Известие

Collapse
No announcement yet.

156 - новата Вектра, 166 - новата Омега?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми да ги сменяме за Ферарита Някой ако има желаещ за бартер на ЛС може и за това от подписа
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
      Сега като се замисля по-голямо търсене по високи цени и повечко внос.
      По голямото търсене със сигурност означава повече внос, но не винаги по високи цени - с увеличаване на търсенето и предлагането се увеличава и конкуренцията, а когато не се печели от цена, се печели от оборот......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Кво толко ви е страх, че ше стане масова кола Алфата? Като искате да сте уникални, купете си ТАТА -100% ше има още 1-2ма с такива коли в БГ. Иначе колкото повече Алфи, толко по-добре за нас. Що чарколяците на голфовете са стотинки?щото ги има навсякъде. И като отидеш в някой сервиз и кажеш, че си с Алфа, нема да те гледат като изтребител. А голи до кръста селяни с Алфи и сега си има, така че...
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Мен повече ме дразни това че се внасят доста неугледни каруци. Преди 10 години като чуех Алфа, в съзнанието ми изникваше картина на лъскава и бърза кола, а сега на очукана и скъсана от каране най-обикновена кола. Не че съм някакъв фанатичен фен на марката, но ако видя ръждясал Опел си казвам "Хмм, ръжда", ако обаче видя запусната Алфа следва "Еееее измийте я малко тая кола де, пък после пастирайте, що пък не даде някой лев за хубави джанти тоя"
          166 2.4 JTD

Comment

Те хората в бмв форума пищат от сякакви дето събрали парици и си взели е36-ца та ние с фиат и алфа да се впрягаме дето са още по-евтини....
            Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
            Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Вчера в квартала (Младост 3) чувам в тъмното от някаква кола дъни мощно циганско маане. Ма не нещо гръцко или сръбско ми баш си кючек. Около колата чувам цветушта селска реч - някакви бараби се псуват на майка така, че кючекът почти се заглушава. Като приближих каква мислите беше колата - много лачена червена 146-ца, ако не се лъжа Джуниър. Две минути след като ги подминах "пичовете" се метнаха на Алфата и със свирене на гуми и мръсна газ по тясната квартална уличка отпрашиха.
              Айде кажете ми сега как да твърдя, че карам "елитна" марка...
              ще излезе и на алфистите слава като на голфаджиите.
              по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
                ще излезе и на алфистите слава като на голфаджиите.
                Ми да сменяме алфите с голфове а

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                  Ми да сменяме алфите с голфове а
                  за да те набедят за селянин (по манталитет), пък после контрастно да впечатляваш с благ характер :Р

те и селяните (по манталитет) са усраха имиджа на голф, виждат пак хубава западна кола със спортни качества (като алфа сещате се) и затова сега се впечатлявате "елитна марка - цигански маанета"
                  по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

днес се видях в чудо - излизам от нас с колата и тръгвам от центъра към славейков (в Бургас)

за около 10 минути на всяко едно кръстовище имаше по една 156-ца която въртеше гуми на старта и даваше мръсна газ - човек неможе да си остави прозорците отворени от вонята на изгоряла гума

а единия от тези момци така щеше да се блъсне на кръговото на мираж, че и с лъжичка нямаше да успеят да го съберат

това изпреварването от дясно също явно е присъщо на новите собственици на такива коли...
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

така е , Алфите станаха супер масови
                      Аз като си купувах 145 цата преди 5 години имаше още само една такава в Бургас... , на Дарик радио май беше ... сега Алфите са под път и над път , ама е нормално това защото за тия пари няма как да си земеш нещо по-добро . Всички немски и японски коли със сходни характеристики са по скъпи , френските пък не са така спортно ориентирани но и те са с по високи цени. Бе тва е положението от старите коли италианските са най евтини .......

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                        .....за тия пари няма как да си земеш нещо по-добро.......
                        Аз моята като я купувах имаше и гоУф 4-ки на приблизително същата цена, ама Алфата си е........
                        Last edited by nblagoev; d.m.y г., 15:34.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                        Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                        Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                        Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                          Аз моята като я купувах имаше и гоуфове 4 на приблизително същата цена, ама Алфата си е друго нещо!!!
                          мислиш ли... , не искам да се заяждам ама да не се окаже че е била еднаква цената на твоята Алфа и някой Голф 1.6 без климатик

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                            мислиш ли... , не искам да се заяждам ама да не се окаже че е била еднаква цената на твоята Алфа и някой Голф 1.6 без климатик
                            С климатик беше този, който видях тогава. Ама му обърнах внимание само защото беше паркиран до Алфата. Иначе други не гоУфове не съм гледал. 6 месеца отделих само за гледане на Алфи.

п.п. И да - 1.6 беше гоУфа.
                            Last edited by nblagoev; d.m.y г., 15:48.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                            Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                            Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                            Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                              .............. буркани изживяваща се като спойлер, специфичната музика с фолклорни елементи и водача гол до кръста. Всичко както си трябва.
                              Дано Всемогъщия да се свети името му да ни закриля, че малко остава да настигнем голфовете и калибрите.
                              И е провисил лява ръка през прозореца......
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                за около 10 минути на всяко едно кръстовище имаше по една 156-ца която въртеше гуми на старта и даваше мръсна газ - човек неможе да си остави прозорците отворени от вонята на изгоряла гума

а единия от тези момци така щеше да се блъсне на кръговото на мираж, че и с лъжичка нямаше да успеят да го съберат

това изпреварването от дясно също явно е присъщо на новите собственици на такива коли...
                                Все пак това е редовното изпълнение на всеки 2-ри притежател на Е36, пилене на гуми и метли по кръстовищата.
                                Факт е, че 156 е хит по всички автокъщи в последните няколко месеца. Отиваш и ти казват "тва не са коли за теб", само защото някой е купил последната преди теб, а дилъра е затрупан от боклуци, които никой не иска.
                                Но е и факт, че хората, които я взимат търсят добър външен вид и конфорт - неща, които голф3 и бавареца не могат да им дадат, а не кола, която да "тунинговат" до нивото на своднически комбайн с крило от Боинг на задния капак.
                                Все пак Алфа не е кола за всеки вкус, мои приятели си взеха 145/156 и се отказаха, даже сега търсим купувач за една 145-чка
                                Така че дори да стават по-масови това се дължи най-вече на увеличаването на сектата, в която и аз съм отскоро(след месеци обикаляне в търсене на перфектната).

Съдбата на горкият Голф3 не ни грози.
                                Last edited by HUN73R; d.m.y г., 15:15.

Comment

Working...
                                X