If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сериозно! О не мога да повярвам, наистина не съм го очаквал от такъв примерен данъкоплатец като теб
Я кажи в магазина плащаш ли си доматите или чакаш касиерката да се зазяпа нанякъде.
Еми при касиерката и местоработата и имам право на избор......мога да избера каквито си домати искам.....или да ида при друга касиерка в друг магазин......а при пътуването си от Стара загора до Ямбол мога да мина все по един и същи път, да гледам все едни и същи ями.....там нямам избор.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Сериозно! О не мога да повярвам, наистина не съм го очаквал от такъв примерен данъкоплатец като теб
Я кажи в магазина плащаш ли си доматите или чакаш касиерката да се зазяпа нанякъде.
то вече в новите магазини и туй не става,много писка на изхода
сорка за невежеството, ама какво беше наказанието, когато те хванат без винетка? Аз съм до някъде против плащането на винетките (заради пътищата ни разбира се), въпреки че уж има смисъл. Имало ли е случай да ви хванат и да кажете примерно "За тия пътища аз нема да плащам...", " И за кво отиват парите, като дупките не се оправят"
иначе съм пътувал малко по-надалеч от Радомир без винетка, на излизане от града гледам знак Винетка и си викам "ОПАА, кой сега ще кара с 90км/ч макс" късмет извадих
по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Правилно или не аз от 2005 насам карам без винетка , да му е гадно на Батко ( бившия шев на пътният фонд )
наистина всички който не плащат са прави но го има и момента, дайте всички да не плащаме па да чакаме неволята да ни оправи пътищата.Тоя краде оння,ще дойде време да се спре според мен,кога ще е незнам,но съм сигурен че,ще дойде.
Comment