значи както наскоро колегата владо щеше да откачи от случка при мен също се получи нещо подобно.миналия петък беше края на работния месец и при нас в службата приключваха с надниците.пада се края на 2рото 4етиримесечие и ако имаме извънредно работени дни се уравняват и съответно плащат.аз имах 2 дни от месец май.ходих при началника да му напомня щот нали ги знаете като ще вземаш се праят на забравили ,и той както винаги много зает ми отговори-ай сега имам друга работа но в понеделник ще ти кажа.е аз не нахалствах повече.дойде понеделник,мина 3 пъти покрай мен и въобще никва реакция.дойде и вторник,пак същото и аз реших че е забравил то нали знаете мноо, ама мноо е зает човека.имаме или по-точно си мислех че са приятелско семейство на което жената работи в отдела за заплатите.викам ще се свъжа с нея.обадих и се на мобилния И и я помолих да провери дали е подаденаинформацията от шефа като я предупредих 2 пъти да не му казва а аз ще говоря пак с него ако е забравил за да не става през главата му,тя обеща и кво стана.няма и 2,3 минути и той цъфна при мен с думите-кво стана бе кво не ти е ясно,аз се хванах за главата и му викам ебати клюкарската фирма.направо ми идваше да и тегля 1 вагинална реч ама после си викам че е в службата и може да ме обвинят за обида на служебно лице.ей хора от тогава направо ми врят екстрементите и с нетърпение чакам да я видя навън та да си я напсувам.супер службарска история.
Известие
Collapse
No announcement yet.
вярвате ли на приятелите си
Collapse
X
-
Вуйчо ми има един лаф "Този е жив умрял за мене". Демек вече изобщо му е излязъл от живота... През последните няколко години 90% от "приятелите" ми просто ми доказаха, че не заслужават да ги погледна.....Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от coolboby Покажи съобщениеНяма приятели. Има познати с еднакви интереси.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеТе т'ва е изречението!ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Аз пък имам най-страхотните приятели на света !Обичам ги много и им вярвам безрезервно !“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от coolboby Покажи съобщениеНяма приятели. Има познати с еднакви интереси.
Comment
-
Първоначално публикувано от coolboby Покажи съобщениеНяма приятели. Има познати с еднакви интереси.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Д
Да не ти пука еййййййй! Както Бонев казва "ДА ИМ СЕДНА НА ЛИЦАТА!!!!!!!!!!!" Жалкото е, че в днешно време много рядко се намират истински приятели и ако имаш такива трябва да ги пазиш! Аз личхо имам и се гордея с тях!
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Без приятели не става!
...вълкът е единак, ама се събират и на глутницаПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Извинявам се, ама това автомобилен форум ли е или "Лична драма"?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment