Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова визия!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
    Свършиха ли работа файловете които ти пратих?
    Важното е, че на тебе ти харесва. И според мен не стои зле.
    п.п.
    Аз на задния капак съм сложил един надпис Феникс.. и си ме кефи. Така който ни настигне или го изпреварим, ще ни разпознае. За по-големи надписи ме достраша да експериментирам.
    аз това съм го мислил за задния прозорец на моята както е с фолио да се направи с бели букви ама незнам като ника ми е малко синволи какво ще стане също се замислях и ника да се сменя ама ще видим
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
    www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
      Свършиха ли работа файловете които ти пратих?
      Важното е, че на тебе ти харесва. И според мен не стои зле.

специални благодарности за файла с надписа!!!!
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Колежке, за да нямаш проблеми с куките се прави следната процедура:
        1. Снимаш колата от четирите страни
        2. Правиш копие на снимките - четирите да са на един лист
        3. Отиваш в КАТ при дежурния на каналите и подаваш некво документче (молба май беше).
        4. След седмица получаваш разрешително да се движиш с рекламни надписи.
        Трябва ти и като минаваш преглед.
        За юридически лица (ако колата е на фирма, се искаха и други документи, но не помня какви бяха).
        Движиш се задължително с разрешителното от КАТ (или копие).
        Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
        Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
        Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
        Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Днеска ни написаха акт защото сме немали "Пожарогасител" зависи от Куката...МАМА ИМ МРЪСНА ! НА САПУН

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
            Колежке, за да нямаш проблеми с куките се прави следната процедура:
            1. Снимаш колата от четирите страни
            2. Правиш копие на снимките - четирите да са на един лист
            3. Отиваш в КАТ при дежурния на каналите и подаваш некво документче (молба май беше).
            4. След седмица получаваш разрешително да се движиш с рекламни надписи.
            Трябва ти и като минаваш преглед.
            За юридически лица (ако колата е на фирма, се искаха и други документи, но не помня какви бяха).
            Движиш се задължително с разрешителното от КАТ (или копие).
            мерси за инфото. за сега няма да имам време да го направя, +колата се води на фирма...... ще видим какво ще стане
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
              Днеска ни написаха акт защото сме немали "Пожарогасител" зависи от Куката...МАМА ИМ МРЪСНА ! НА САПУН
              Ми Вие сами сте си виновни има си правила, друг е проблема как се тълкуват.

@lyuli като цяло не е лошо станало, но не е префектно
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                Ми Вие сами сте си виновни има си правила, друг е проблема как се тълкуват.

@lyuli като цяло не е лошо станало, но не е префектно
                Ченгетата като те видят решават за какво да се заяждат ако не са на кеф ще ти напишат акт за най-малкото.

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

е какво сега ? за това, че нямате пожарогасител, са ви написали акт ?! ай стига бе - гнусни свине са тез !!! следващия път видиш ли ще решат и за това, че сте без аптечка да ви напишат акт !!! ми то така както е тръгнало ше вземат и за без колан акт да пишат !!!! теа са големи копелета, от мен да го знаете....

абе хора осъзнайте се - тоя пожарогасител не е случайно изискване - не е само за окраса - ако се запали нещо, видиш ли, може да го използвате за ... подгответе се - това е доста сложно ... огасяне на пожари .. каквото и да значи това ?!
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

огасяне на пожари
                    И аз не знам какво значи, ама може полицаите да знаят.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                      И аз не знам какво значи, ама може полицаите да знаят.
                      е как ма
                      огасяне е обратното на опаляне
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        е как ма
                        огасяне е обратното на опаляне

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          е какво сега ? за това, че нямате пожарогасител, са ви написали акт ?! ай стига бе - гнусни свине са тез !!! следващия път видиш ли ще решат и за това, че сте без аптечка да ви напишат акт !!! ми то така както е тръгнало ше вземат и за без колан акт да пишат !!!! теа са големи копелета, от мен да го знаете....

абе хора осъзнайте се - тоя пожарогасител не е случайно изискване - не е само за окраса - ако се запали нещо, видиш ли, може да го използвате за ... подгответе се - това е доста сложно ... огасяне на пожари .. каквото и да значи това ?!

Само дето от личен опит знам, че тия пожарогасители малките за коли грам работа не вършат, освен ако не искаш да си изгасиш цигарата! Едно 5 литрово шише с вода в колата повече работа ще ти свърши!
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Само дето от личен опит знам, че тия пожарогасители малките за коли грам работа не вършат, освен ако не искаш да си изгасиш цигарата! Едно 5 литрово шише с вода в колата повече работа ще ти свърши!
                            моята практика показва, че всъщност върши работа
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

да ви еба и пожарогасителите аз да не карам драгстер бе? мерцедес 190 кат се запали кфо ми пука нека си гори....а и за колан на задната седалка се заядоха ..ебах тез 190-ки като драгстерите ....като е куката се праи на интересен и иска пари а на нема да види пари пък ако не го мързи да пише много ми пука талона не съм го виждал от 2 години и актовете се самоунищожават след 2 години и стават 5 лева дреме ми

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                Аз за тва си носех 20литра вода за кфо ми е пожарогасител

Comment

Working...
                                X