If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а майката и всички суетящи се наоколо досадници при раждането не се ли броят и те
ако има голямо наследство, сигурно лешоядите няма да го оставят и сам да си умре
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Е това от Р Ралин е много добро-"Човек, за човека е брат, разбра ли бе гад?".Писано е по друг повод, след 1944 г.
Но човек не в днешно, ами във всяко едно време, трудно намира истински приятели, това е факта.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Е това от Р Ралин е много добро-"Човек, за човека е брат, разбра ли бе гад?".Писано е по друг повод, след 1944 г.
Но човек не в днешно, ами във всяко едно време, трудно намира истински приятели, това е факта.
това е така, защото вместо да ги приемаме такива, каквито са - с всичките им качества и кусури, проектираме собствените си очаквания върху тях и впрягаме мощни сили в процеса "превъзпитание", с цел постигане на очакваното.
но все не става, както го искаме.
оттам - и разочарованията.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
това е така, защото вместо да ги приемаме такива, каквито са - с всичките им качества и кусури, проектираме собствените си очаквания върху тях и впрягаме мощни сили в процеса "превъзпитание", с цел постигане на очакваното.
но все не става, както го искаме.
оттам - и разочарованията.
Хапсолютно, моите приятели не са ме разочаровали до сега, защото знам какво и колко, да поискам от тях. Просто си ги познавам добре, това е.
Хапсолютно, моите приятели не са ме разочаровали до сега, защото знам какво и колко, да поискам от тях. Просто си ги познавам добре, това е.
факт е, че няма идеални хора.
просто има различен вид кусури.
и всеки преценява сам за себе си наличието на какви у другия би могъл да понесе край себе си.
и приел ги веднъж - няма оплаквания.
т.нар. "предателства" са плод на недостатъчно познаване на човека, когото наричаме "приятел".
човекът е такъв, какъвто е - проблемът на предадения е в неопознаването на отсрещната страна, преди да му се турне етикета "приятел".
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Е не мога да разбера идеалисти като вас, наивници да-не-споменавам-на-каква възраст, вярващи в несъществуващи в наши дни ценности като приятелството Я се стегнете, потърсете по-внимателно за общите интереси, че да можем да ви приветстваме с 'добре дошли' в 'реалния, модерен' свят
Е не мога да разбера идеалисти като вас, наивници да-не-споменавам-на-каква възраст, вярващи в несъществуващи в наши дни ценности като приятелството Я се стегнете, потърсете по-внимателно за общите интереси, че да можем да ви приветстваме с 'добре дошли' в 'реалния, модерен' свят
е ти пъ спешъли волно (или не) сам си се натикал в таз идеалистична категория, тъй че ни ми са обясняай
Comment