Известие

Collapse
No announcement yet.

Война и Олимпиада !!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    . Голям вътрешен дълг означава че бюджета не може да покрие разходите на държавата.
    Не си правете такива изводи.
    Вътрешния дълг е главно фискален инструмент. В никакъв случай не е основен приходоизточник. Поемането на допълнителен вътрешен дълг се прави основно с цел изтегляне на пари от икономиката. Използва се за антиинфлационно регулиране и т.н. Чисто количествения му анализ не носи никаква полезна информация.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• ама пичови стегнете се
      аз против руснаците немам нищо
      против рускините още по-малко
      аз съм против русия/рсфр/ссср/рф и предимно и най-вече задари дългогодищната им имперска политика спрямо българия
      а това че те са перфидни и са доразвили максимата "бий за да те уважават" в "бий своите да ги е страх и другите" е вече съсем отделна тема - не че помага по накакъв начин тая държава да ми се издигне в очите
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        ама пичови стегнете се
        аз против руснаците немам нищо
        против рускините още по-малко
        аз съм против русия/рсфр/ссср/рф и предимно и най-вече задари дългогодищната им имперска политика спрямо българия
        а това че те са перфидни и са доразвили максимата "бий за да те уважават" в "бий своите да ги е страх и другите" е вече съсем отделна тема - не че помага по накакъв начин тая държава да ми се издигне в очите

За съжаление живеем в свят със силни и слаби и никой не може да го промени. Аз се радвам че Русия почва да си връща самочувствието защото : Какво се случи когато САЩ останаха за 15 - тина години единствената свръх сила ?!?!? Ами те почнаха да воюват с всеки който има поне капка нефт , всичко което им трябваше се постигаше с помоща на армията . Тези държави , които са съюзници ( от страх ) дават всичко каквото е необходимо за САЩ доброволно , тези които не са го дават след като им се бомбардира държавата и се избиват много хора. Сега вече руснаците показаха че пак ще си бранят интересите и това е хубаво според мене , защото САЩ вече ще се замисля повече , преди да направи поредната идиотска стъпка . Според мене е добре да има два полюса защото те ще трябва да се съобразяват един с друг .
        А това че руснаците са спряли економическият "бум" в България много ме съмнява ( Чехия , Словакия , Полша , Унгария , Югославия - всички тези страни са били на същото дердже като нас и погледни сега каде са те каде сме ние и в това вече руснаците нямат абсолютно никаква вина) , за лагерите и екзекуциите са виновни двама грузинци Сталин и Берия .
        Last edited by Orm; d.m.y г., 14:37.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• а ленин и троцки?
          или те па беха евреи май?
          хихи
          а иван страшни къф е?
          шото той мноо яко е клал наред
          и още мога да изредя руски колители ако държиш
          та така
          а руснаците ше им праим евала гато си опраат политиката спрямо българия

но има напредък де
          спря да пишеш с две с-та

Comment

а ленин и троцки?
            или те па беха евреи май?
            хихи
            а иван страшни къф е?
            шото той мноо яко е клал наред
            и още мога да изредя руски колители ако държиш
            та така
            а руснаците ше им праим евала гато си опраат политиката спрямо българия

но има напредък де
            спря да пишеш с две с-та

Е ти па , а Юлий Цезар ? А Наполеон ? А хитлер ? Дай да се върнеме до първобитните хора! Евала ти правя че си от малкото дето пишат Иван Страшни а не Иван Грозни
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• да бе
              се тая кой колко изклал
              въпросът е че руската политика спрямо българия не ме кефи и съответно самат страна като такава тоже
              а рускините до 25 са пирфектни

Comment

• Руснаците, ако можеха, щяха да водят същата политка като САЩ, вервайте ми. Сега им е малко вътрешно, че са назад и имат някакви болни амбиции и спомени за СССР.
                Иначе верно двуполюсният модел е бил ок, никой не е смеел да напада и завзема от страх от другия (уж,почти). Лошото е, че ние бяхме към грешния полюс. Кой както иска да си разсъждава, разликата и последствията са ясни на всички.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

• Чудно защо обвинявате други за собствените ни грехове?
                  - Докато Чехи, Унгарци и сие се мъчеха да извоюват права и свобода, ние се предлагахме за република на Тито или СССР.
                  - Докато целия източен блок драпа все по уверено напред и нагоре, ние позволихме шепа кукловоди да ни закопаят под дъното с помоща на разиграна "революция", псевдо политици и тук таме некоя мутра.
                  - Докато в нормалните общества си пазят интересите, ние се мятаме от глупост в глупост - да не настинем и да не се минем.
                  Политиката на големите спрямо нас е такава каквато си я просим!
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Чудно защо обвинявате други за собствените ни грехове?
                    Хо хо, това е другата страна на медала. Овце сме, ама можеше да ни се падне по-добър овчар навремето.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

• Същата страна си е, който и да ни се беше паднал - все щеше да е овчар... а интересите на овчаря не съвпадат с интересите на овцете (макар на някои заблудени така да изглежда).

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Същата страна си е, който и да ни се беше паднал - все щеше да е овчар...
                        ХаПсолютно погрешно виждане

единият храни и стриже, другият само стриже
                        то затва и единят оФчар яко се окензА

Comment

• Търтей, я пак помисли дали тия хранените не си защитават правото да бъдат хранени?
                          Никой нищо не дава даром...

Comment

• а ти ми обесни оти нехранещия се окенза?

Comment

• Айде сега - в тил Търтея - припомнете си какво е казал Буров за интересите на "големите" и "малките".
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

а ти ми обесни оти нехранещия се окенза?
                                Чакай сега ..... нали и другите страни от соцблока бяха с нехранещия ??!?!?!?!? Защо са толкова напред от нас . А и друго, този нехранещия както ти казваш се окенза точно от много хранене.

Comment

Working...
                                X