Известие

Collapse
No announcement yet.

156 - новата Вектра, 166 - новата Омега?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз мисля че проблема изобщо не е в броя на алфите а в манталитета на собствениците им това важи за всички марки
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Абе вие големи сноби ще се изкарате
      Аз мангали съм виждал и в 33 и в 75 и кво....
      По повод 156 ебати кефа ако не бяха паднали цените щях да я гледам през крив макарон.И аз обичам да си изкарам ръката през джама,и аз съм тръгвал на бургия особено с 33ката,и аз изпреварвам от дясно,и кво.
      Искам една сутрин като се събудя САМО АЛФИ да виждам на улицата.
      Като искате да сте индивидуалисти купете си 33,75,90,6 и тн.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
      Alfa Romeo 33

Comment

Нормално е вече 156-цата да е толкова масова, да не забравяме, че тя беше "Автомобил на годината за 1998 г" и хората и преди и се възхищаваха, но цените и бяха солени. Сега вече е достъпна за масовия българин, а българите държат на външността на колата, а 156-цата е все още една от най-красивите в класа си. Но е истина, че за да караш такава кола е нужно да я почустваш със сърцето, а не само че са станали масови и ги има навсякъде.
        Аз лично съм фен на италианското автомобилостроене от много години и ще продължа все така, защото италианките са коли с усещане. Алфа Ромео проби пазара и ноложи съвсем нов поглед с 156-цата и е нормално сега след 10 години да е масова за нас бедничките българи.

Comment

Само да допълня. Алфа 156 се олицетворява с една единствена дума и това е: БЕСТСЕЛЪР

Comment

Не изчетох цялата тема , но в моят град собствениците на 156-ци от контингетна нарастват лавинообразно и това е стряскащо....гледам едни накичени,едни "тунинговани"...не е еистина само тези роми к'во правят от красивата кола
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
              Кво толко ви е страх, че ше стане масова кола Алфата? Като искате да сте уникални, купете си ТАТА -100% ше има още 1-2ма с такива коли в БГ. Иначе колкото повече Алфи, толко по-добре за нас. Що чарколяците на голфовете са стотинки?щото ги има навсякъде. И като отидеш в някой сервиз и кажеш, че си с Алфа, нема да те гледат като изтребител. А голи до кръста селяни с Алфи и сега си има, така че...
              частите на голфовете са по-скъпи от на алфите (пак зависи от модел алфа/модел голф, естествено) - кви стотинки кви 5 лв, приятел с голф сума ти пари потроши по тая кола ....
              Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Голфаджии, БМВ-троикаджии, Калибровци... за къв интелект говориме-гати чалгаджииските роми....
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

мисля, че не само алфите нарастват като количество, просто селските бегове се ориентират към по- лаченото...
                  напоследък забелязвам че и много V50-ки и S40-ки се купуват, по Софията се напълни и със капи

един приятел беше карал само бмв-та и тропели, качи се на 147 2000 набор и веднага си купи

кажете кое е по-оферта - да си купиш гола E36 или некоя натокана 156 със клима и ел *****

брат ми си взе Тема мой набор ('90), мисля че много "терикатчета" ше го оплюват, че за тия кинти ше си вземе "перфектната голфара с лети джантета" и ще е 3-4 години по-млада, ама ще сгрешат!!!
                  Last edited by Pinky; d.m.y г., 11:58. Основание: inappropriate language

Comment

хъх ... уви факт е
                    Алфите станаха масови
                    ... преминавам на Мазерати ...
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ами като ви се иска не популярна кола-fiat multipla(много красива),mustang,buick,има избор и още много други.
                      146 JTD-2000г.
                      Punto 1.2

Comment

Working...
                      X