Първоначално публикувано от phoenix
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нова визия!!!!
Collapse
X
-
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
-
Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщениеСвършиха ли работа файловете които ти пратих?
Важното е, че на тебе ти харесва. И според мен не стои зле.
специални благодарности за файла с надписа!!!!Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Колежке, за да нямаш проблеми с куките се прави следната процедура:
1. Снимаш колата от четирите страни
2. Правиш копие на снимките - четирите да са на един лист
3. Отиваш в КАТ при дежурния на каналите и подаваш некво документче (молба май беше).
4. След седмица получаваш разрешително да се движиш с рекламни надписи.
Трябва ти и като минаваш преглед.
За юридически лица (ако колата е на фирма, се искаха и други документи, но не помня какви бяха).
Движиш се задължително с разрешителното от КАТ (или копие).Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеКолежке, за да нямаш проблеми с куките се прави следната процедура:
1. Снимаш колата от четирите страни
2. Правиш копие на снимките - четирите да са на един лист
3. Отиваш в КАТ при дежурния на каналите и подаваш некво документче (молба май беше).
4. След седмица получаваш разрешително да се движиш с рекламни надписи.
Трябва ти и като минаваш преглед.
За юридически лица (ако колата е на фирма, се искаха и други документи, но не помня какви бяха).
Движиш се задължително с разрешителното от КАТ (или копие).Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщениеДнеска ни написаха акт защото сме немали "Пожарогасител" зависи от Куката...МАМА ИМ МРЪСНА ! НА САПУН
@lyuli като цяло не е лошо станало, но не е префектно"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеМи Вие сами сте си виновни има си правила, друг е проблема как се тълкуват.
@lyuli като цяло не е лошо станало, но не е префектно
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
е какво сега ? за това, че нямате пожарогасител, са ви написали акт ?! ай стига бе - гнусни свине са тез !!! следващия път видиш ли ще решат и за това, че сте без аптечка да ви напишат акт !!! ми то така както е тръгнало ше вземат и за без колан акт да пишат !!!! теа са големи копелета, от мен да го знаете....
абе хора осъзнайте се - тоя пожарогасител не е случайно изискване - не е само за окраса - ако се запали нещо, видиш ли, може да го използвате за ... подгответе се - това е доста сложно ... огасяне на пожари .. каквото и да значи това ?!sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
огасяне на пожариAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеИ аз не знам какво значи, ама може полицаите да знаят.
огасяне е обратното на опалянеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениее какво сега ? за това, че нямате пожарогасител, са ви написали акт ?! ай стига бе - гнусни свине са тез !!! следващия път видиш ли ще решат и за това, че сте без аптечка да ви напишат акт !!! ми то така както е тръгнало ше вземат и за без колан акт да пишат !!!! теа са големи копелета, от мен да го знаете....
абе хора осъзнайте се - тоя пожарогасител не е случайно изискване - не е само за окраса - ако се запали нещо, видиш ли, може да го използвате за ... подгответе се - това е доста сложно ... огасяне на пожари .. каквото и да значи това ?!
Само дето от личен опит знам, че тия пожарогасители малките за коли грам работа не вършат, освен ако не искаш да си изгасиш цигарата! Едно 5 литрово шише с вода в колата повече работа ще ти свърши!Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеСамо дето от личен опит знам, че тия пожарогасители малките за коли грам работа не вършат, освен ако не искаш да си изгасиш цигарата! Едно 5 литрово шише с вода в колата повече работа ще ти свърши!Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
да ви еба и пожарогасителите аз да не карам драгстер бе? мерцедес 190 кат се запали кфо ми пука нека си гори....а и за колан на задната седалка се заядоха ..ебах тез 190-ки като драгстерите ....като е куката се праи на интересен и иска пари а на нема да види пари пък ако не го мързи да пише много ми пука талона не съм го виждал от 2 години и актовете се самоунищожават след 2 години и стават 5 лева дреме ми
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеСамо дето от личен опит знам, че тия пожарогасители малките за коли грам работа не вършат, освен ако не искаш да си изгасиш цигарата! Едно 5 литрово шише с вода в колата повече работа ще ти свърши!
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
Comment