If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да попитам някой компетен- коя компания изплаща обезщетение, когато няма виновен при ПТП?
aз не знам да има такова нещо, единият винаги се пише виновен (кат си знаят работата), ако имаш каско няма значение виновен или не се плаща, ако е само ГО и ти си виновен нищо не взимаш, ако др. е виновен от неговата ГО получаваш пари, а ако избяга има гаранционон фонд, от всяка ГО се ударжат 10лв. за него и той плаща, безаварийно от мен
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Май наистина плащат малко в Бустрад - преди месец и нещо ме блъснаха и ми изкривиха калник и броня. Викахме КАТ и съставиха протокол - аз бях невинен. Имам каско в Булстрад и отидох на следващия ден направо там. Огледаха ми колата, снимаха я и ми казаха, че ще изпратят снимките и описанието в София и там щели да преценят колко пари ще ми платят и щели до 15 дни да ги пратят по банкова сметка. Не стига, чи ми ги пратиха парите след месец, но и бяха с 50 лв. по-малко отколкото ми излезе ремонта - майстора ми взе 300лв., а те ми пратиха 254лв. Та от цялата тази работа не съм особено доволен и се чудя дали да не сменям застрахователната компания. Искам да ви попитам обаче дали навсякаде е така и има ли смисъл да я сненям и ако да коя компания да избера?
Верни ли са слуховете, че октомври месец пак ще повишават с 30-40% цената на ГО? Че ако е така май е добре до края на месеца да идем да си подновим застраховките. Разбрах, че може да се направят с бъдеща дата - поправете ме ако греша.
Верни ли са слуховете, че октомври месец пак ще повишават с 30-40% цената на ГО? Че ако е така май е добре до края на месеца да идем да си подновим застраховките. Разбрах, че може да се направят с бъдеща дата - поправете ме ако греша.
Всяка година има такива слухове, така че тази няма да е последната.
Миналата година колежката ми с която работихме заедно си направи ГО началото на Декмври със стартова дата 01.01 за сумата от 110 лв (за Опел Астра 1.7Д). На моята в края на годината беше 85лв, като имаше предположения, че ако стане така, че да си направиш ГО евтино и после се вдигнат ценити, застрахователите ще те накарат да се дозастраховаш и пак вътрешно, затова на 27-29.12 си правя застраховката, а и агента ми е близък приятел
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Вярно е че може да се направи ГО със бъдеща дата. Мен вече ме оферираха. Ама не ме изтеглят нещо застрахователите с тази оферта.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment