Известие

Collapse
No announcement yet.

вярвате ли на приятелите си

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    А бе който иска да вярва, който не иска да не вярва. Хората вярват в какво ли не: Христос, Алах, Буда, магии, врачки, поличби, орис, карма, воля и т.н.
    Защо човек, да не може да вярва в човек? Вярата е нещо, което си имам и никой не може да ми я отнеме, освен този в когото вярвам. А докато се случи това- ще вярвам, това е.

galinves71
    Цитат:

колега Багер точно за пиене не трябват приятели,да седнеш сам в кръчма и да почерпиш 5 пияндурника следващия поздрав ще бъде за приятела който ги почерпи.

Не бъркай понятията! Думата "Приятел" има няколко значения. Тя може да бъде просто обръщение към някого, но може да бъде и нещо по-сериозно.
    Аз говоря за приятели, а не просто за хора, на които не им знам имената.

проблемът с желанието да вместим другия в аршините на собствената си вяра, също е пречка по пътя към приятелството.
    много хубаво си го казал, друже
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      е точно тая реплика в момента е на обратно: "Човек за човека е гад, разбра ли бе брат?"

търтей, спирай пииниту
      Може и така да се каже, не говоря за пиенето де
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Вярвам само на един ... и то не напълно
        Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
          значи както наскоро колегата владо щеше да откачи от случка при мен също се получи нещо подобно.миналия петък беше края на работния месец и при нас в службата приключваха с надниците.пада се края на 2рото 4етиримесечие и ако имаме извънредно работени дни се уравняват и съответно плащат.аз имах 2 дни от месец май.ходих при началника да му напомня щот нали ги знаете като ще вземаш се праят на забравили ,и той както винаги много зает ми отговори-ай сега имам друга работа но в понеделник ще ти кажа.е аз не нахалствах повече.дойде понеделник,мина 3 пъти покрай мен и въобще никва реакция.дойде и вторник,пак същото и аз реших че е забравил то нали знаете мноо, ама мноо е зает човека.имаме или по-точно си мислех че са приятелско семейство на което жената работи в отдела за заплатите.викам ще се свъжа с нея.обадих и се на мобилния И и я помолих да провери дали е подаденаинформацията от шефа като я предупредих 2 пъти да не му казва а аз ще говоря пак с него ако е забравил за да не става през главата му,тя обеща и кво стана.няма и 2,3 минути и той цъфна при мен с думите-кво стана бе кво не ти е ясно,аз се хванах за главата и му викам ебати клюкарската фирма.направо ми идваше да и тегля 1 вагинална реч ама после си викам че е в службата и може да ме обвинят за обида на служебно лице.ей хора от тогава направо ми врят екстрементите и с нетърпение чакам да я видя навън та да си я напсувам.супер службарска история.

Добре де, ти абсолютно сигурен ли си, че го е направила с някаква користна цел? Така де, хората правят много неща от чиста глупост.
          166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от sohm Покажи съобщение
            Добре де, ти абсолютно сигурен ли си, че го е направила с някаква користна цел? Така де, хората правят много неща от чиста глупост.
            за мен е против волята ми.при положение че съм я предупредил 2 пъти да остане м/у нас и тя добре пък по нейната с каква умисъл може да е ?абе няма значение вече,улекна ми след като споделих с вас.

Comment

Working...
            X