Известие

Collapse
No announcement yet.

Катастрофата на Bella

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
    Искрено съжалявам за колата ти колежке, много е гадно като си обичаш колата, да се случи нещо подобно!
    Вчера ни сполетя подобна съдба с един приятел и неговата Дедричка.
    Какво става с нас бе Колеги ... загинаха за няколко дни страхотни коли ... днес придвижих колата до Ст.З. и сърцето ме боля през целият път ... беше хубава и вярна кола , може дори глупаво да звучи но при вида и винаги ми се оправяше кофти настроението с което се събуждах понякога ... сега на нейно място е паркирана каруцата на Вуйчо ми,една мега грозна Киа автоматик която освен това е истинска ламя ... с феноменалните 18 на 100 градско безнин!!!
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

и аз съжалявам колежке.а какво стана с колата каско нямаш ли.ще се оправили
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Докато мрат само коли е добре.
        А какво ще кажете за това ?

http://burgas.dir.bg/2008/09/15/news3379104.html
        Шофьор се заби в автобус и загина на място
        15 септември 2008 / News.dir.bg
        35- годишен мъж от село Русокастро загина в катастрофа.
        Той шофирал личния си автомобил “Алфа Ромео” в населеното място с прекалено висока скорост, предаде Дарик.
        На завой мъжът се блъснал в паркиран извън пътното платно автобус. От инцидента загинал на място.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
          и аз съжалявам колежке.а какво стана с колата каско нямаш ли.ще се оправили
          Имам Каско ... днес беше първият оглед и сега я разглобяват в сервиз,утре ще огледат и вътрешните щети и след това от сервиза ще ми направят една проформа фактура.
          Тогава ще стане ясно какво ще става с колата ... но първо се съмнявам да ми дадат толкова пари колкото ще струва направата с качествени материали и втори се съмнявам че ще бъде същата като преди ... каквото и да стане колата отива или в моргата или за продажба ...
          Born to make me happy

Comment

Ти се радвай,че няма пострадали,че тогава въобще нямаше да ти е до-колата!!!Та камо ли да мислиш дали ще я бъде или не.Вярно неприятна случка,но ламарини се правят,щом имаш каско няма какво да я мислиш.
            Успех

Comment

ами какво да Ви кажа, след като ми помляха MAZDA-та, реших да пробвам с Алфа, имам я от няколко дена, надявам се да ми провърви. Предната ми кола един гофаджия gti дето се казва изпил си млякото и се качил на колата я обезобрази, а аз като никой път си карах със 90, може би малко сбърках ама мъничко поотупах момчето, което и без това от уплаха не знаеше къде се намира защото едвам не ме уби....
              Радвайте се че сте оцелели еййй, купчина ламарина се купува, ама здравето е безценно. Честито на оцелелите!

Comment

Първоначално публикувано от leo_gti Покажи съобщение
                ами какво да Ви кажа, след като ми помляха MAZDA-та, реших да пробвам с Алфа, имам я от няколко дена, надявам се да ми провърви. Предната ми кола един гофаджия gti дето се казва изпил си млякото и се качил на колата я обезобрази, а аз като никой път си карах със 90, може би малко сбърках ама мъничко поотупах момчето, което и без това от уплаха не знаеше къде се намира защото едвам не ме уби....
                Радвайте се че сте оцелели еййй, купчина ламарина се купува, ама здравето е безценно. Честито на оцелелите!
                Каква Алфа взе колега?
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                  Имам Каско ... днес беше първият оглед и сега я разглобяват в сервиз,утре ще огледат и вътрешните щети и след това от сервиза ще ми направят една проформа фактура.
                  Тогава ще стане ясно какво ще става с колата ... но първо се съмнявам да ми дадат толкова пари колкото ще струва направата с качествени материали и втори се съмнявам че ще бъде същата като преди ... каквото и да стане колата отива или в моргата или за продажба ...
                  ей така както е смачкана ми я дай за 2000лв. аз ще го преглътна някак си, че карам удряна кола. Както впрочем 90% от потребителите на коли 2-ра употреба. Освен това удара не е толкова силен. Има криви само няколко декоративни ламарини. Щом не се е спукало нещо толкова крехко като радиатора, стъклото, възглавниците... значи колата не е толкова зле, 2 калника, и капак... бронята може и да си стане същата.... абе хора това е КОЛА, не е човек да страда от шини по костите.... заварява се сменя се, залепя се, китва се леко и колата е пак вън от бокса. Няма такъв филм оригинални части.... Такива има само в моргите!!!!!
                  Както съм казвал не веднъж "КОЛАТА Е РОБ НА ЧОВЕКА, НЕ ОБРАТНОТО", освен това е напълно заменяема, докато човека НЕ
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Колата е все още по сервизите,но аз няма да я ремонтирам ... така че ако има кандидати за нея продавам я във вида в който е ... със нови Мишелин гуми на един сезон,с джанти в отлично състояние , със сменени 3 задни носача , сменени накладки на 1 седмица , сменени всички консумативи по двигателят ---> ангренажи,ролки,пистов ремък,водна помпа ... всички филтри и маслото са сменени 1 ден преди катастрофата ... !
                    Сменен биалет!
                    Работещ и зареден климатроник 1 седмица преди катастрофата!!!
                    Кожен салон в много добро състояние !

