Известие

Collapse
No announcement yet.

вярвате ли на приятелите си

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз председател на клуба на интересчиите, остави ме мене! Целта ми е да ви приобщя със земекопача към нашия скромен и сплотен колектив
    Last edited by trustworthy; d.m.y г., 14:22.
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
      Аз председател на клуба на интересчиите, остави ме мене! Целта ми е да ви приобщя със земекопача към нашия скромен и сплотен колектив
      говори си - не ми пречиш
      Last edited by trustworthy; d.m.y г., 14:23.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Като човек, заслужаващ доверие, ще ти доверя нещо. Приятели си трябват, за пиене, за работа, за... всеки случай. Не е казано че един трябва да става за всичко!
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
          Като човек, заслужаващ доверие, ще ти доверя нещо. Приятели си трябват, за пиене, за работа, за... всеки случай. Не е казано че един трябва да става за всичко!
          Добре, де! А интересът къде остана?!? По-горе бе предложена далеч по-прагматичната идея за същите цели (пиене, работа и т.н.) да бъдат използвани 'познати с общи интереси'. Защо ти трябва да идеализираш сега - приятелство, любов, вярност, уважение....отживелици са това
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
            това е така, защото вместо да ги приемаме такива, каквито са - с всичките им качества и кусури, проектираме собствените си очаквания върху тях и впрягаме мощни сили в процеса "превъзпитание", с цел постигане на очакваното.
            но все не става, както го искаме.
            оттам - и разочарованията.
            Да, така е, а общо взето сме си и егоисти, всеки човек в себе си.
            Е не изключвам и истински приятели, но наистина много често живота оборва тези истини.Пък и както е казал Багера, то не за всичко трябват приятели в крайна сметка.

QUOTE=търтей;320322]Я не верю судьбе, а себе - еще меньше.[/QUOTE]

това не беше ли на Высоцки?
            Last edited by fred; d.m.y г., 14:42.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Я не верю судьбе, а себе - еще меньше.

това не беше ли на Высоцки?

беше
              высоцкий обаче
              Last edited by търтей; d.m.y г., 14:44.
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Густо
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                  Добре, де! А интересът къде остана?!? По-горе бе предложена далеч по-прагматичната идея за същите цели (пиене, работа и т.н.) да бъдат използвани 'познати с общи интереси'. Защо ти трябва да идеализираш сега - приятелство, любов, вярност, уважение....отживелици са това
                  Attached Files

Comment

http://zazz.bg/play:1c10f6c2
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Е това от Р Ралин е много добро-"Човек, за човека е брат, разбра ли бе гад?".Писано е по друг повод, след 1944 г.
                      Но човек не в днешно, ами във всяко едно време, трудно намира истински приятели, това е факта.
                      е точно тая реплика в момента е на обратно: "Човек за човека е гад, разбра ли бе брат?"

търтей, спирай пииниту

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                        колега Багер точно за пиене не трябват приятели,да седнеш сам в кръчма и да почерпиш 5 пияндурника следващия поздрав ще бъде за приятела който ги почерпи.

Comment

преди 19г ,седмица преди абитурентския бал мой много веред авер се застъпва за негов от детинство.връщали се подпийнали от дискотека рано сутрин,минавайки покрай 1 училище без да искат се озовали вътре.и нещеш ли ранобудна прислужничка(черна ,мазна ромка)но нали знаете че пияния харесва всичко.та взели да я бъзикат и малко я поступали накрая и си тръгнали.не веднага се оплакъла в полицията че била бита и изнасилена.моят приятел се самообвинява вместо то момче и лежа в панделата 18м без да е пипнал ромката.питах го да ли си е струвало тази саможертва а той ми отговори-израснал е сирак само с дядо си и затова го прикрих.не ги знам да ли още са дружки но винаги съм го давал за пример.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                            преди 19г ,седмица преди абитурентския бал мой много веред авер се застъпва за негов от детинство.връщали се подпийнали от дискотека рано сутрин,минавайки покрай 1 училище без да искат се озовали вътре.и нещеш ли ранобудна прислужничка(черна ,мазна ромка)но нали знаете че пияния харесва всичко.та взели да я бъзикат и малко я поступали накрая и си тръгнали.не веднага се оплакъла в полицията че била бита и изнасилена.моят приятел се самообвинява вместо то момче и лежа в панделата 18м без да е пипнал ромката.питах го да ли си е струвало тази саможертва а той ми отговори-израснал е сирак само с дядо си и затова го прикрих.не ги знам да ли още са дружки но винаги съм го давал за пример.
                            Ето такива приятели пожелавам на всеки да има......
                            146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              а ако е близнак?
                              бараш в тема къде много неща немогат да се обяснят

а за вълците, ще се позова на модерния сега тери пратчет (мухаха)

"там долу в тъмното плъх плъха изяжда "

ПП: не съм достатъчно културисен да мога да цитирам така хубаво като тебе
                              Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 12:01.
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

А бе който иска да вярва, който не иска да не вярва. Хората вярват в какво ли не: Христос, Алах, Буда, магии, врачки, поличби, орис, карма, воля и т.н.
                                Защо човек, да не може да вярва в човек? Вярата е нещо, което си имам и никой не може да ми я отнеме, освен този в когото вярвам. А докато се случи това- ще вярвам, това е.

galinves71
                                Цитат:

колега Багер точно за пиене не трябват приятели,да седнеш сам в кръчма и да почерпиш 5 пияндурника следващия поздрав ще бъде за приятела който ги почерпи.

Не бъркай понятията! Думата "Приятел" има няколко значения. Тя може да бъде просто обръщение към някого, но може да бъде и нещо по-сериозно.
                                Аз говоря за приятели, а не просто за хора, на които не им знам имената.

Comment

Working...
                                X