Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще откача вече,помогнете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще откача вече,помогнете

.............
    Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 13:59.
    alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

http://autoplus.bg/stores.php#

Пробвай по телефона дали ще попаднеш на него и го питай за некви части на Алфа да видим. Иначе в някой софийски магазин може да им се води главния офис, знам ли...

П.П.
    http://autoplus.bg/contacts.php

Тука си излей мъката, може па да стане нещо.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
      Казвам му какво а той отвръща че за алфи няма време.Аз си помислих че се шегува и пак го попитах А той ме гледа и ми казва нещо от рода " с боклуци не се занивам бе".
      Разбери коя му е колата и напиши отстрани открай докрай с големи букви ALFA ROMEO с пирон
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

.........
        Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 13:59.
        alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

Кво ше се занимаваш...просто не пазаруваи от там и готово..е*и го тоя боклук...тои губи твоите пари

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
            Кво ше се занимаваш...просто не пазаруваи от там и готово..е*и го тоя боклук...тои губи твоите пари
            Едва ли ги губи ако е на твърда заплата , но ще загуби доста ако шефа му разбере как се държи към клиентите,това е недопустимо просто,за жалост квалифицираната работна ръка се занимава с други неща и хората които биха продавали авточасти са все хора ......абе знаете за какво говорим
            Алфа Ромео 147 1,9 JTD 16v 140bhp
            Fiat Marea 1.9 JTD 105bhp

Comment

Естествено, че ще се занимава. Писнало ми е от такива аграри, които се правят на велики и се мислят за недосегаеми.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Щом ти се занимава щи дам една идея, значи купуваш 3 яйца(Изпитъл съм я лично) намираш тоя ква кола кара...през ноща таино се промъкваш и отгоре на капака тряя да има дупки за парното(Таке е на е30 нз на тоя дали ше е така) хващаш яицата и ги разтваряш ама хубаво да потекът в дупките...Така бях направил на един педал и даде 70 лева да си я изчисти..и още като пусне парното мирише на запъртък

Comment

Колега, не се занимавай с глупости. Това, което правиш, а именно - търсиш начин да се свържеш с мениджъра му, е единствения правилен и законен подход.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl
                    Друга подобна идея, един буркан лютеница и мажеш където ти падне, петното няма махане, не знам дали и след боядисване няма да остане
                    ииии кфа е тая лютеница тфа е много добра идея довечера ше я пробвам

Comment

хахах като ме питат що сам го направил - "еее бате несам искал, изпуснах си филията на колата ти ..."

Comment

СЕТИХ СЕ ! Взимаш лютеница и по цялата кола написваш "Cuore Миризливо"

Comment

Ако е за мизерията, хората са измислили различни видове киселини, но това точно като случай не е нещо дето си заслужава......Оня ден и аз минах оттам, добре поне че се сетих къде е за да знам да не стъпвам повече там......това е лечението.....иначе от лютеница и кечъп няма нужда......преди когато сефте си зех Марейката и първата нощ една надежденска гад видяла чужда кола пред входа, и като на нова кокошка в кокошарника, само на сутринта го видях как ме мина с ключа от предния капак, чак до края - че беше и комби, и имаше бол мегдан за драскане.....както му имах зъб, добре че на жената апартамента е с две връти, и не сварих да отключа на време, а и тя ми увисна на врата......така стана и по добре, щото мърсола не видя че го знам, после веднъж седмично правеше гуми, на 2-3 месеца двигателя му развиваше диабет и висока бензинова захар, от това понякога му се пукаше предния джам(веднъж се пукна и задния, но предполагам че щото беше спрял обратно и тя настина от течението)......по принцип не съм отмъстителна гад, но тоя докато не си продаде кочината не мирясах.......всъщност не мирясах докато не му честитих новата такава с една подобна резка.....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аве младежи, вие колко годишни сте ????
                            Да не ви хранят с някакви гъби ?
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

Като малък четох "Ние Мъжете" - пишеше че истинския мъж е мъж, само когато си остане като малко дете......Е.....всичко в границите на поносимото - останалото е въпрос на гледна точка......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                              X