Известие

Collapse
No announcement yet.

много ама много неприятно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега,един по един и в Пирогов.Тва е ре6ението за мене.Да я натро6ат после ако искат.Тро6и6 и ти.Тенекии се оправат,4овек не.На маика им в устенцата да го тура аз педал4ета долни мрасни.
    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

одеве поразпитах малко и искам да ми го покажат да го видя аз колко е гъзар кат нее друсан,ако не аз щесе надрусам и щего утепам
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Да не правя нова тема...И аз да се оплача...Значи историята е такава, че имам завистливи съседи...Преди време една съседка от първия етаж подочула как някви от другия вход обсъждат Алфата, и как едва ли не съм им спирал на "абонаментните" места...(аз си спирам пред моя вход). Та чула ги тя как въпросните си говорили как щели да ми надерат колата итн...Наскоро забелязвам все повече и повече надрано може би с ключ или пирон нз....на две места имам "гравирани" буквата "А" може би от Алфа Ромео....
        Лошото е, че не знам кои са въпросните красавци....и за съжаление нямам тераса с изглед към паркинга....Иначе все щях да ги издебна и да ги заколя..м**А им мръсна...Вярно, както казват по горе ще се съберем 4-5 приятелчета, ще го(ги) издебнем въпросните копеленца и за всяко одрано ще им режа едно по едно пръстчетата...
        Бива ли такава селяния и завист...Какво съм им виновен, че докат умрат няма да могат да сменят друга кола освен лада или прогнил опел кадет....
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Така е колега.4ове6ката простотиа краи нема.По горе сам писал какво е ре6ението за мен.
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Ей....от кретени няма отърване.Аз живея в центъра и просто вече съм се отчаял.На предишната кола и треперих...то не бяха счупени огледала,издрани брони,калници,надраскани врати.Отначало за всяко нещо търчах при застрахователя,но после ми омръзна.Най-лошото при мен е ,че това са нормалните хора,които минават всеки ден през центъра.Лично аз съм ги виждал как минават с багаж между две паркирали коли и едната го отнася.Не му пука на говедото...продължава си все е дно че нищо не е станало.Най-редовно ми сядат на задния капак и си лафят.Дори алармата не ги стряска...един отнесе шамарите и сега съседите ме мислят за някакъв ненормалник,който се впряга за глупости.
            Абе...мъка,мъка...колеги!
            Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008

Comment

1 не мога да разбера само.що тикиви екстрементални създания се барат за голяма работа и много силни пък ги е истрах да се изправят лице в лице с този на когото имат да му сторят нещо а скритом правят зулуми?абе аз винаги съм казвал че за мен 1 човек който иска да докаже силата си то той трябва да може да я изрази 1во с думи и после с друго.отиваш,казваш му нещо дето да му се сцепи лайното от яд и да не може да гъкне а не дай ш дерем коли или ще чупим прозорци,то туй и 2 годишно хлапе може,да не би да е много силно.преди 4г се наложи да напусна работа по субективни причини и се наложи да ида при мой бивш съученик и приятел който е много напрет с кинтите.помолих го за работа а той ми отговори че следващия месец щял да назначава 18човека и щял да ми се обади.разбрах че е взел хората и отидох отново.той започна ама туй ама унуй,ела пак тази не е за теб,не съм те забравил и др.9 пъти се унижавах да ходя шот все ми даваше надежда.накрая на интервю и пак нищо .този човек върти бизнес за милиони ,кара порше и др.но я нямаше тая смелост да ме излъже нещо за да се откажа.все викаше идвай приятно ми е че се виждаме,а ми беше 1 от най-големите авери.те такива хора могат да ти одерат колата.

Comment

вече съм спокоен,колата е в бокса и ми дреме на кура.излезнели се прави пак каско и карай да върви
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

в центъра си е приключение настина - на сестра ми колата не бяха драсканици, не бяха крадене на емблеми, не бяха тасове....

един ден цялата им улица усъмна с откраднати емблеми по колите - барабар с мерджамите и бавараците и другите лъскави коли

последното беше една много хубава дълга резка от предния капак чааааак до задния калник, мамка им мръсна да им изсъхнат ръчичките

на вагена единия пък му откраднаха стъклото на огледалото - това пред шофьора на кмета на тамошното населено място и още няколко местни първенци... а колко пъти е била драна - не е истина... един ден и бяха натиснали вратата зверската зад блока - и няма как да е било кола или някой случаен миновач, защото беше спряна до стена, покрай която не минава никой...

абе да им изсъхнат ръчичките на всичките такива изруде завистливи !!!
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                  X