" (което не можеш да напишеш правилно ) Ще ти кажа - онези дето грузинците убиха 2000 а трябваше да не остане никой според тяхната операция 'Чисто поле "

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                  Айде пак преподавателя в теб се събуди . А "кви" (което не можеш да напишеш правилно ) Ще ти кажа - онези дето грузинците убиха 2000 а трябваше да не остане никой според тяхната операция 'Чисто поле "
                  Продължавай да следиш внимателно Путин и Медведев е нормалната контра на товята реплика. Нали не мислиш, че тука конфликта е толкова елементарен и грузинците са малоумни олигофрени и са тръгнали да избиват осетинците до крак.
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                    Продължавай да следиш внимателно Путин и Медведев е нормалната контра на товята реплика. Нали не мислиш, че тука конфликта е толкова елементарен и грузинците са малоумни олигофрени и са тръгнали да избиват осетинците до крак.
                    Не говоря за Грузинците като цяло а за Саакашвили и да Саакашвили е ненормален олигофрен ( пионка на САЩ ). Ако се разровите из нета може да намерите какво направи Саакашвили с грузинците на митинг на опозицията . А опозицията му или избяга от Грузия или всички представители са мъртви
                    http://www.youtube.com/watch?v=ULRKOClCf5c.
                    Last edited by Orm; d.m.y г., 17:32.

Comment

Тука не си прав. Неприятно ми след всичките спорове в които съм бил контра на колегата, ама този път той е прав.

Спомняш ли си там дето те питах защо мразиш Руснаците. А най голямата причина от всичките дето изброи спомняш ли си, че дори не е руснак. Да не говорим, че повечето "причини" са грузинци, с мисленето на сегашния им президент. колегата добре ти го е казал, че не става въпрос за Грузинците а за президента им.

ПС то всъщност всички войни се водят заради егото на един или двама човека. Дай да си дойдем на думата, Руснаците не са ти виновни.

Comment

• [QUOTE=deadairplane;317617]Тука не си прав. Неприятно ми след всичките спорове в които съм бил контра на колегата, ама този път той е прав.

Аз пък не изпитвам лична омраза към тебе или Търтея . Това е спор и всеки си има собствено мнение , нали това е смисъла на форума . Да спориме да общуваме и.т.н. Дори напротив , ако нямаше опоненти като вас нямаше да ми е интересно.

Comment

• Никъде не съм писал нищо за омраза айде стига. И ти и Търтея държите на идеите си сляпо, той на всякъде е контра срещу Руснаците а ти обратно. Ама досега винаги съм го подкрепял просто така се случи. А понеже така се случи ти си беше въобразил, че винаги съм на контра и даже в другата тема написа, че трябва да се зареже заради това че съм казал нещо положително за нещо Руско. Тука не става въпрос за омраза, а серия от събития.

Comment

• Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщение
                            Никъде не съм писал нищо за омраза айде стига. И ти и Търтея държите на идеите си сляпо, той на всякъде е контра срещу Руснаците а ти обратно. Ама досега винаги съм го подкрепял просто така се случи. А понеже така се случи ти си беше въобразил, че винаги съм на контра и даже в другата тема написа, че трябва да се зареже заради това че съм казал нещо положително за нещо Руско. Тука не става въпрос за омраза, а серия от събития.
                            Май бях написал че трябва да се отбележи не да се зареже

Comment

• Код:
                              Значи, затова че сме назад е виновна точно Русия / СССР по точно/, защото през 1939 сме били в първата десятка на ЕВропа като жизнено равнище, а след 50 години комунизъм, /а наследството му още го носим/ сега е ясно къде сме.
                              Това за бюджета и дълга въобще не е е така, всъщност огромен дълг нищо не значи, защото дълга се обръзва с много други показатели, а не това дали е голям или не.Не съм макро икономист да правя сега анализи, но дадох по горе един много важен показател-среден доход на домакинство.
                              Колега за един дълг най-голямо значение има размерът му, било то вътрешен или външен. щом е дълг рано или късно трябва да се плаща с лихви. И какви са тези други фактори , които му влияят. Голям вътрешен дълг означава че бюджета не може да покрие разходите на държавата.А това че България преди войната е била толкова добре ми приличат на свободни съчинения.

Comment

• Вместо само да плюете руснаците ми намерете някой, който да ми докара котката от там. :P
                                Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                                http://bendidas.hit.bg/

Comment

Working...
                                X