При удара няма нищо засегната по двигателя освен леко кривнатият тампон.
                    Няма изтичане на нищо от колата!
                    Скоростите си дойдоха на място ... т.е. скоростната кутия е наред!
                    Няма удар по ходовата част и там всичко е наред!

Щетите са калници,капак,броня,два фара и декоративните решетки,кутия за въздушен филтър,пантите на капака,амортисьорите на капака и т.н.... мога дам списък с описаните от вещото лице части които са за подмяна!
                    Мога да ви дам и ценоразпис на същите тези ако са оригинални ... ама няма да ви го дам да не се плашите

Освен това колата е заредена до горе с гориво

Преди да я ударя я бях пастирала и полирала!

От колата ще си взема само музиката и мрежата която дели купето от багажника!

Айдееее народеее .... продава се най-хубавата Алфетка ... но далеч НЕ за 2 000 лева

Цена само при оглед на място на автомобила или на на тел. които ще получите при запитване на лични.
                    Born to make me happy

Comment

цена....!?

Привет...интересува ме за какви пари ще се разделиш?
                      Каското използвала ли си?
                      Изобщо как стоят нещата...с колата след удара?
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Привет...интересува ме за какви пари ще се разделиш?
                        Каското използвала ли си?
                        Изобщо как стоят нещата...с колата след удара?
                        Днес ще изпращаме до София със застрахователят проформа фактурата само за частите!
                        Ясно е че няма да я осребрят защото е доста висока цената понеже смятахме цените само на оригиналните части.
                        След това ще направят те тяхна си някаква експертна оценка и ще ми изплатят някаква сума.
                        До 2 седмици ще се разбере каква ще е сумата и след това се иска търпение...огромно търпение да изплатят това което са преценили.
                        Та така стоят нещата...колата ще се продава в този вид в което е сега!
                        Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                          Днес ще изпращаме до София със застрахователят проформа фактурата само за частите!
                          Ясно е че няма да я осребрят защото е доста висока цената понеже смятахме цените само на оригиналните части.
                          След това ще направят те тяхна си някаква експертна оценка и ще ми изплатят някаква сума.
                          До 2 седмици ще се разбере каква ще е сумата и след това се иска търпение...огромно търпение да изплатят това което са преценили.
                          Та така стоят нещата...колата ще се продава в този вид в което е сега!
                          Разбрах...имаш-ЛС!!!

Comment

....значи прибираш си парите от каското(примерно 5000, ама доколкото разбирам с тази тотална щета за 80% от 11000, си се получава бая цифра.), и продаваш колата(за много над 2000...примерно 4000, или на части), и си свиркаш.... брех, да взема и аз да и направя едно каско и да я засиля у някой дувар. Не че искам да ти правя сметка, ама след като така поставяш нещата... АЗ няма да я карам, Аз няма да сложа неоригинални части, АЗ ще я продам на части... добре, давай една добра цена и да я отнася някой, който може да живее спокойно и да каря леко чукната кола.
                            п.п.
                            знам, че някак си ти правя сметка един вид на парите, ама някак си нормално ми се стори, след толкова теми за твоята катастрофа. Искренно се радвам да си решиш проблема по най-добрия вариант за теб.
                            Успех
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Нямам представа каква сума ще ми изплатят от каското ... за това ми е трудно да дам все още цена за колата която ще продам в такъв вид.

За да няма недоразумения нека изчакаме да направят експертна оценка и да ми дадат писмено документ за стойността на сумата която ще ми бъда изплатена.
                              Тогава ще ви дам съвсем официално цена на колата.

Далеч съм от мисълта че може да се вземат повече пари от това за колкото е застрахована.
                              Просто искам да събера достатъчно за друга такава същата като тази ... нито лев повече.
                              Това е което желая,надявам се да ме разбереш и да проявиш малко търпение ... не смятам да дера кожи , но все пак и аз трябва да си купя нова кола а това струва парички ...
                              Вярвам че цената за която смятам да я продам ще е много добра,но нека все пак изчакаме малко и ще ви кажа за какво става дума.
                              Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                                ....значи прибираш си парите от каското(примерно 5000, ама доколкото разбирам с тази тотална щета за 80% от 11000, си се получава бая цифра.), и продаваш колата(за много над 2000...примерно 4000, или на части), и си свиркаш.... брех, да взема и аз да и направя едно каско и да я засиля у някой дувар. Не че искам да ти правя сметка, ама след като така поставяш нещата... АЗ няма да я карам, Аз няма да сложа неоригинални части, АЗ ще я продам на части... добре, давай една добра цена и да я отнася някой, който може да живее спокойно и да каря леко чукната кола.
                                п.п.
                                знам, че някак си ти правя сметка един вид на парите, ама някак си нормално ми се стори, след толкова теми за твоята катастрофа. Искренно се радвам да си решиш проблема по най-добрия вариант за теб.
                                Успех
                                Къде видя тоталка!!!!....ще си говорим по нататък
                                От "каско" пари не се изкарват вече.....това беше време оно...да изкараш пара с засрахователна измама!
                                Е намират пак начини...на българина му дай да изкара лесно пари, обаче има едно голямо НО!!....винаги могат да те хванат.....няма да споделям как
                                Last edited by Бобби; d.m.y г., 13:44.

Comment

Working...
                                X