Докъде стигнаха ... полицай в Годеч си поискал ... , шофьорът нямал пари и полицаят си поискал 10 литра нафта... - съобщи bTV. Нямам думи!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Полицейски рекет!!!
Collapse
X
-
ако няма рекет - няма да имат от тука и цяла българия повече от 60% книжкирадвай се че ти зима по 10-20-50 лева иначе без книжка е много "приятно" .Какво да кажем за хората на които книжките са им нужни за прехраната на семейството
такаче по добре 20 лв. отколкото 200 лв. акт и 3 месеца без книжка (например)
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99
Comment
-
Шматки са - аз ако бях, спирам нещастника, и вместо кинти и нафта, казвам: \кво бачкаш бе - Ми строител съм - ИДваш тогава утре у нас да напрайш за 4-5десе лева шпакловка.....
Ще ме фанат за рекет, ама другия път......тъпо нещо са тва куките......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от jimmyfloyd Покажи съобщениеако няма рекет - няма да имат от тука и цяла българия повече от 60% книжкирадвай се че ти зима по 10-20-50 лева иначе без книжка е много "приятно" .Какво да кажем за хората на които книжките са им нужни за прехраната на семейството
Само за сравнение, за цялата война в Афганистан от 2001 до сега жертвите са, колкото са жертвите за една година по нашите пътища !!!!!!!!!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщениеСамо за сравнение, за цялата война в Афганистан от 2001 до сега жертвите са, колкото са жертвите за една година по нашите пътища !!!!!!!!!!!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщениеСамо за сравнение, за цялата война в Афганистан от 2001 до сега жертвите са, колкото са жертвите за една година по нашите пътища !!!!!!!!!!!
Ще ти дам жокер около 10 пъти повече от България около 30-40 човека на ДЕН.
@ФЕРАРИСТ - В МВР, както и в Държавната администрация ЛИПСВА УПРАВЛЕНИЕ. Служителите се променят, ако началниците знаят как.Last edited by georgyg; d.m.y г., 09:17."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеДокъде стигнаха ... полицай в Годеч си поискал ... , шофьорът нямал пари и полицаят си поискал 10 литра нафта... - съобщи bTV. Нямам думи!...често патувам през прохода Петрохан!
Той в повечето случай е..е на градус...веднъж даже започна да ми пише акт(макар, че си бях виновен)...от долу написах възражение, че ми лъха на алкохол
...той ми вика не така бе братле...
...с такива се оправям...но има с някой не става
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеТака сега, като кажеш колко са жертвите в Полша.
Ще ти дам жокер около 10 пъти повече от България около 30-40 човека на ДЕН.
@ФЕРАРИСТ -Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от jimmyfloyd Покажи съобщениеако няма рекет - няма да имат от тука и цяла българия повече от 60% книжкирадвай се че ти зима по 10-20-50 лева иначе без книжка е много "приятно" .Какво да кажем за хората на които книжките са им нужни за прехраната на семейството
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеA така браво! Продължавайте да расъждавате така. Хората дето си изкарват прехраната с каране ами няма да правят нарушения и няма да ги спират и да им вземат книжките и гутоу. По-добре било айде де!
Това важи за всички без изключения според мен, любители,професионалисти,всички.АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана
Comment
-
Който иска и който предлага подкуп във всяка една сфера на живота, не само КАТ, заслужава да бъде отстранен от работа и да бъде глобен (ако иска) и съден (ако предлага), пък вече присъдата може да не е чак затвор ами други санкции.145 1.9 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениенда
в пенсилвания цнает еи що не превиават скоростта повече от 10 мили?
щото след това нема глоба, а по бързата процедура )без право на обжалване) - общественополезен труд
мноо е якоAlfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
Comment