Известие

Collapse
No announcement yet.

Бащата на Мануела харчи даренията на ротативки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

In this regard, се сетих

Борец се застоява пред кафе-машина. Пуска монета - пие кафе,
    пуска монета - пие кафе… Колегата му казва:
    - Свършвай, че имаме работа да вършим.
    - К’ва работа бе, докато печеля ще играя!
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      In this regard, се сетих

Борец се застоява пред кафе-машина. Пуска монета - пие кафе,
      пуска монета - пие кафе… Колегата му казва:
      - Свършвай, че имаме работа да вършим.
      - К’ва работа бе, докато печеля ще играя!
      к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Вица не е лош, иначе наистина има комарджии, които са като наркомани.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:02.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            Темите за бащата и мАКСИМ според мен нямат нищо общо.Сигурно е че въпросният СПИРТИСТ е убил, а за човекът дето му почерниха животът още не е сигурно нищо.Ако е вярно това е по-вече от гадно но все пак е несъпоставимо.
            Егати и светлия пример за младите - пийте и карайте - няма страшно - тук правила няма!
            Я!Какво заглавие
            Абе не знам какъв пример е, защото, където ходя на маса, след това половината се качват пийнали добре в колите си, със жени, деца и какво ли не.Та въпросния Максим е осъден, а ако помниш примерно случая с дрогирания полицай, който гръмна на Патриарха в София и уби едно момиче?Е там няма присъди, както и за много други случаи, но това е друга тема.
            Тази е-бащата краде от живота на дъщеря си, след като рева по всички радиа и ТВ колко скъпо било лечението и прочее.
            sigpic

Comment

1. Нова телевизия не би направила такова разследване, защото инициативата на Мартин Карбовски за събиране на пари беше по тази телевизия.
              2. БТВ защитаваше изключително Максим след катастрофата.
              Като резултат от тази трагедия 2-те медии си направиха реклама, което е според мен гнусно, но няма значение.
              Сега 2-те телевизии продължават с рекламата. БТВ има за цел да опорочи инициативата на НТВ, като разкрива такива интересни кадри и прави такова разследване. Още повече скоро е процеса срещу Максим и лично според мен целта е да се манипулира общественото мнение против засегнатите от трагедията за да се смекчи вината на онзи престъпник.
              145 1.9 JTD '99

Comment

Затова вече не гледам телевизия и не участвам в никакви такива инициативи - освен ако не съм напълно убеден, че каузата е справедлива и няма манипулация. Може да е цинично но - това е положението. Всяка такава човешка трагедия се опорочава и сумати лешояди правят актив.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Значи едно е манипулацията, друго е демагогията, трето и четвърто са разни други работи-от тук може да се развие цял роман.
                  В случая има един факт, въпросът дали е истина или не.Явно е истина, играе с парите, които е "спечелил".Да оставим кой какви интереси има.Тоест да отсяваме фактите.
                  В цял свят се гонят подобни факти, като в крайна сметка подбудите много често са користни-награда, пари, власт и прочее, по голям тираж и тн.н.Тоест репортера гони една история с цената на успеуха, шефа на ТВ заради повече облаги и др. Но това не омаловажава конкретната истина в едни случай.
                  sigpic

Comment

Working...
                  X