Известие

Collapse
No announcement yet.

energy drink

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хората са го казали 1 ябълка орусява мозъка много по добре от 1 кафе ( кафето и енергиините са пълни с кофеин) така че по добре си хапвай ябълки ,а те са и полезни

Comment

Ако беше полезно, щяха да го продават в аптеките, не в дискотеките, първо и второ, аз лично съм пил по два и повече РедБул-а на вечер и сърцето ми се разтуптява много сериозно след втората кутийка!
      sigpic

Comment

Аз съм шофьор и често ми се налага да карам прекалено дълго като часове! Незнам защо, но като изпия 2 редбула и започвам да дремя на кормилото, имам чувството че ме приспиват! Някой ми каза че като предозирам количеството кофейн на ден в сравнение с това което е свикнал да получава организмът ми и се получавало обратен ефект! Пробвал съм го доста пъти и все един и същ резултат! Така че, помислете за други неща които да ви държат будни!!!
        Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

многото кофеин няма как да те приспи
          има нещо друго обаче което трябва да се знае от всички шофери а и не само шофери
          първите 10-15 минути след като се пие нещо с кофеин ефекта е обратен тоест точно приспиване , чак след 10-15 минути идва ефекта на събуждането

така че след като пиете кафе чакайте 15 минути и след това карайте

Comment

При предозиране с кофеин индийд има обратен ефект.

Не е предположение или наблюдение.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Инсулин.
              Който има желание може да прочете какво се случва,когато скочат рязко нивата на квъвната захар
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Пинки като не е наблюдение как разбра че е така ?
                прочети малко по темата после пиши небивалици

айде изпий 5-6 редбула или 8-10 кафета ( тва със сигурност е адско предозиране с кофеин ) и си легни да спиш гарантирам ти че 24 часа няма да можеш да заспиш .

Препоръчителната консумация на кофеин е до 150 мг кофеин в рамките на 6-8 часа. Приемът на 300 до 400 мг. кофеин в рамките на 8 часа може да доведе до предозиране и свръх стимулиране на централната нервна система, наречено кофеиново отравяне. Негативните ефекти от кофеиновото отравяне са:

безпокойство, безсъние, еуфория;
                болки и гъделичкане в стомаха и червата, диария, учестено уриниране;
                свръх стягане на мускулите, зачервяване на лицето и лицеви тикове;
                ускорено сърцебиене;
                склонност да се извършват много и безсмислени битови движения, несръчност, загуба на мисли, ирационалност, конфликтност, мания, депресия, липса на ориентация, липса на задръжки, параноя, поява на илюзии и халюцинации;
                Last edited by SFINKS; d.m.y г., 12:42.

Comment

не съвсем по темата, но все пак е свързано

http://www.youtube.com/watch?v=eFnvxOmm6tc

както каза един колега по-горе... не е хубаво да се прекалява с нищо
                  Не става само с Алфа, требе и акъл...
                  Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                  Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Аз явно съм дефектен и колкото и кафета да съм изпивал, съм лягал и

Comment

SFINKS-и,редно е да посочиш източника,от който си копирал инфотоТака всеки ще може да прецени ,дали може да се вярва (на източника )
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                        Аз явно съм дефектен и колкото и кафета да съм изпивал, съм лягал и
                        Не си дефектен. След приемането на кофеин не е задължително да се чувстваш бодър. Всичко опира до организма. Аз всекидневно поглъщам количества многократно над нормалните дози и проблеми със съня нямам. Е верно нервен съм кат глиган ама това е от друго ... шефове кво да ги правиш.
                        http://hopenhagen.org/

Comment

принципно си е вредно ... всичко е вредно, аз съм пробвал нес кафе с кола смесено и почнах да си усещам много силно пулса, но така и не ми помогна да не заспя ...
                          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                          Fiat Bravo - 1,6
                          Hyundai i20 - 1,2

Comment

Много лош навик е консумация на спиртна напитка барабар с тонизираща. Както знаем кофеинът стеснява кръвоносните съдове и от там идва покачването на пулса. Алкохола има точно обратен ефект-разширява кръвоносните съдове и кръвното пада. Ха сега си представете какво му се случва на сърцето след няколко часов пиянски маратон.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

@SFINKS ударна доза кофеин от порядъка на 150-200 мл. за кратко време от порядъка на 10-15 мин си има точно обратния ефект , не те събужда а те приспива - един вид те надрусва така да се каже и заспиваш . Опитай и ще разбереш , особено ако не си привикнал към кофеин
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

явно нещо съм дефектен имал съм случаи да пия 6-8 кафета дневно и 4-5 редбула вечерта и си спинкам като къпан на следващата сутрин (като се прибера).
                                вземал съм дневно по 400мгр кофеин + същата доза кафета ..... и още съм жив. даже и пулса ми не мърда нагоре. пробвал съм и само с 3-4 кафета на ден - само малко ми е отпуснато.
                                от години съм на този режим
                                ALFA ROMEO 156 2.0 16V 155hp 98г

Comment

Working...
                                X