If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вечните ви оплаквания от съдиите,сме ги чували много,земете се спрете Сливен си ви би заслужено и тва е,кат ви е яд вземете покажете някаква игра,защото както Левски е мнооо зле,така вие сте доста по-зле
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
че съдията поряза ЦСКА,поряза го....Ама Сливен си спечелиха заслужено,армейците играха ганкиното.....Но с тия нови и млади момчета на чичо Митко ще му трябва време,мисля че го заслужава.
Ми тва кво е бре,можеби хвалебство а то е достатъчно
че то е почти невъзможно съдията да свири 50 на 50, даже на една компютърна игра не си спомням коя имаше рандъм коефициенти за съдията, което я прави по интересна, но в случая с БГ първенството не е толко до грешки, незнание колкото да не би да не се харесаш на вицето си.
Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Мисля и КОМЕНТАТОРИТЕ нямаха равни. Още чакам 4:1, ама явно врачката ги е излъгала.
Въпреки че съм привърженик на ЦСКА, просто Левски показаха на какво ниво ни е футбола, а и държавата. По слаб отбор в ШЛ едва ли е влизал, но БАТЕ си го заслужиха.
Представям си на този стадион да отиде Ман Юнайтед
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Въпреки че съм левскар си признавам, че отбора нямаше сърце да продължи напред. Имаше качествата да победи, както и обсотятелствата (1час с човек повече), голямо психологическо предимство след 38мин и още по-голямо след 43, но отборния дух и желание липсваха. За жалост това не е само в Левски и националния ни отбор страда от същия проблем. Има футболисти, но няма колектив, а ако има колектив всички знаем на какво сме способни, визирам 94та година.
Браво, само КЪДЕ ВИДЯ ФУТБОЛИСТИТЕ? Според мен трябва да има тотална чистка на чужденците в България и в националния отбор, а за Гонзо просто нямам думи. Трябват млади играчи от школите, а не недоказани "звезди". Отборите от А група трябва да са не повече от 10 за да има интересни срещи, другото е почивка за футболистите.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Вечерни новини: "Лефски изхвърли отбора на БАТЕ БОРИСОВ от участие в турнира за Купата на УЕФА!"
- Абе къде е БАТЕ бе?
- в шампионската лига.
В дарик радио стигнаха до конценсус че Томов е виновен - прецакал ЦСКА, а Левски не били готови за ШЛ. Само се чудя що не прекръстят радиото на Левски радио, така няма да бъркат хората.
Тоя дето коментира по нова не го знам какъв е но е болени прОст - да обижда другия отбор не му прави чест още повече, че е по добър от двата на терена.
Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment