Известие

Collapse
No announcement yet.

вярвате ли на приятелите си

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• вярвате ли на приятелите си

значи както наскоро колегата владо щеше да откачи от случка при мен също се получи нещо подобно.миналия петък беше края на работния месец и при нас в службата приключваха с надниците.пада се края на 2рото 4етиримесечие и ако имаме извънредно работени дни се уравняват и съответно плащат.аз имах 2 дни от месец май.ходих при началника да му напомня щот нали ги знаете като ще вземаш се праят на забравили ,и той както винаги много зает ми отговори-ай сега имам друга работа но в понеделник ще ти кажа.е аз не нахалствах повече.дойде понеделник,мина 3 пъти покрай мен и въобще никва реакция.дойде и вторник,пак същото и аз реших че е забравил то нали знаете мноо, ама мноо е зает човека.имаме или по-точно си мислех че са приятелско семейство на което жената работи в отдела за заплатите.викам ще се свъжа с нея.обадих и се на мобилния И и я помолих да провери дали е подаденаинформацията от шефа като я предупредих 2 пъти да не му казва а аз ще говоря пак с него ако е забравил за да не става през главата му,тя обеща и кво стана.няма и 2,3 минути и той цъфна при мен с думите-кво стана бе кво не ти е ясно,аз се хванах за главата и му викам ебати клюкарската фирма.направо ми идваше да и тегля 1 вагинална реч ама после си викам че е в службата и може да ме обвинят за обида на служебно лице.ей хора от тогава направо ми врят екстрементите и с нетърпение чакам да я видя навън та да си я напсувам.супер службарска история.

Не се ядосвай.

Има приятели и приятели.Аз на много малко хора има доверие и то не винаги смея да се доверя дори на тях...

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Няма приятели. Има познати с еднакви интереси.

Comment

Вуйчо ми има един лаф "Този е жив умрял за мене". Демек вече изобщо му е излязъл от живота... През последните няколко години 90% от "приятелите" ми просто ми доказаха, че не заслужават да ги погледна.....
        Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
        Fiat Brava JTD

Comment

Първоначално публикувано от coolboby Покажи съобщение
          Те т'ва е изречението!
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
            Те т'ва е изречението!
            и аз така си мисля,че вече стоят нещата.преди мислех по друг начин ,но това явно е било от младите ми години.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Аз пък имам най-страхотните приятели на света !Обичам ги много и им вярвам безрезервно !
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

напълно съм съгласен с теб особено става ли въпрос за работа и доказването ни в пРОФЕСИОНАЛИЗМЪТ ни към шефа ,но въпреки всичко....аз съм на почти 38г и много пъти ме е парил живота и също токова ми е помагано и аз също съм откликвал много повече,и все пак при положение че децата ни са едни от най-големите приятелки и .......абе нямам думи просто.шефа ми вика после-абе представиси че като си и се обадил в този момент аз съм бил при нея?апък аз му викам-абре шефе, абе ако женами ми звънне на телефона в твое присъствие ти ще разбереш ли кво ми говори или си от аферата бръмбар гейтс?врели не кипели,мазни ,гадни-службари,с висше-икономическо образование апък пъзльовци гадни.аз преди 6,7г ходих 3 дни да им помагам жената щеше да ме паряса че съм заебал мойта работа кат ми вика-дан мислиш че те ще остаят тяхната заради теп,ама нали си дупедаец.

Comment

Това е самата истина!!!
                  Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                  Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                  Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                  Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Д

Да не ти пука еййййййй! Както Бонев казва "ДА ИМ СЕДНА НА ЛИЦАТА!!!!!!!!!!!" Жалкото е, че в днешно време много рядко се намират истински приятели и ако имаш такива трябва да ги пазиш! Аз личхо имам и се гордея с тях!

ALFA 145 1.6 ТS `97
                    & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Приятел може да ти е само този с който си изял една торба сол.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Без приятели не става!
                        ...вълкът е единак, ама се събират и на глутница
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Извинявам се, ама това автомобилен форум ли е или "Лична драма"?
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

не си извинен... това е 'Общи приказки' и момчетата си споделят квото искат
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Я не верю судьбе, а себе - еще меньше.
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X