Известие

Collapse
No announcement yet.

Некадърността на БГ докторите и здравната ни система

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bo Покажи съобщение
    Аз си имам допълнително здравно осигуряване.
    Въобще не се занимавам с направления. Отиваш на лекар, какъвто ти трябва.
    Той от своя страна те праща на каквито иска изследвания.
    Всичко си плащаш на харабия, минаваш винаги пръв, защото естествено си плащаш. Само си искаш фактура за прегледите/изследванията и след това всичко по фактура ти го възстановяват от допълнителното здравно осигуряване.
    Трябва всичко да стане със здравето и като колите. Ако си направиш застраховка ти покриват щетите, ако не си направиш си плащах като поп. какви са тези ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ здравни осигуровки и след това нищо не получаваш срещу тях.
    Това е все едно да имаш задължително каско и след това да не можеш да го използваш
    И аз имам, ама е от работодателя.Но не може това да стане задължително, защото от задължителното има и то не е ника малко в рамките на страната като сума.Защото доброволното се плаща от 10 000 човека примерно, а задължителното от 4 милиона и размера на таксата естествено е по нисък.Трябва ред, а при сегашния модел на задължителното трябва да има значение на вноската и дохода върху който се плаща.Защото един плаща на минимална, друг на максимална и резултата е един и същ.
    А доктора лапа от касата, лапа и от такива като теб и мен, а и лапа подкупи, като КАТаджия в засада, за последните трябва лишаване от лекарски права доживот.
    Да не говорим, че ако са некадърни, каквото и да плащаш полза няма де
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Да или след катастрофа в местната болница да кажат "ами пациента е на изчакване " демек ако сам се излекува ще живее

Прободна рана от нож я залепват с лепенка ...

Тока айде като се прибереш ще те лекуваме
      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Аз още не съм тръгнал Пък и не пия
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
          Да или след катастрофа в местната болница да кажат "ами пациента е на изчакване " демек ако сам се излекува ще живее

Прободна рана от нож я залепват с лепенка ...

Тока айде като се прибереш ще те лекуваме
          Ми кво толкова, на мен ми се е случвало посред нощ да падна и да си счупя зъб
          и понеже е преден, та ходих на денонощен зъболекар в 5 ч. сутринта .
          Там ми го залепиха веднага и то с каноконлит ))И това нещо доколкто си спомням издържа цели 2 месеца и почти не личеше

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

Миленче , ти се бедствие ба душа ...
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Миленче , ти се бедствие ба душа ...
              Е кво да се прави, случва се,
              бедствията не зависят от нас Въпроса е да няма аварии
              И ти гледай да си изкараш безаварийно на морето,пък после като се върнеш, ще те лекуваме.Рецепти -бол

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Working...
              X