Шамари нямате ли, че да прибягвате до подобни ученически номера?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще откача вече,помогнете
Collapse
X
-
Осъзнайте се малко, бе, хора! Има си достатъчно добър законен начин!
Селските изпълнения не се лекуват с други селски изпълнения.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Я да слушате какво ви казва шефо.
Аман от глупави изпълнения.
Ако собственика на фирмата е с всичкия си - оня ще си търси работа още утре!!!Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
С шамари не стават тея работи , а като накараш същия мърсол да бръкне яко в семейната хазна по същия начин ,както той го прави така заслужава и на него да се случи.
Аз в в началото на лятото збарах едно такова коп..е и какви съм му ги накъдрил след това и няма да спра никога.Когато му видя каруцата все ще я насирам с квото мога.
По принцип мразя тея неща ,но с въпросния се карах щях да го дера спасиха го некви по улицата минаваха.Но колата нема кой да му я спаси.
Има една много готина работа и не е скъпа.Рецептата е спирачна течност напръскваш колата въпроса е да поседи малко и после няма махане ,дори и с боядисване ,защото не може да се боядише на въпросните места просто новата боя се гърчи и не може да се наслои.Магарията се премахва единствено ,ако се изтърка боята до ламаринаAlfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от sohm Покажи съобщениеШамари нямате ли, че да прибягвате до подобни ученически номера?
С селяните по селски, с гражданите - с вратовръзка и етикет......
Шамари на тъмно, без свидетели, и само в краен случай......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение....иначе от лютеница и кечъп няма нужда......преди когато сефте си зех Марейката и първата нощ една надежденска гад видяла чужда кола пред входа, и като на нова кокошка в кокошарника, само на сутринта го видях как ме мина с ключа от предния капак, чак до края - че беше и комби, и имаше бол мегдан за драскане.....както му имах зъб, добре че на жената апартамента е с две връти, и не сварих да отключа на време, а и тя ми увисна на врата......така стана и по добре, щото мърсола не видя че го знам, после веднъж седмично правеше гуми, на 2-3 месеца двигателя му развиваше диабет и висока бензинова захар, от това понякога му се пукаше предния джам(веднъж се пукна и задния, но предполагам че щото беше спрял обратно и тя настина от течението)......по принцип не съм отмъстителна гад,166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Наистина много тъпа ситуация.Всичките тия отпмъстителни акции звучат готино, защото за животните няма цивилизован начин за разбирателство.Но знам ,че и тоя тип саморазправа не е решение.Най -много да провокира у ответната система още някоя изцепка и така попадаме в един омагьосан кръг на мизериите, където става и много опасно понякога.Дано успееш колега да се свържеш с шефа на тоя бауш и да го изшъткат.Ако трябва и други опарени да се обадят и така да се засили ефекта.Успех ти пожелавам.
И аз имам сега един такъв голям проблем, от който полудявам ,а незнам какво може да е решението му.
Във входа, в който живея голяма част от жилищата са на общината.Е има и собствени като моето.Но в по-голяма част от тях живеят възрастни хора, които са социално слаби и плащат някакъв символичен наем.Та наскоро на етажа ми се насели едно младо семейство мангали с малко дете на около годинка,дадоха им да ползват срещу жълти стотинки жилището, защото имат малко дете.Разбира се, за мангалите винаги може.
До тук уж всичко нормално.Да ама мангалката, освен ,че е мангалка по-голяма част от проявите и са от животински характер.От сутрин до вечер само квичи,то е направо цвилене , като прасе ,когато го колят.На детето ли се кара,на мъжа си , незнам, но е непоносимо цвилене почти денонощно и то на магалски, от който език имам тежка алергия.Оплаках се на комшиите(не че би имало ефект това), а те като че ли се опитаха да ме успокоят ,че тя така си говорела.Такъв и бил тембъра.Е да,ама аз длъжна ли съм цял ден да подскачам от някво зверско цвилене и квичене, все едно ми викат в ухото. Някакъв ад е направо.По принцип съм много спокойна, но напоследък се изнервих точно от това.А сега съм отпуска и по често се задържам вкъщи, та ща не щам попадам под истеричните удари на мангалското и цвилене.
Та незнам какво да правя, имаме 2 пистолета честичко ги поглеждам и особено като се разквичи яко едва се сдържам да не ида да и вкарам малко "райски газ" през мрежата./Те и без това в горната част на врата са си сложили мрежа да се проветряват.Ама знам ,че това не е решение.Ако и кажа да не цвили ,знам че няма да има ефект, щото с улично животно не виждам как може да се разбере човек.
Та не знам какво да правя, но това наистина не се издържа вече....малко ми остава да направя някоя дивотия.А не ми се ще да си създавам проблеми от друго , по-сериозно естество.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Няма да го изгони шефа му.....аз работя в магазин, знам че шефа докато не види не чуе...вярва на подчинените си...А онзи ще украси работата като най-учтивия продавач. Ако шефа иска да го улови, да гледа записите ако има охранителни камери ама ако няма..............Може да прати, т.нар., тайни клиенти които следят за поведението на продавачите и после докадват на шефа....При всички други обстоятелства служителя няма да бъде изгонен. Тва обаче е лошо....на мен също ми е писнало от такива защото в моя град аз също бивам едва ли не изгонен от всеки сервиз като ме изпращат с боклук, трошка и подобни. Нищо не казвам....не им падам до нивото, макар че понякога съм много нахален и държа да ми оправят колата, ако ще да се скараме. Лошото е че същите тези монтьори са и клиенти в моя магазин и ако знаеха....ако знаеха...хехе... Според мен не търси отмъщение....заеби го, всичко се връща.
Comment
-
-
Еииии аман от простаци и селяни като тоз! С боклуци не се занимаваме егати отношението към клиентите просто. Такива като него ги отебаваш(с извинение) и не се занимаваш "боклуици". Той сам си прави анти реклама на фирмата. Охх почнах и аз да се дразня как щях да го нахраня хубавоEx ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Колега vlado_gg ако аз бех на твоито место в магазина и некав папурлак ми каже така изоб6то нема6е да броиа до 10 а 6тех да му стро6а носа с парвиа удар,пак да иде да се опла4е на когото си иска после.Може да е селско но никога не сам имал претенции 4е сам културен нито 4е сам вазпитан.Такав тапанар това заслужава и следва6тиа пат когатото некои попита за не6то за Алфа Ромео 6те бега като младо иаре да отвара каталога.Много мраза такива поплувковци.Ти отива6 да си купи6 не6то,тои те посре6та се едно пари на заем си оти6ал да му иска6.Надуи му кратуната и толкоз.Аз 4ак се иадосах докато пи6а пак ти не знам.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
Comment