мноо обичам теориите на конспирацията и новият световен ред ми е настолна книга
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бащата на Мануела харчи даренията на ротативки?
Collapse
X
-
Не става въпрос за конспирации, а за реален поглед и доказано необективни журналисти. Не казвам, че е еди как си, а че след сума глупости, тиражирани от тази телевизия, си имам едно на ум за всичко, което твърдят.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Ясно, е така може, аз като Търтея заподозрях световната конспирация))
А иначе си прав, за непроверени данни, но те са в основата на безобидни новинарски събития.Когато се правят за по нашумели факти, все пак се застраховат.Е ще се разбере.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Не знам дали е вярно или не, обаче според мен беше редно първо да се види отчетът на горсов за парите и тогава да се правят репортажи, още повече да се цитират суми от 70 000 лв и т.н. Щото сега вече да върви да доказва, че няма сестра...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщениеОставете човека, забравяте за убиеца, който похаби един човешки живот, да не кажа два. Нито затвор, нито нищо. Сега се чудят как да почернят бедния човек."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Да приемем, че БТВ лъже - откъде пък ще си го измислят точно товаСпоред мен си е вярно и е много долно, ама те комарджиите са така . . .
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеДа приемем, че БТВ лъже - откъде пък ще си го измислят точно товаСпоред мен си е вярно и е много долно, ама те комарджиите са така . . .
Ето какво пише:
http://dnes.dir.bg/2008/08/20/news3306582.html
Не знам, ама това което върши бащата е много по долно и жестоко от това, което напрви Максим от глупост и безхаберие, това ми е идеята(
Ако това е вярно разбира се, ама от всичко което излезе досега, май е така
Та и друго ми направи впечатление-преразказвам, "в тая държава......даже по президента се плюе ?! /демек, като е президент, само да му целуваме чепиците/", та и той, в тоя контекст, такива ги реди този човек.
В една нормална държава, президента се плюе редовно, а в обществото на робите, власт имащия е цар.Last edited by fred; d.m.y г., 19:42.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Защо говорите празни приказки,никой нито познава него нито познава Мануела,така че по добре замълчете всички !
Темата мисля,че е ненужна и си спестявайте .... коментарите.
Благодаря.Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНе знам, ама това което върши бащата е много по долно и жестоко от това, което напрви Максим от глупост и безхаберие, това ми е идеята.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Да се разбира, че на мястото на Максим може да е всеки от нас, а постъпката на бащата си е простотия - напълно осъзната. Да си в кома и бъдещето ти да се решава на ротативка . .sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеДа се разбира, че на мястото на Максим може да е всеки от нас, а постъпката на бащата си е простотия - напълно осъзната. Да си в кома и бъдещето ти да се решава на ротативка . .Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеАбе логиката я схващам, ама той да не е карал пиян с колко там километра по завоите без да осъзнава. Простията си е безгранична.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment